Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mancester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sayin basbakanimiz bunu haketmiyor bunca emegi var yazikdir gunahtir arkadaslar basbakanimiz ne yapmis fener sampiyon olsunmu demis yapmayin lutfen burada siyaset konusmak yok futbol konusuyoruz lutfen rencide edici olmayalim.
    futbola sıyasetı sokan bız degıl basbakandır !

sen bıze degıl ona soyle bunları yapmamasını !
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Sayin basbakanimiz bunu haketmiyor bunca emegi var yazikdir gunahtir arkadaslar basbakanimiz ne yapmis fener sampiyon olsunmu demis yapmayin lutfen burada siyaset konusmak yok futbol konusuyoruz lutfen rencide edici olmayalim.
      Siyaset icin degil, mizah icin yapiyoruz... Benim en cok sasirdigim nokta, insanlar Basbakan hakkinda komple teorisi uretirken boyle bir baslikla Fenerbahcenin sampiyonlugunu ana basligina koyan gazete... Adam hic mi dusunmez insanlar yanlis anlar diye.
      Bende yanlis anlayanlardanim herhalde
      Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
      Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
      Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Bunlara ne denir bilmeiyorum. Bir yanda pasif bir bakan. Bir yanda ''tarafsız'' bir boşbakan. Sandığa formamı giyipte gideceğim. İlk kez kullanacağım oyu Trabzonspor düşmanlarına yedirmeyeceğim.!
        Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          futbola sıyasetı sokan bız degıl basbakandır !

sen bıze degıl ona soyle bunları yapmamasını !
          Tanisam sorardim bu soruyuda kendisine oy vermis biriside degilim ancak gercekten haksizlik yapiliyor bu ulkede bu isi yapan adamlar vardi yok degil yakin bir ornek vermek gerekirse mesut yilmaz eski basbakanin evi komple sari kirmizili bayraklarla donatiliyordu ulusoy donemini iyi hatirlayin en cok kim sampiyon olmus o donemde lutfen biraz objektif olalim.

Yorum

en ıyı cevap bu olsa gerek..

‎''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• adama oy vermedim diyor ama bosbakani savunuyor !! Allah Allah

Yorum

• Servet, bence derin ironi, deli ironi yapmışlar....
                Ve hatta direkt gönderme yapılmış

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Servet, bence derin ironi, deli ironi yapmışlar....
                  Ve hatta direkt gönderme yapılmış
                  Olcay, bence direk "BELGE" yayinlamislar, nede olsa gazete Damadin degil mi?
                  Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                  Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                  Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak 61Hamsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adama oy vermedim diyor ama bosbakani savunuyor !! Allah Allah
                    Bu ulkenin basbakanina oy vermeyebilirsin veya sevmeyebilirsin ama saygi duymak zorundasin carsi manavi degilki bu adam ulkenin basbakani zerre kadar haz etmesende kendisine lakap takamazsin burasi siyasi fikirlerimizi paylastigimiz bir yer degilki veya artik futbol bitti siyasetmi konusuyoruz bu forumda.

Yorum

• İlk olarak orkun kır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      siyasetten uzak tek takım dioruzda...anlamadım hacılar ben bişey...rte1907 trabzona gidiyo boynuna Trabzonspor atkısı...kemal kılıçdar trabzonagdio boynunda trabzonspor atkısı. kmal bide dioki..trabzonspora sahip çıkıcaz !! ulan size mi kaldık biz.... tek bişeyden korkuyoruym olurda bdp li köpeklerde trabzona gelip boyunlrında bu atkıyı görürsem işte o zaman kıyameti kopartırım !
                      bdp nın burayagelmesı mumkun deıl senden önce bz dalarzz zaten atkı tkmasına gerek yok
                      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

Şahsım adına emek adına laf etmedim,siyaset meydanında değiliz.Ama futbol adına değerlendirme yapıyoruz. Bir başbakanın rengini belli edip yönelmeye yol açması çok doğru bir davranış değil.Hiç gereği yoktu.Olmamalıydı.Böyle yaparak Trabzonsporluyu karşısına kendisi almıştır.İstediği takımı tutabilir,bunu BÖYLE BİR ZAMANDA ilan etmek,insanın gözüne gözüne sokmak yanlıştır bana göre.Bu şuna benziyor biraz.Bir konuda fikir istersiniz,karşıdaki de,bence bu ama ben karışmam der.E sonuç.Ben seni etkiledim,artık sen düşün gerisini...

Yorum

• 2016 olimpiyatları için adat şehirler arasında olmayışımız için de sayın bakan Trabzonun Kriterleri yeterli değil demişti.Kriterleri yeterli duruma getirmesi gereken bakanımızın böyle bir sözünü komik bulmuştuk.Bugün spordan sorumlu bakan olmasına rağmen bunu söyleyebiliyorsa 1 dk durmasın o koltukta.Sizde koruyamazsanız Trabzonsporun hakkını kim koruyacak sayın bakan kim?
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• adam devlet icinde devlet kurmus ben ona saygi duycagim sen duy ben duymuyorum bir probleminmi var !!!

Benim sampiyonlugumu caldilar o ne olacak , caldilar almadilar kardes sen uyuyorsun herhalde !!!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şahsım adına emek adına laf etmedim,siyaset meydanında değiliz.Ama futbol adına değerlendirme yapıyoruz. Bir başbakanın rengini belli edip yönelmeye yol açması çok doğru bir davranış değil.Hiç gereği yoktu.Olmamalıydı.Böyle yaparak Trabzonsporluyu karşısına kendisi almıştır.İstediği takımı tutabilir,bunu BÖYLE BİR ZAMANDA ilan etmek,insanın gözüne gözüne sokmak yanlıştır bana göre.Bu şuna benziyor biraz.Bir konuda fikir istersiniz,karşıdaki de,bence bu ama ben karışmam der.E sonuç.Ben seni etkiledim,artık sen düşün gerisini...
                              cok yazdım ama bu olay aynen suna benzedi..

nasıl kı bız bu forumda siyaset konusmuyorsak ve siyasi gorusumuz varsa da burada tek derdımız ts ıse sıyasetcıler de aynı sekılde futbol konusmayacaklar !!! bu da yazılı olmayan bır kuraldır ! konusurlarsa ve bunu alenen bellı ederlerse ne mı olur ? ıste sana da boyle tepkı koyarlar !! kımsenın gozunun yasına bakmazlar ! ben burada durup dururken sıyaset yapsam forumda huzur mu kalır ?
                              sıyasetcı de hangı mevkıde olursa olsun bu kadar alenı mudahalelere ve nıyetını bellı etmelere gırerse ıhale ona kalır cunku kımse bana aksını ıspatlayamaz !

Yorum

basbakanin haddine miydi milyonlarin hasretle bekledigi sampiyonluga comak sokmak,,
                                kendi dusen aglamaz.,,

kendisine kendisinin bir sozunu hatirlatmak isterim..

" TARAF OLAN BERTARAF OLUR "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X