Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Hayatında yapmadığı kadar röpörtaj yaptı şu bir hafta içerisinde
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Zavallısınız Sayın Bakan...

Yorum

• ulan ballandira ballandira anlatiyor ula hep yapiyoz yapiyoz deyip duruyor birde desen feneri sampiyon yapiyoz diye !!!

Yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf

Yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf

Yorum

• 31 Mayis'ta Basbakanla birlikte Trabzon'da sayarlar....

1. Tanjant hayaldi gercek oldu...
            2. Zagnos hayaldi gercek oldu...
            3. E bak Stat'da gercek olacak, oda hayal degilmiydi?...
            4. Futbol'a gelince; Fenerbahce'nin Sampiyonlugu hayaldi gercek oldu...

Faruk'ta alkislar artik...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ne yaptınız şampiyonluğumuz çalınırken yönetiminde ağzını tıkadınız nasıl olduysa hakkımız olan şampiyonluk gitti göz göre göre onu yaptık bunu yaptık diye atıp tutmaya devam edin bakalım bu taraftar yemez.
              Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• TRABZON HALKI oy bir cevap vermeli'ki tayipin neye ugradigini sasirmali!... sonraa TRABZONSPORUN HERSEYDEN ONCE GELDIGINI OGRENSIN!!! MADEMMM AKYAZII HAYALDI GERCEK OLACAK OZAMAN TEMELINI ATSINLAR BELEDIYE SECIMLERDE OYUMUZ ONLARIN!!!!!
                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Olayı siyasileştirmeden bir iki şey de ben söylemek istiyorum. Faruk Özak'ın şu sarfettiği sözler en az şampiyonluğun kaçması kadar ağır sözlerdir. Bizler Trabzonsporlular olarak özellikle sizden değil trilyon bir kuruş bile fayda istemiyoruz .Tek isteğimiz düşün şu Tabzonsporun yakasından ,gidin Fenerinize Cimbomunuza sarılın. Allah var yukarda Başbakanın bu işlere girdiğini sanmasam da ,yaşananlara seyirci kalan herkes Faruk Özaktan ,başbakana kadar herkes suçludur. Faruk Özak'ın bu açıklaması da sıvazlamadan başka bişey değildir.

Yorum

• Trabzonlu olmak demek delikanlı olmak demektir..

Delakanlı olun saygı duyalım

Çıkın diyin bütün ülke feneri istedi bizde feneri şampiyon yaptık..

Atmayın kendinizi o yana bu yana... Sattınız Trabzonsporu...

Ne kadar zorluyorsun kendini bir aynaya bak öyle konuş..

Samimi olmadığınız ortada...

Yorum

• 1-Geçen sene bu ülkenin başbakanı kimdi?
                      2- Geçen sene FB şampiyonluğu hangi maçta yitirdi?
                      3- Geçen sene Bursaya kaç beleş puan yazıldı?
                      4- Geçen sene Faruk Özak hangi ilin Millet vekili idi?
                      5- Geçen sene Faruk Özak bakan değil miydi?
                      6- Geçen Sene Trabzonspor'umuzun aleyhine hiç hakem hatası yapılıp puna kaybetmesine sebep olunmadı mı?
                      7- Geçen sene aldığımız kupayı sus payı olarak mı aldık?
                      8- Geçen seneBakan Faruk Özak yenilen haklarımızı savundu mu yoksa tekraren soruyorum hakkımız hiç yenmedi mi?
                      9- Geçen sene Trabzonspor Bursanın şampiyon olmasını istedi mi?
                      10-Geçen sene FB ile oynanan maçta 16 net gol pozisyonu verilmesi Trabzonspor için normal miydi?
                      11- Hangi FB maçında 8'e 2 yakaladığı bir kontra atakta Trabzonspor takımı rakip ceza alanı önlerin dönüp kendi sahasına gelmiştir?
                      12-Geçen sene ve daha öncelerinde istabul sülüklerinin vergi borçları affedilmemiş midir?
                      13- Hangi sene Trabzonspor'un vergi borçları 3 sülükten daha fazlaydı?
                      14- GS ye bedava stad yapan FB li Başbakan, FB stadına devletten kaç kuruş vermiştir?
                      15- 2016 yılı için aday gösterilen stadlar içinde Saraçoğlu stadı var mıdır yoksa FB li başbakan burada şampiyonluğu sus payı olarak alıp bu stadı pas mı geçmiştir?
                      16- Bu Trabzonspor üzerinden Başbakana ve Bakana yüklenme saçmalığı daha ne kadar sürecektir?
                      17- Eğer sürdürecekseniz konu başlığını açan Adaşım Külünkoğlu başta olmak üzere yukarıdaki sorulara cevap vermesini istememin sakıncası var mıdır?

Bu saçmalığın son bulmasını en kalbi dileklerimle dilerim.
                      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Saygı duyduğum Faruk Özak karakteri iflas etmiştir..

Bu adam beni bu dakikadan sonra temsil edemez, şahsım adına...

Çok dua ettim Avrupa şampiyonası inşallah Türkiyede oynatılmaz diye,Trabzonsuz şampiyonayı neyleyim., ilk ayrılığı orada yaşadım seninle..

Allahta şampiyonayı sizlere nasip etmedi..

Orada da Trabzonun hakkını aramamıştın demekki sende bu durum alışkanlık yarattı..

Artık spor bakanı Trabzonlu demeyeceğim, trabzon karşıtı diyebilirim.. Beni çok şaşırttın..
                        En son uzunismail tarafından düzenlendi; 28.05.2011, 01:56.

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1-Geçen sene bu ülkenin başbakanı kimdi?
                          2- Geçen sene FB şampiyonluğu hangi maçta yitirdi?
                          3- Geçen sene Bursaya kaç beleş puan yazıldı?
                          4- Geçen sene Faruk Özak hangi ilin Millet vekili idi?
                          5- Geçen sene Faruk Özak bakan değil miydi?
                          6- Geçen Sene Trabzonspor'umuzun aleyhine hiç hakem hatası yapılıp puna kaybetmesine sebep olunmadı mı?
                          7- Geçen sene aldığımız kupayı sus payı olarak mı aldık?
                          8- Geçen seneBakan Faruk Özak yenilen haklarımızı savundu mu yoksa tekraren soruyorum hakkımız hiç yenmedi mi?
                          9- Geçen sene Trabzonspor Bursanın şampiyon olmasını istedi mi?
                          10-Geçen sene FB ile oynanan maçta 16 net gol pozisyonu verilmesi Trabzonspor için normal miydi?
                          11- Hangi FB maçında 8'e 2 yakaladığı bir kontra atakta Trabzonspor takımı rakip ceza alanı önlerin dönüp kendi sahasına gelmiştir?
                          12-Geçen sene ve daha öncelerinde istabul sülüklerinin vergi borçları affedilmemiş midir?
                          13- Hangi sene Trabzonspor'un vergi borçları 3 sülükten daha fazlaydı?
                          14- GS ye bedava stad yapan FB li Başbakan, FB stadına devletten kaç kuruş vermiştir?
                          15- 2016 yılı için aday gösterilen stadlar içinde Saraçoğlu stadı var mıdır yoksa FB li başbakan burada şampiyonluğu sus payı olarak alıp bu stadı pas mı geçmiştir?
                          16- Bu Trabzonspor üzerinden Başbakana ve Bakana yüklenme saçmalığı daha ne kadar sürecektir?
                          17- Eğer sürdürecekseniz konu başlığını açan Adaşım Külünkoğlu başta olmak üzere yukarıdaki sorulara cevap vermesini istememin sakıncası var mıdır?

Bu saçmalığın son bulmasını en kalbi dileklerimle dilerim.
                          sadece 2. soruya cevap tüm soruları açıklar...

aziz yıldırım konuşmalarını incelerseniz o maçta Trabzonspor'un maçı vereceği 5. bir şampiyon çıkarmayacağı düşüncesi ile herhangi bir ayaramaya gitmediğini şu açıklama ile anlayabilirsiniz..

şampiyonluğun son maça kalmayacağını öğrendim.

geçen yıl elim bir kaza yaşadı fb..
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bize Türkiye kupasının sus payı olarak verildiğini düşünen abim
                            Ben TRABZONSPOR'U tefeciden kurtardım diyen sevgili bakanın reziliiğini görmeyen abim
                            2016 ya seni aday yapmayan bakanı görmeyen abim

‎''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933) bu sözde bahse konu olan bir başbakan olabilirmi sayın abim

neden bahsediyorsun?
                            En son Barış Bağcıoğlu tarafından düzenlendi; 28.05.2011, 02:34.

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir tanesine ben cevap verebilirim. Bu saçmalık başbakan ve bakan Trabzonspor'u kullanmaktan vazgeçtiği an sonlanacaktır. Saniyesinde hem de.

Öyle bir niyetleri yok ama. Biz belediye seçimi öncesi klüpte oyuncularla beraber kampa giren bir bakan hatırlıyoruz. Kim kimi kullanıyor?
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• 9- Geçen sene Trabzonspor Bursanın şampiyon olmasını istedi mi?

Bu saçmalığın son bulmasını en kalbi dileklerimle dilerim.[/QUOTE]

Geçen sene Bursa nın bakanı Faruk Çelik'in son haftalardaki açıklamalarını hatırla istersen.Nasıl sahip çıktı şehrine.Öyleki Aziz Yıldırım sezon sonu yaptığı basın toplantısında siyasetin futbola karışmasından şikayet etmişti.Bu sezon çok iyi zamanlamayla siyaseti futbola en tepeden karıştırdı.Ama bizi savunacak hakkımızı arayacak bi bakanımız yoktu.Pardon vardıda onunda cesareti yoktu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X