Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon 5 mıLLetvekili çıkarıcak görürsünüz.Trabzondaki reklamları görmüyomusunuz.Trabzon mılleti yatırım için verecek o partiye.
    Giresun ORdu bolgesinin insanlarida "findik fiyati dusuk" diye AKP yi cezalandiracagiz diye az atip tutmamisti, sonuca iki ilde de adamlar nedeyse %70 yapmisti

Trabzon herseyine laf soyletir, Trabzonspor a laf soyletmez diye biliyorum. Eger 6 da 5 yaparlarsa Trabzonspor efsanesi gercekten bitmis demektir. Trabzonspor ruhu, 2.inci 3.uncu secenek haline gelmis demektir ki, o zaman bittigimiz andir.
    Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
    Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
    Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Lig devam ederken gıgın çıkamadı bir tek kelime edemedin.Senin başbakan şampiyonluk gitmesin'' aman aman,terslik çıkmasın, ayarlayın'' derken sen neredeydin,sen niye bişeyler yapmadın.Şimdi Trabzonspor'a haksızlık yapıldı günaydın atı alan üsküdarı geçti, kupa rakibe itina ile verildi, kutlamalar bitti.Bu taraftarın vebalini nasıl ödeyeceksiniz 10 yıldır aynı teraneler....Usanmadan, bıkmadan bekledik takımımız için işimizden,sağlığımızdan olduk ama korkarımki artık beklemenin de bir anlamı kalmadı takımda da artık inanç kalmadı, nasıl kalsınki 34 maçı da kazansak yine aynı çorapları başımıza örecekler.İyisimi gitsinler en azından takımlarını savunacak birileri olacak, belki şampiyonluklar görecek futbolcular.Bizler de cefakar taraftar rolünüz oynarız artık.

Yorum

• İstanbulda bile büyük tepki var inşallah boş çıkmaz bu tepki
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• miliyetçilikden bahsediyordu çay tv MİLLİYETÇİ ADAM bakan olduğu yıllarca futbolunu başkanını yapmış herşeyden önemlisi memleketinin hakkını yedirmi faruk merak etme sen akp milliyetçisisin bizler TRABZON MİLLİYETÇİSİZYİZ.
          Gazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
          Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
          Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
          Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
          Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”

Yorum

• Faruk Bey, susun da bari sizi hala adam sananları kaybetmeyin!

Yorum

• Çay Tv de çayı demledin mi Faruk??????
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• hikaye anlatmaya gerek yok Sayın Bakan..

MARMARA UNI-TS

Yorum

• belcikada yasiyorum, en cok zoruma giden ne biliyormusunuz? face de yaklasik 40tane yada daha fazla fenerli arkadasim vardir secim anketleri var facede kime oyunuzu verirsiniz yaziyor ''butun fenerliler AKP ye basiyor'' TRABZONSPORA kim haksizlik yaptiysa bunun bedeli agir olacak... eger trabzonspor sampiyon olsaydiii hic bir oyuncumuz gitmiyecektii hepsi imza atacaktiii direkt sampiyonlar ligine girecektiiik , trabzonspor trilyonlar kazanacaktii... onu birak TRABZON esnafi canlanacaktiii 3 sampiyonlar ligi maci Izliyecektiii sampiyonlar ligi demek TURIZIM DEMEK hasilat rekoru demektirrr esnafff para kazanacaktii, benim ahmet mehmet sucu kardeslerim belkide 1 ayda kazandiklarini 1 gunde kazanacaklardi ,, huseyin temel abilerim 4 macta sattiklari koftelerii 1 gunde satacaklardiii ... islediginiz bu gunahlar DILERIM ALLAHDAN HEPSIIII AMA HEPSIIIII COLUK COCUGUNUZDAN TORUNLARINIZDAN CIKSINNN
                  14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ulu.../sorumlu_bakan Hıncal Uluç un 31 aralık 2010 tarihli yazısı...paylaşıldı mı bilmiyorum ama okumanızı tavsiye ederim. Hıncala trabzonspor düşmanı derdim ama şu an içimizdeki çoğu trabzonsporlu dediklerimizden daha trabzonsporlu olduğunu göreceksiniz. en azından zamanında olacakları görüp yazmış...bakan efendi açıklama yapıyo biz seçimden seçime trabzonsporlu olmadık diye..AF EDERSİNİZ AMA BEN HAKKIMIZI YEDİREN KORKAK ÖDLEK BİR TRABZONSPORLU İSTEMİYORUM. HAKSIZ MIYIM?

Yorum

• fenerli tayyibe pısırık faruğa galatasaraylı bayraktara oy yok. 2 ay önce gs liyim diye canlı canlı konuşan bugün oy almak için ben doğuştan trabzonsporluyum diyerek insanların gözünün içine baka baka yalan konuşan bi zattan herşey beklenir onlara oy verenler ya bu ülkeyi sevmeyen ya da yandaş yalaka insanlardır kusura bakmayın

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bakan Özak, "Trabzonspor’un ligde hakkı yenilmiştir” dedi.

Ayrıntılar birazdan...

haber61

Çok teşekkürler biraz geç oldu ama helal olsun (!)
                        La bu adamlara kaldıysa Trabzonspor kapatın külübü gitsin.

Yorum

• İlk olarak ts_ist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ulu.../sorumlu_bakan Hıncal Uluç un 31 aralık 2010 tarihli yazısı...paylaşıldı mı bilmiyorum ama okumanızı tavsiye ederim. Hıncala trabzonspor düşmanı derdim ama şu an içimizdeki çoğu trabzonsporlu dediklerimizden daha trabzonsporlu olduğunu göreceksiniz. en azından zamanında olacakları görüp yazmış...bakan efendi açıklama yapıyo biz seçimden seçime trabzonsporlu olmadık diye..AF EDERSİNİZ AMA BEN HAKKIMIZI YEDİREN KORKAK ÖDLEK BİR TRABZONSPORLU İSTEMİYORUM. HAKSIZ MIYIM?
                          Trabzonlular.. Hiç heveslenmeyin, çünkü sahibiniz yok. Hakemler ikinci yarıda ya Trabzon'u bitirecekler, ya kendileri bitecekler. Meydan öyle okundu çünkü ve başta bakanınız herkes sustu..

biz kimiz??? ermenimiyiz!!! rummuyuz!!! rusmusyuz!!!! hangi ulkenin vatandasiyizzz biz??? bunlari hak etmedik ozakk etmedik .. milletin verdigi maas sana haram zikkim olsun...
                          14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• yazık sana b hep seni yüzünden gitti şampiyonluk . .
                            Trabzonspor'lu olmak gerçekten de bir başkaldırıdır benim için . . .

TRABZONSPORLU OLMAK BİR AYRICALIKTIR:)

Yorum

• "Spordan Sorumlu Bakan" gerçekten spordan sorumlu en üst düzey devlet görevlisi midir?. Yoksa önüne uzatılan Bakanlar Kurulu kararlarının altına atılan bir formalite imzası mı?.
                              Sporumuzda olup bitenlere bakıyorum da, Türkiye'de böyle bir bakanlığın olduğundan bayağı şüphe ediyorum.
                              Faruk Özak, Trabzonspor'un eski başkanlarından. Bakanlığa da, Karadeniz kontenjanından biraz da o sebeple geldi. Ama o da değil.. Trabzon'u doğrama kararları ilan ediliyor. O bile umurunda değil, Sayın Bakanın..
                              Hafta sonunda Fener Başkanı Aziz Yıldırım tüm gazetelerin manşetlerinde yer bulan açıklamalarıyla, alenen ve resmen ikinci yarıda Trabzon ile aralarındaki 9 puanı kapatmazlarsa, hakemleri perişan edeceklerini ilan etti. Sözlerinin anlamı sadece bu.. "Beşiktaş ve Galatasaray da arkamda" dedi. Dediği çıktı. Beşiktaş ertesi gün yaylım ateşe katıldı. Galatasaray 19 puan geride olduğu için utancından henüz susuyor..
                              Ama Faruk Özak da susuyor..
                              Hürriyet, Yunus Yıldırım'ın raporunu açıklamış.. Aziz Yıldırım devre arasında soyunma odasına inmiş. Hakeme ana avrat, din iman, sinkaflarla sövmüş.. Hakem görev sırasında Devlet memuru yasalara göre. Ve de devlet memuruna hakaret, savcıların harekete geçmesini gerektiren bir suç..
                              Savcı mavcı yok ortada.. Ceza kurulundan gelen ceza 21 gün.. Ne zaman?. Tam da lige verilen bir ay aranın içinde, ama Başbakanın bulunacağı Arena açılışında bitmek üzere..
                              Oysa, bu başkanın, Erman Hoca Hürriyet'te deve gibi yazdı. 5 senede onuncu ceza heyetine gidiş. Hemen hepsi hakemlere ve federasyona hakaret. Aldığı hem de böyle inceltilmiş cezaların toplamı gene de 21 ay.. Ve "Tekrar" en ağırlaştırıcı sebepken, 21 komik gün..
                              İcazetli olduğu ortaya çıktı ya.. Ardından Trabzon'a karşı hakemleri tehdit eden gürleme..
                              Federasyonda "Tık" yok.. Merkez Hakem Komitesi'nde "Tık" yok.. Medyadan "Tık" yok.. Spordan Sorumlu, hem de Trabzonlu Bakandan "Tık" yok. Siz şimdi hakem olun da, bu ligden Trabzon Şampiyon çıksın..
                              O iş bitti, Trabzonlular.. Hiç heveslenmeyin, çünkü sahibiniz yok. Hakemler ikinci yarıda ya Trabzon'u bitirecekler, ya kendileri bitecekler. Meydan öyle okundu çünkü ve başta bakanınız herkes sustu..

H.ULUÇ
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bakan Özak, "Trabzonspor’un ligde hakkı yenilmiştir” dedi.

Ayrıntılar birazdan...

haber61

Çok teşekkürler biraz geç oldu ama helal olsun (!)
                                Ya ba hau saçlara ya. Hau saçlar sebebinden oy verilmez bu adama.
                                http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X