Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bundan büyük bir acizlik ifadesi olamazdı sanırım.

Başkanken de hakkımız yenildi,
    bakanken de,
    İlave olarak bundan sonra da hakkımızın yenileceğini, ve buna seyirci kalınacağının müjdesi veriliyor bu cümlelerde...
    bu lafı söyleyecek kadar .............., olabileceğine inanmıyorum, boşluğu siz doldurun ben yazacak hafif bişey bulamadım.

Yorum

• Bakınız "siyasi tercihler ile Trabzonsporun ne ilgisi var ülke için şehrin için oy vermelisin" diyenler gerçekten çok büyük yanılgı içerisindeler....

Trabzonspor şehrin manevi olarak her şeyi olduğu kadar ekonomik olarakta büyük yer kaplamaktadır... Şampiyon bir Trabzonsporun şampiyonlar ligine gireceği ve her oynayacağı maç şehir için müthiş bir ekonomik kazanımdır.....

Dışardan gelenlerin uçak biletleri ,

Şehirden gelenlerin yediği yemek , içtiği çay ,aldığı ürünler ,

Maça gelip giderken vasıtalara ödenen paralar harcanan yakıtlara ödenen paralar.....

Rakip takım taraftarlarının ve takımlarının otellerde kalmaları ve yeyip içerek şehire kazandırdığı değerler....

Maç sonları bölgesel ve yerel gazetelerin satışlarında patlamalar gibi bir çok yönden ekonomiye direkt ve dolaylı yoldan katkı sağlamaktadır.....

Yani Trabzonsporun hakkının gasbedilip muhtemel şampiyonluğunun elinden alınması Trabzonspor kadar şehir ekonomisi içinde çok ama çok büyük bir kayıpttır....

işte bu açıdan siyasette burada devreye girmelidir ve girmektedir.....
      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 13:35.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaslar burda sıyaset yapmayın etmeyın dıyenlere bır kac sozum var ;

sudur kı bmn zaten bunları konusmamız ıcımızı dokmemız yerı geldıgınde kaynasmamız yerı geldıgınde rahatlamamız ıcın kurulmustur dıye dusunmekteyım burda bız bır aıle gıbıyız kzıdıgımızda tartıstıgımızda olcak ama sunu bılın kı hersey TRABZONSPOR için kımsenın sıyası rant pesınde oldugunu dusunmemekteyım
        aynı şekilde düşünüyorum. siyaset yapsaydık burda tutmazlardı bizi bmn yönetimi de farkına vardı siyaseti biz sokmadık bu işin içine. ama hep birlikte biz bunun bedelini ödettiririz.

Yorum

• Beni hayatımda sizin kadar yanıltabilen başka biri olmadı sayın bakan....Bakan kelimesini kullanırken çekince taşırdım eskiden, başkan demek gelirdi içimden....Dikkat ettim de artık çok kolay diyorum....Özkan hoca'nın büyüklüğünü anlıyorum size bakınca....Sizi görünce, sizi dinleyince....Beni hayatımda sizin kadar yanılatan başka biri olmadı sayın bakan...Bakın dilediğinizce...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• 12 hazİran da İyİ bİr selam gÖndereceĞİz sİze....
            Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• hiç unutmam F.Ö. başkanken bi maç sonu bizi resmen doğrayan hakem için ağzına geleni söylemiş veryansın etmişti. şimdi herşey bittikten sonra yaptığı bu açıklamanın ne önemi varki. birde protesto yapılacaksa eğer mizah kullanılsın önümüzdeki sezon içerdeki maçlarda karikatürler le çalınan puanlar hakemler mizahi dille eleştirilsin ve eğer gelirse alex taşçıoğluna alex gol gol diye tempo tutulsun.

Yorum

• Bu açıklamayaı lig bittikten sonra mı yaptın???

Dava açtın mı???

Devlet bakanı bir takıma karşı hakkı yendi diye açıklama yapıyorsa gereğini yapacak.. hak yienleri de bulacaksın... oyle götünle konuşmayacaksın....

Bakansın bakannnnnnnn

İSPAT İSTİYORUM....

Milletin kımınle zamparalık yaptığının kasetlerini envai yerden çöekerek servis ediyorsunuz..

hakkımız yendiyse bunu bakan olarak ispat etmek zorundasın...
                En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 14:36.
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• fener bu şampiyonlukla çok şey kazandı biz çok şey kaybettik, takım dağılıyor gibi, en kötüsü nereye baksan bu pisliglerin "muhteşem" 2. yarı performansı ve kutlamaları var, haram olsun harammmmmmmmm.allah hepinizin belasının versin, bizden çalınan sadece bir şampiyonluk değil, geleceğimiz bile sıkıntıda şimdi.

Yorum

• bakan dediğin hak ihlal edildiğini gördümü gördüm duydum yapıldı edildi demeyecek...GEREĞİNİ YA-PA-CAK.
                    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• ben türkiye de hicbir siyasi olusumu desteklemiyorum..tüm partiler itici..bi kere saglam bir siyasi zemin zaten hicbir zaman olusmadi yada olusturulmadi..

bu secim bir genel secim..tepki oylarini almalilar..meclise girme sansi olan bir partiye verilmeli..her ne kadar oy pusulasina trabzonspor yazmak cok cazip bir fikir olsada yinede bu onlarin islerine gelecektir..

hem tehditlere kulak asmamak gerekir..az kaldi 2 sene sonra belediye secimleri var..yine gelecekler oy isteyecekler..oraya kadar eger verdikleri sözleri yerine getirirseler o zaman tekrar bir degerlendirme yapilir..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Merak ediyorum seçim öncesi şehirde hava nasıl ve gerçekten Bakan ve saz arkadaşları hak ettikleri cevabı alacaklar mı seçimde..

Umarım yaklaşık 3-4 yıl önce Ordu ve Giresunun düştüğü duruma düşmeyiz yoksa gercek anlamda onlardan farkımız olmaz...

Yorum

• samimi gelmedi....

bu açıklamayı niçin 2 3 5 hafta önce yapmadı seçim yaklaşıyor.bence hiç samimi değil

Yorum

• Bakan ne yapsın seçtik yolladık cebi para gördü.Neden savunsunki Trabzonspor'un haklarını! Hem Recep Bey sonra kızar fenerin şampiyonluğundan ona da bişeyler düşecek değil mi? Bu devirde herşey para değil mi? Maneviyat, duygu sömürüsü ancak seçim zamanlarında yaparlar.Ahh Trabzonda olsam neler yapmazdım şampiyonluğumuz elimizden alan başbakan,sporsan sorumlu bakanı,Mhk başkanı hepsinin posterlerini afiş yapar şehrin her tarafına asardım.Hepimizin burada sorumluluğu var en azından bu sitenin üyeleri kendi ailelerine akrabalarına anlatsın.Unutmayın 12 Haziran büyük bir zafer olacak bizler için.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Orda aleyhte slogan atanları coplalatacak kadar da akılsız değillerdir heralde.
                              Yoksa sayın spordan sorunlu bakan Faruk özak bile seçilemez

Doğru, işi sağlama alırlar miting'den bir gece evvel muhalif tribün liderlerini evlerinden alıp misafir ederler. Sırf mitingi etkilemesinler diye...

Ama bu olay Trabzon'un olayıdır. Ya yapılan haksızlığa, çalınan şampiyonluğumuza tek ses verecek. Ya da şehir olarak gelen ensemize vurup ekmeğimizi elimizden alacak.

Meydanda güzel pankartlar asmak lazım... Resmen şampiyonluğumuz çalındı, adamlar akşam tören yaptılar herkes gördü.Bizle nasıl dalga geçtiler değil mi? Yazık değil mi o Burak'ın başından akan kanlarına...

Alex akşam başbakanla dalga geçti resmen... Sırtında Brezilya bayrağı ile kupayı havaya kaldırdığında, Tayyip bey'e en güzel cevabı verdi.

Bir ders'te biz vereceğiz kendisine. Madem Trabzonluları tanımıyor, madem Trabzonspor'un bizim için ne anlama geldiğini bilmiyor, bir kere daha öğreteceğiz. Daha öncekinden ders almamış belliki...

Ak partilisi, kara partilisi, yeşil partilisi kimse partizanlık yapmadan herkes başta Tayyip Erdoğan'a, Faruk Özak'a, Hayati Yazıoğlu'na, Hakan Şükür'e ve bilimum Trabzon'dan bi haber olan bütün siyasetçilere dersini vereceğiz...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Arkadaş sen 65 yaşına gelmişsin bu saatten sonra siyasi kaygıların için şu takımın hakkının yenmesine nasıl müsade edersin birde canımı acayip sıkan olayda şu Trabzon Akp 2. sıra millet vekili adaylağı için başka adam bulamıyomu koskoca Akp bu neyin meydan okuması Allah aşkına Burda en büyük hata Akp ye yakın olan isimlerin tepki vermemesi yok mu bu ilin Akp gençlik kolları ya da ne biliyim Akp Trabzon İl başkanlığı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X