Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• doğru söze ne denir...
    geçmiş olsun
    13 haziran da da ben
    vekillerimizin hakkı yenildi ne alaka diyeceğim.
    ama geçmiş olacak
    BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TRABZONSPOR HAKKI YENİLDİ DOĞRU”
      Faruk Nafız Özak sözlerini şöyle tamamladı “Ben başkanken de bizim hakkımız yenildi. Bu ne ilktir ne de sondur. Trabzonspor’un hakkının yenildiği olmuştur.

....
      Bundan büyük bir acizlik ifadesi olamazdı sanırım.

Başkanken de hakkımız yenildi,
      bakanken de,
      İlave olarak bundan sonra da hakkımızın yenileceğini, ve buna seyirci kalınacağının müjdesi veriliyor bu cümlelerde...

Yorum

• Bir film var Damned United diye Leeds United ın İngiletere de fırtına gibi estiği zamanlarda Brian Clough ın Leeds in başında geçirdiği 40 günü anlatıyor mutlaka seyredin bakın İngilizler Leeds le nasıl hesaplaşmışlar.Günü gelecek bütün bunlar ortaya çıkacak.Bu filmde kendinizden de Trabzonspor dan da birşeyler bulacaksınız 2.lgden çıkan bir köy takımının nasıl şampiyon olabildiğini göreceksini tavsiye ederim.

Yorum

• şampiyon olduğumuz dönemde uygulanan 2 puanlı sistem hala uygulansaydı biz 57 puan ve 1 puan farkla şampiyonduk
          TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TRABZONSPOR HAKKI YENİLDİ DOĞRU”
            Faruk Nafız Özak sözlerini şöyle tamamladı “Ben başkanken de bizim hakkımız yenildi. Bu ne ilktir ne de sondur. Trabzonspor’un hakkının yenildiği olmuştur.

Sayın Faruk Beyin yukarıdaki açıklaması ropörtajından alınmıştır. Ve takımımızın hakkının yenildiğini kendiside kabul etmektedir. Acı olan takımının hakkının yenildiği bir ortamda ne istifa etmiş olması nede çok sevdiği takımının Trabzonsporun hakkının göz göre yenilmesine karşı hiç bir şey yapmamış olmasıdır.....
            kendi ağzıyla itiraf etmiyor mu bir takım şeyleri aslında ?

böyle kişiliklere itibar edenler ya gerçekten gururlu ve onurlu yaşamıyorlar ya da samimi değiller...
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Koskoca spor bakanisin ama bu kulube tek katkin yok Faruk Ozak..
              Hakki yenilmistir diyecegine hakki yenirken mudahele etseydin ya, is isten gecmis kalkip bu aciklamayi yapman niye biliyor musun?Secimde oylari dusecek olan Akp,nin propagandasini yapmak.Ama yemezler, o basbakanin olacak zat degil bordo kravat mavi gomlek giymesi ve senin bu dalga gecer gibi aciklama yapman bile sizleri kurtaramayacak..
              Allah topunuzun gani gani belasini versin.

Yorum

• biz bunları unutmadık !!!

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Faruk Özak sanki yoldan geçen vatandaş, yada hiçbir gücü olmayan sıradan bir insan gibi konuşmuş.

Bıraksın bu mağdur edebiyatını. Trabzonsporun eski başkanı ve futbolcusunun bakanlığı zamanı Trabzonsporun hakları gaspediliyor kendisi bişey yapmıyor.

Sonrada Trabzonun hakkı yendi diyor.

Yersen...

Tarih bu günleride yazacak Sayın Faruk Özak.
                  En son SAMILEKINCI tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 12:23. Sebep: ..

Yorum

• Dünyanın sayılı futbıol şehirlerinden Türkiye'nin tek futbol şehir Trabzon.

Ama Euro 2016 şehirleri arasında yoktu.Hem maddi hem de manevi getirisi çok yüksek bir organizasyon.Müthiş bir tanıtım.yedek şehir olabildi ancak.

Neyi eksikti peki diğer anadolu şehirlerinden?

Otel,tesis,ulaşım,altyapı?Hiçbirisi.

Eksik olan tek şey lobisiydi.Üstelik spordan sorumlu devlet bakanı Trabzon'lu, başbakanın da bir yanı Trabzon'lu (kendi beyanı).

Peki bu organizasyonu bile Trabzon'a taşıyamayan, hem de bu işin başında ki bakan olarak, sayın bakan nasıl temsil ettiğini düşünüyor Trabzon'u acaba ve özellikle spor da şehir adına hangi başarısı ile tekrar vekalet istiyor.

Euro 2016 ile kıyas kabul etmeyecek sıradan bir organizasyon olan gençlik oyunları ile mi? Gülerim sadece...
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dünyanın sayılı futbıol şehirlerinden Türkiye'nin tek futbol şehir Trabzon.

Ama Euro 2016 şehirleri arasında yoktu.Hem maddi hem de manevi getirisi çok yüksek bir organizasyon.Müthiş bir tanıtım.yedek şehir olabildi ancak.

Neyi eksikti peki diğer anadolu şehirlerinden?

Otel,tesis,ulaşım,altyapı?Hiçbirisi.

Eksik olan tek şey lobisiydi.Üstelik spordan sorumlu devlet bakanı Trabzon'lu, başbakanın da bir yanı Trabzon'lu (kendi beyanı).

Peki bu organizasyonu bile Trabzon'a taşıyamayan, hem de bu işin başında ki bakan olarak, sayın bakan nasıl temsil ettiğini düşünüyor Trabzon'u acaba ve özellikle spor da şehir adına hangi başarısı ile tekrar vekalet istiyor.

Euro 2016 ile kıyas kabul etmeyecek sıradan bir organizasyon olan gençlik oyunları ile mi? Gülerim sadece...
                      Bi de trabzonu spor şehri yapmayı düsünüyoruz diyorlar. Nerdeydin 6-7 ay önce eğer spor şehri yapmayı düşünüyorsan.
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        chp ve mhp durumdan vazife çıkartıp faydalanmalı.. volkan canalioğlu ve koray aydın

bazı şeyler açık ve net yapıldı..

sadece ve sadece aziz yıldırımın cezasının düşürülmesi bile devletin fenerbahçeyi şampiyon yapmasıdır..

bu basitçe hakemler, medya, federasyon şeklinde özetlenebilir..
                        Böyle yorum olmaz.. kimse kusura bakmasın bu durumdan diğer partiler kendilerine pay çıkarmaya kalkarlarsa ki yapacaklarından eminim benim gözümde leş bekleyen akbabadan farkı olmazlar..Ben şahsen kimseye oy filan vermeyecem eğer zahmet edip de sandığa gidersem şampiyon ts yazar atarım sandığa o kadar !!!!!!!!
                        milyonlarin askisin

Yorum

• İlk olarak selokal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Böyle yorum olmaz.. kimse kusura bakmasın bu durumdan diğer partiler kendilerine pay çıkarmaya kalkarlarsa ki yapacaklarından eminim benim gözümde leş bekleyen akbabadan farkı olmazlar..Ben şahsen kimseye oy filan vermeyecem eğer zahmet edip de sandığa gidersem şampiyon ts yazar atarım sandığa o kadar !!!!!!!!
                          Diğer partilerin bunu dile getirmesi aslında hakkıdır. Çünkü Trabzonspor şampiyon olsa
                          emin olun iktidar partisi bunu sonuna kadar kullanacaktı. Trabzonsporda bu şehrin en önemli
                          parçasıysa ve iktidarın başbakanı fenerli diye hakemler üstünde, rakipler üstünde
                          etkisi oldu ve Trabzon bu neden şampiyonluğu kaybettiyse o zaman bunun dile getirilmesi
                          normaldir.

Ama bana kalırsa da sizin öneriniz daha mantıklı güçlü bir organizasyon yapılıp seçimde GEÇERSİZ oy kullanılmalı ve çoğunluk oy pusulasına TRABZONSPOR yazıp protesto etmelidir seçimi.

Bu da en doğal hakkımızdır.
                          En son SAMILEKINCI tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 12:38. Sebep: .

Yorum

• O parti bu parti değil. Trabzonspor'a yamuk yapanları kınıyoruz burada. İsterse babam olsun, gene kınarım. Kalkıp bu durumu siyasi ranta çevirip, erdoğanı haklı çıkarmayın boş yere

Yorum

• bu açıklamanın amacı nedir?? sonucu nedir?? faydası nedir???
                              tüm soruların cevabı koskoca bir """""""""""""""""""""""""""""""HİÇ""""""""""""""""""""""""""""
                              bence açıklama yapıp daha fazla germesinler ortalığı.......
                              YETER DA...............

Yorum

• İlk olarak selokal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi kimseye a veya b partisine oy atmalısın diyemem, demem de. Ben herhangi bir partiye oy atmayı planlamıyordum. Ancak bu yaptıkları yanlarına kar kalmamalı. Herkes anlamalı Trabznspor'a yanlış yaparsam, oy kaybederim. Vekil kaybederim.

Eğer boş oy kullanırsak pek bir anlam ifade etmez. Beklediklerinden daha azını almaları lazım Trabzon'dan.
                                21.12.2009 Unutmayacağız...
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                                Cemil Usta
                                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X