Her sabah ayrı bir komedi. Seçimde sansıktan simit çıkaracakları için nereye saldıracaklarını şaşırdılar. Trabzonspor üzerinden alenen siyaset yapıyorlar. 1996 da da bu şampiyonluğu sen satmadın mı Faruk Özak ? 15 sene sonra daha üst mevkiye oturttu bu millet seni orada da bu klübü yine satmadın mı ? Git bunları açıkla. 1996 da da 2011 de de şampiyonluğun kaçırılmasında benim payım var de, bu halkın emeği ile oynadım kırgınım desene. Sen trabzonun ve trabzonsporun neferisin siyasi bir partinin değil. Seni oraya trabzonlular çıkardı indirmesini de bilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sen varya bu takıma ihanet ediyorsun, siyaset böyle bir şey işte, senedn nefret ediyorum, milletvekili de olsan bakanda olsan döneksin,
Akyazı projesinin öncesi belli sonrası belli, chp zamanında başlanmasın diye imza atmayan sen senin döneminde olsun diye millete göstererek oy istedin.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Şerefsiz bunlar. Sabah bu haberi milliyette görünce zaten sinirlerim alt üst oldu.
Ulan bize 27 trilyon verdin diyelim diğer üç istanbul yılanına neler neler yaptınız şerefsizler ya.
Salak saçma konuşuyor şimdi al işte bütün cümle alem diyecek ki Trabzonspor'u devlet destekliyor bilmem ne cart curt.
Konuşmasını bilmiyor ki!!! Ne kadar rahmet okusam arkandan azdır! Sayın özAKP"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Sayın Bakan son 10 haftada elimizden çalınan şampiyonluğun hesabını verecek yerde yok onu verdik yok bunu verdik diye güya kendini suçsuz birilerini ise Trabzonspor sevdalısı olarak göstermeye çalışıyor.....
Oysa Trabzonluların sadece Trabzonda değil İstanbuldada çok önemli oy potansiyeli olduğu bir gerçektir....
Kaldıki Kayseri gibi stadyum yapılmadı bize ya da Fenerbahçenin tesisleri gibi yüzlerce dönüm arazide hibe edilmedi....
Oysa iki şeyi çok iyi biliyoruzki.....
1- Şampiyonluk elimizden resmen gasbedilmiş....
2- Sayın Bakanımızda bunun göz göre göre yapılmasına maalesef seyirci kalmıştır.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Hacısalihoğlu bombaladı !
Asbaşkanlıktan geçen yıl istifa eden Hayrettin Hacısalihoğlu, başkan Sadri Şener ve Devlet Bakanı Faruk Özak’ı topa tuttu
ÖZAK’A: Şampiyonluk elden alınırken ne günahı var anlatsın.
ŞENER’E: Anadolu ekipleri gereksiz sözleri yüzünden kin tutuyor
“Trabzon’a saygı ile bakan kulüpler, başkanın ve yöneticilerin gereksiz ve aşağılayan açıklamalarıyla kulübe kin duymaya başladı. En can alıcı örnek başkanın lüzümsuz olarak Kayseri kalecisi Volkan Babacan için söyledikleridir.
Ayrıca devre arasında da çok yanlış transferler yapıldı. Bakan Faruk Özak kısa pantolon hikayesi anlatacağına (Onlar kısa pantolon ile gezerken biz kulüp için çalışıyorduk) Trabzonspor’un şampiyonluğunun nasıl elinden alındığını anlatsın. Orada ne kadar günahı var onu anlatsın. Spor bakanı yanlışlara müdahale etmeliydi.
Başbakan’ın Ankara’daki görüşmede Trabzonspor forması alırkenki resmi ile Fenerbahçe forması alırkenki resmini yan yana koyup yüzündeki ifadeye bir bakın. Trabzonspor oraya zoraki kabul edildi. Yönetim gitmemeliydi. ‘Avni Aker için gittik’ diyorlar. 6 trilyon destek aldınız ama şampiyonluk gitti, 70 trilyon kaybettiniz.”
HTSPORI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Bizde diyoruz ki neden şampiyon olamıyoruz nasıl olalım ki herkes birşeylerin peşine düşmüş eski kaptan resimli adam oy peşinde ,başkan ego peşinde ,yönetici transfer var ortalıkta gözükmiyeyim para falan isterler belki,oyuncu şampiyonluğa giderken gitmiş başka takımlara kendisini pazarlamanın peşinde biz bu takımdan başarı bekliyoruz.Zaten bu takımı şampiyon yapabilecek adamın ben aklından şüphe ederim yada başarılı yapabilenin normal değildir o adam irdelenmesi gerekir.
Yorum
-
Sinir sistemimiz alt üst oldu bu yıl. Yahu orta sıralarda mutlu mesut yaşıyorduk ne güzel!! Neyimize şampiyonluk. Herkese battı vallahi.
Yorum
-
Sayın Özakın eli ayağı tutuşmaya başladı artık.
Milleti kandırmak için bu saatten sonra elinden geleni ardına koymayacak.
Çünkü sonunda Millet vekili adaylığını kaybetme korkusu almış durumda.
Bu adama Trabzon Halkı öyle tokat atmalı ki o sandık zamanı bir daha ayağa kalkamamalı.
Ayrıca Dünkü Yeni Çağ gazetesinde de Sayın Başbakanı savunuyor beyefendimiz.
Sebebide Sayın başbakanımız Rizeli ve rize sporlu olduğuna göre neden süper lige çıkamadı diye
Rize yi öne sürüyor.
Yok kardeşim bu insanlarda mide denen bişey kalmadı. Yalanı nasıl konuşacaklarını bile şaşırmış durumdalar. Sayın Özak az kaldı o tokatı öyle yiyeceksin ki aklın inşallah başına gelir.En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Yorum
-
Yani size tesis verdik karşılığında şampiyonluğu aldık gibi bir şey oluyor bu.....
3 gün önce sabah gazetesinde 24. haftadan itibaren şampiyonluğumuzun nasıl gasbedildiği hafta hafta yazıyordu......Hemen her maçta direkt sonucaetkileyen hatalar yapılmış...
Ne tasadüftürki hepte fenerin lehine olmuş bu hatalar.....
Kusura bakmayın ama sayın bakan eğer bunları görmemişse -ki görmüyor- hiçte kaptanlık yaptım , en büyük TRABZONSPORLU benim gibi laflar etmesin.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum