sitedeki google reklamlarında akp reklamıda var işe bak bu reklamları engellemek mümkünse engelleyin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dün konuşuyordu yerel bir kanalda. Baktım haksızlık var mı sorusuna yuvarlak cevaplar veriliyor kestim izlemeyi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
benim ailemin kaç tane oyu var ise izmirde de olsam bu namertlerin şehrime yaptığı haksızlıklar ve yüzsüzlükler için hepsi Trabzonsporuma ama bunlara gereken tepkiyi vermeli şehrim diyorumRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
- Anlat Faruk anlat , Ersun Yanal'a yaptıklarını anlat ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdresi link olarak verirmisin böyle bir organizasyon gerçekten varsa bizde katılalım hemde paylaşıp destek alalımtwitter @hopeMit
Yorum
-
Ne şiş Yansın Ne Kebab, Spor Bakanı Trabzonspor'un Hakkı YeniLmiştir Diyemez.. Varsa Böyle birşey Olaya MüdaHale Eder Senin Bakanlığını Yaptığın Alan bu Gözlemci Kalamazsın.. Seçimlere Yaklaşıyor Bakalım Trabzonda AKP sandıkdan çıkabilecekmi.. Benim oyum beLLi TrabzonsporAKp Logosunun üzerine Trabzonpor Amblemi YapıştırıP Aticam Oyumu Bize Sandık Da Trabzon
Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!
Yorum
-
- Hala utanmadan konuşuyor yahu , yok muhalefetmiş , ben beceremedim , Trabzonsporun haklarını koruyamadım , aslında silik admın tekiyim zaten böyle olmasam benim gibi adamı bakan yaparlarmı desene , ne masal anlatıyosun...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
31 Mayis'ta miting de eger bunlar protesto edilmesin varya of kafayi yerim vallahi, hele o atkiyi boynunda gördügüm zaman, of Allahim...
Dayanamiyorum artik, icim cok dolu su okul bitsede önümü görsem artik...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Vay FArukçuğum bugün demeç vermemişsin mahrum bırakma ne olur bizleri olmazzzzzzz.Biz sen koyun gibi dinlemeliyiz..Yüzsüzlüklerini,Utanmazlıklarını görmezden gelmeliyiz olmuyor böyle dün çaytv deydin bugün de küpşeker tv de olman lazımdı.Olmadı sırma saçlım olmadı.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Şampiyonluk karşılığında; benim fikrim
Başbakanımız 'Ne istiyorsunuz?' sorusuna Sadri Bey 'Altı milyon lira' dedi ve bugün bir buçuk milyonu geldi. İki ay içinde ise altı milyon lira kulübümüze, kasasına gelecek.
Faruk Özak@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum