Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    31 Mayis´ta neler olacak, cok merak ediyorum???
    Hiç bir şey. Millet bir şey olacak zannediyor ama yine eskisi gibi olacak miting yeri. Kalabalık olacaklar seçimde %80 1. parti olacaklar hatta %99.

Yorum

• ben bu adami medyada gordukce sovuyorumm!!! bu adam tam bir utanmaz arlanmaz talimati iyi almiskii hergun yeni bir aciklama yapiorr 1993 1996 yillarindan hesap sooruyorrr, partisinin uzerinden TRABZONSPORU yipratmayta calisiyor yok oyle yaptik yok boyle yaptikkk YEMEZLERRR takke dusttu KEL gozuktuu ozakkkk ... PENALTILAR IRDELENIRKEN NEREDEYDINIZ OZAK?????????
      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• SAyın bakan konuştukça daha da irite ediyorsun insanları ...

Biraz rahat bırakın , soğutun az ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hiç bir şey. Millet bir şey olacak zannediyor ama yine eskisi gibi olacak miting yeri. Kalabalık olacaklar seçimde %80 1. parti olacaklar hatta %99.
          YUZDE 80 ALSIN demektirki AKP trabzonspordan daha ustun.... trabzonlular icin 1ci sirada AKP gelirse Yazik olur bu millete....

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            YUZDE 80 ALSIN demektirki AKP trabzonspordan daha ustun.... trabzonlular icin 1ci sirada AKP gelirse Yazik olur bu millete....
            %80 alamaz %80 alır demedim zaten %80 1. parti olacak dedim.

Yorum

• bu parca trabzonsporun sampiyonlugunda onune gecip calanlara gelsin!!! '' ALLAH BELANIZI VERSIN''

kafayyii yicemm!! su adamdan nefret ettigim kadar kimseden nefret etmedim ulan gandi kemali bile bundan cok sevmeye basladim!!! herkeze iyi geceler.
              En son nesta61 tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 02:08.

Yorum

• faruk özak ın konuşmalarını çay tvde izledim.eski belediye başkanı hakkında konuştu.sonra başbakanın ve kendisinin trabzonspor için yaptıklarını söylerken trabzonspora ayrıcalık tanındığını stad yapımı için sahil yönetmeliğini değiştirdiğini,sadri şenerin şampiyonlar ligi için 6 milyın para istediğini ve başbakanın kendisine bu işi çözün dediğini ve hemen bir buçuk milyon gönderdiğini söyledi.yani eski başkanımız bugün uğradığımız haksızlığı bir kenara bırakıp dönen kirli oyunlarla elimizden alınan şampiyonluğumuzun haklı haykırışımızı uğradığımız haksızlığımızın üzerini kapatıp devlet tarafından ayrıcalık tanına bir takım olduğumuzu söyleyip takımımızı tüm türkiyede hedef durumuna düşürmüştür.trabzonsporludan daha çok akp li kimliği ile takımımızı küçük düşürmüştür.kendisine verilecek tepki bellidir
                orhan

Yorum

• Galatsaray'a Büyükçekmece'de, Riva'da verilen araziler, Fenerbahçe'nin taşınmazları, Bjk'ye Fulya'da yapılan kıyak...

Bunları unutmadık!

Yine de, sen partizanlık yapıp liderini övme yarışına girip, olur olmaz şeyler söyleyip, Trabzonspor'u kamuoyunda itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun.

Çekin ellerinizi Trabzonspor'dan!
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Benim için git gide batıyor bu adam. Meclise giremesse o kadar çok sevinicem ki sayın özak!
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Kısaca şöyle diyor Sayın Faruk Özak, "27 trilyon para kazandırdık Trabzonspor'a siz kimsiniz ? siz yokken ben vardım"

Öncelikle Trabzonspor'a bir kuruş dahi hizmeti geçen adamı ayakta alkışlarız, her kim olursa olsun bundan da gocunmayız.

Fakaat,

105 + 169 = 274 trilyon vergi borcu silinen bir kulüpler bu ülkede var mıydı yok muydu ? Gözümüzün içine baka baka stadları için kendilerinin bir kuruş dahi harcamadığını 600 trilyon tutan harcamaların devlet kesesinden karşılandığını söylediniz mi söylemediniz mi ?

874 trilyon nereee 27 trilyon nere sayın bakan...

İşin bir de şampiyon olan takımınla ilgili kısımları var "Ataşehir'deki araziler" ve "Topuk Yaylası" konulara da girelim mi ?

Olmadı...fenerbahçe'ye altın tepsi de sunduğunuz şampiyonluğu bile aklamayı beceremediniz. Beceremezsiniz çünkü dağı kilimle kapatamazsınız.

Şu açıklama, Trabzonspor'un büyüklüğünü anlamadıkları ona göre davranmadıklarının itirafıdır.

Bakın elinoğlu bunu sanki diğer kulüplere hiçbir paye verilmemiş gibi nasıl kullanıyor buyrun.

Yazıklar olsun demekten kendimi alamıyorum. Yazıklar olsun sayın bakan yazıklar olsun...

En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 08:32.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Abi yeter artık midemiz bulandı bu işlerden yahu ...

Ne hali varsa görsün biz işimize bakalım ...

Aldığı beddua yeter ona ...
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bu insanlar hala anlayamadı Trabzon'a yapılacak en büyük hizmet Trabzonspor'un haklarının yenmesini engellemektir. Bakın Trabzonspor'un kayırılması demiyorum, sadece hakkı yenmesin yeter. Anlayamıyorlar, daha iyi anlatmak lazım.
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Tek kelime ile yazıklar olsun...

Kime çok büyük kıyaklar çektiğinizi Trabzon biliyor...

Biz yokken, sen vardın da;

Sen varken Trabzon, Avrupa Kupası adaylığı süresince organizasyona dahil edilmediğini ne çabuk unuttun!

Hayatınız boyunca ÖNCE TRABZONSPOR diyemediniz...

Hadi ordan!
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kısaca şöyle diyor Sayın Faruk Özak, "27 trilyon para kazandırdık Trabzonspor'a siz kimsiniz ? siz yokken ben vardım"

874 trilyon nereee 27 trilyon nere sayın bakan...

İşin bir de şampiyon olan takımınla ilgili kısımları var "Ataşehir'deki araziler" ve "Topuk Yaylası" konulara da girelim mi ?
                              Sadece bu kısım yeterde artar bile.
                              Sayın baka(maya)n bizi kör sandın galiba kör değiliz Allaha şükürler olsunki ama siz bakarken körleşmissiniz nereye saldıracağınızı şaşrımış durumdasınız.
                              son çırpınışlarınız bunlar.
                              Allahın izni ile öyle bir tokat yiyeceksiniz ki Trabzonumda bir daha Trabzonsporumun ismini kullanırken bile 10 defa besmele çekeceksiniz.
                              ---------------------------------------
                              KARADENİZ
                              TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• yüzsüzlüğün pişkinliğin bu kadarı ya...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X