Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3-5 kuruş reklam için kendilerini satıyolar.bunlara tek diyeceğim yazıklar olsun...

Yorum

• Arkadaşlar hep beraber verecegiz cevabını bende seçim için türkiyeye gelicem.

Yorum

• İlk olarak tscserkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yerel basınımız bile sesini çıkartmıyor.spor sayfalarında bile akp reklamları var.eyy renkdaşlar trabzon halkı uyultulmuş.kimse sesini çıkartmıyor.
        Herkes badem bıyıklı padişahtan it gibi korkuyor.Aydın Doğan bile korkusundan piyasadan çekildi Trabzon basını ne yapsın.Para bile almıyorlardır belki o reklamlar için.

Maçtan sonra sokaklarda yüzlerce kişi ana avrat sövdü ya bunlara bana o yeter. O padişaha sokakta sövmeyi bırak eleştirme cesaretini bile Türkiye'nin hiç bir yerinde kimse kendinde bulamaz. Helal olsun ordaki her kardeşime abime.
        Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
        K.ATATÜRK

Yorum

• İçimize su serptin bakan, var ol
          Şampiyon olana kadar!
          Oynayın sonuna kadar!
          Biz varız ölene kadar!
          Birimiz kalana kadar!

Yorum

• basına kızmaya gerek yok almassın gazeteyı ızlemessın tv yı olur bıter ...

vermessın a ki pi ye oy yasamazsın sıkıntı ...

heralde sayın basbakan TRABZON u baska bır yer ıle karıstırdı burda TRABZONSPOR un ne demek oldugunu bılmeyecek kadar ılerı fıkırlı , hala oy alabileceğini dusunup TRABZON ınsanı akıllıdır bole bır hata yapmıyacaktır dıyebılecek kadar kendınden emin !!!

31 mayıs da mıtıng de sanırsam yıne yalakasporlular oralarda olacak bızlerı sokmıcaklar mıtıng alanlarına protesto edenlerı joplayıp uzaklastırıcaklar ama 12 hazıran TRABZONSPOR umuzun gunu olsun ısterım

Yorum

• son çırpınışlar bunlar seçimde türkiye gözlerine inanamayacak ben bunu bilir bunu söylerim. trabzona dikkat.
              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Arkadaşlar,

Tepkimizi küfürle göstermeyelim, ya da terorislerin yaptığı sağa sola zarar vermeyelim.
                Tezahhuratlarla sloganlarla ve sandıkta tepki verelim.
                Ve oyumuzu boşa atmayalım, oya da bir şey yazmayalım ki geçersiz olmasın.
                Yoksa boş atılan oy fenevli başbakana yarar.
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Alex aranıyor arkadaşlar lig tv de alex anlattı haydi hep beraber cevap verelim.

Yorum

• söylemese haberimiz olmıyacaktı. bakan değilmi bütün olaylara bakıyor.

daha söyliyeceklerim var ama 12 Hazirana sakladım.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      basına kızmaya gerek yok almassın gazeteyı ızlemessın tv yı olur bıter ...

vermessın a ki pi ye oy yasamazsın sıkıntı ...

heralde sayın basbakan TRABZON u baska bır yer ıle karıstırdı burda TRABZONSPOR un ne demek oldugunu bılmeyecek kadar ılerı fıkırlı , hala oy alabileceğini dusunup TRABZON ınsanı akıllıdır bole bır hata yapmıyacaktır dıyebılecek kadar kendınden emin !!!

31 mayıs da mıtıng de sanırsam yıne yalakasporlular oralarda olacak bızlerı sokmıcaklar mıtıng alanlarına protesto edenlerı joplayıp uzaklastırıcaklar ama 12 hazıran TRABZONSPOR umuzun gunu olsun ısterım
                      Orda aleyhte slogan atanları coplalatacak kadar da akılsız değillerdir heralde.
                      Yoksa sayın spordan sorunlu bakan Faruk özak bile seçilemez

Yorum

• Basbakanla ve Bakan lig bittikden sonra aciklama yapiyorlar neden beki oy kaybi yüzünden baska birsey degil. Bize oy vermezseniz stadi da iptal ederim derler simdi bunlar. Ben hic bir partiyebusecimlerde oyverilmemesindan yanayim ama imkansiz sandikdan 0 gecerli oy ciksa super olur hepsine samar gibi cevap olurdu
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler "Trabzonspor'un hakkı yenilmiştir" diye bir cümle kurmamış Sayın Faruk Özak!

Haber61.net'in röportajından gerçek alıntı şu şekilde...

“Ben başkanken de bizim hakkımız yenildi. Bu ne ilktir ne de sondur. Trabzonspor’un hakkının yenildiği olmuştur. Elbette ki burada görev TFF’ye Kulüp yöneticilerine, Federasyon Temsilcimize, sivil toplum örgütlerine, özel sektöre ve medyaya düşmektedir."
                          İyi güzelde bu ikiside aynı yere çıkıyor.

Daha önceki sayfalarda bu konuyla ilgili beş madde yazdım şimdi bir kaç tane daha yazayım

6 - Başbakan dün açıklama yapıyor: Biz TRABZON'u spor şehri yapmak istiyoruz yoksa niye 600 milyon TL buraya harcıyalım. Başbakan şunu öğrenemedi daha bu para senin babandan kalan para değil. Türkiye'de vergi veren insanların parası. Yani bir şekilde orası bu hizmeti haketmiş ve alıyor. Şimdi soruyorum Kasımpaşa semt takımı Stad parasını nerden buldu. Kasımpaşanın tamamını satsa o stadı o hale getirecek parayı bulamaz. Devletin parasını istediğiniz yere keyfi kullanın sonra bir şehre yatırım yaparken o şehir size karşı geldimi hem sevimli görünmek için bordo kravat takınn mavi gömlek giyin sonra aba altından sopa gösterin. Benim param o benim kimin parasıyla kimi tehdit ediyorsunuz.

7 - Aslında oy kullanma işi biraz düşündürücü. Bize her yer TRABZON yazıp atmak güzel ama bunlar geçersiz sayılacak ee bizde de bir yüzde 10 hesabı var tekrar AKP yarar bu iş. Kazandıklarında her türlü şeyle üstümeze gelecekler. O zamanda biz bir hata yapıp Canımızdan çok sevdiğimiz TRABZON'u ve TRABZONSPOR'u zor durumda bırakmış oluruz. Biliniyorki bu parti kendisine oy vermeyen yerleri nasıl cezalandırdığı bu yüzden elleri güçlü olmamalı. İnsanlarada git şu atın denilmez ama ben Trabzonspor için bir tepki koyup kendime en yakın partiye veya bağımsız adaya oy atıcam.

8 - Burda daha çok TRABZON'da yaşayanlar konuşmalı 8 yıllık süreçte ne yapıldı TRABZON'da ona göre karar versinler.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Basbakanla ve Bakan lig bittikden sonra aciklama yapiyorlar neden beki oy kaybi yüzünden baska birsey degil. Bize oy vermezseniz stadi da iptal ederim derler simdi bunlar. Ben hic bir partiyebusecimlerde oyverilmemesindan yanayim ama imkansiz sandikdan 0 gecerli oy ciksa super olur hepsine samar gibi cevap olurdu
                            valla daha ilk kurulduğunda beri akpartiyi destekleyen ve oy atan ben artık ne trabzonspora ne de türklere yapılanlara sessiz kalamayacağım. bdp liler o meclisteyse beni de temsil edecek birileri olmalı. her ne kadar bir projeleri adam gibi ekipleri olmasa da bu sefere oyumu Trabzon ve Türkiye için vereceğim.
                            Boşa atılan ve üzerine yazı yazılan oylar Trabzon ve Türkiyemiz aleyhinedir. bunu aklınızdan cıkarmayın

Yorum

• direk sandığa atarız bizde bize her yer trabzon yazısını. oylar iptal olmaz. isteyen istediği partiye oyunu atsın.

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi güzelde bu ikiside aynı yere çıkıyor.

Daha önceki sayfalarda bu konuyla ilgili beş madde yazdım şimdi bir kaç tane daha yazayım

6 - Başbakan dün açıklama yapıyor: Biz TRABZON'u spor şehri yapmak istiyoruz yoksa niye 600 milyon TL buraya harcıyalım. Başbakan şunu öğrenemedi daha bu para senin babandan kalan para değil. Türkiye'de vergi veren insanların parası. Yani bir şekilde orası bu hizmeti haketmiş ve alıyor. Şimdi soruyorum Kasımpaşa semt takımı Stad parasını nerden buldu. Kasımpaşanın tamamını satsa o stadı o hale getirecek parayı bulamaz. Devletin parasını istediğiniz yere keyfi kullanın sonra bir şehre yatırım yaparken o şehir size karşı geldimi hem sevimli görünmek için bordo kravat takınn mavi gömlek giyin sonra aba altından sopa gösterin. Benim param o benim kimin parasıyla kimi tehdit ediyorsunuz.

7 - Aslında oy kullanma işi biraz düşündürücü. Bize her yer TRABZON yazıp atmak güzel ama bunlar geçersiz sayılacak ee bizde de bir yüzde 10 hesabı var tekrar AKP yarar bu iş. Kazandıklarında her türlü şeyle üstümeze gelecekler. O zamanda biz bir hata yapıp Canımızdan çok sevdiğimiz TRABZON'u ve TRABZONSPOR'u zor durumda bırakmış oluruz. Biliniyorki bu parti kendisine oy vermeyen yerleri nasıl cezalandırdığı bu yüzden elleri güçlü olmamalı. İnsanlarada git şu atın denilmez ama ben Trabzonspor için bir tepki koyup kendime en yakın partiye veya bağımsız adaya oy atıcam.

8 - Burda daha çok TRABZON'da yaşayanlar konuşmalı 8 yıllık süreçte ne yapıldı TRABZON'da ona göre karar versinler.
                                Şu 7. madden varya üstad üzerine imzamı atarım Çok iyi düşünerek oy atmalı özellikte Trabzon daki seçmenimiz boşa gidecek her oy işlerine geleceği için vekil sayıları değişmez ve aynı düzen devam eder.
                                Boş yada üzerine değişik yazı yazıp atacaklar çok iyi düşünmeliler. Trabzonsporumuzun menffati için kendilerine yakın gördüklerine yönelsinler yada bağımsızlara ancak muhakkak vekil sayıları değişmelidir tepkimizin anlam bulması için.
                                ---------------------------------------
                                KARADENİZ
                                TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X