Noldu la faruk? Kelin gorunuyo artik ne yaparsan yap..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaban eşeği sevdikten sonra var ananın hayrını sen gör misali ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
kisacaci sizin allah belanizi versin be yemin ediyorum sinirden gozlerim doldu... lig bitmis ati alan uskudari gecmis yaptigi aciklamaya bak beee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Tebrik ederim mevzuya cuk oturdu gerçekten bu özlü söz...
Her ne kadar sporla siyaseti karıştırmamak gerekir diye düşünsem de...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah Allah!
Bu soru eğer şaka değilse, harika bir tecahül-i câhilâne sanatı yapılmış. Not: Böyle bir sanat yok, ben uydurdum. Zira bu kadar cehalet ancak tahsil ile olur…
Puan farkı üstteki takımın kaybetmesi ve alttakinin kazanmasıyla kapanır. Bizim kaybettiğimiz ve FB’nin kazandığı puanların ne kadarı adildi acaba?
En az yüz kez okuduğumuz, bin kez duyduğumuz malum teraneler, ama bu ifadelerle her karşılaşmamda bazı sorular geliyor:
TS camiasının hatalar, yanlışlıklar yapmış olması bu takımın hakkının yendiği gerçeğini görmemize engel olmalı mıdır?
Mazlumun hata ve günahları zâlimi haklı çıkarır mı?
BU HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?!
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiyaset sporun anasını ağlatmış daha ne kadar karışacak.
benim neleri neleri birbirine katıp karıştırasım var da neyse sabrediyoruz.
"Karışmamalı" diyorum ...
Başbakan da hatalı Faruk Özak da Bizim başkan da ...
Oyunu kuralına göre oynayamadık ...
Biraz şerefsiz olabilseydik bu sene şampiyonduk ...
Ne var ki bizde her şey var "o" yok ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
haysiyetsiz utanmaz rezil herif seni sen yapan trabzonspordur bugün o koltuktaysan ts nin sayesindedir sen ne verdin trabzona ne verdin koltuğun köpeği tayyibin hizmetçisi oldun spor bakanı olarak taraf olamam dedin ama başbakanın herkese apaçık kameralar önnüde şampiyonluğu trabzondan almalarınada göz yumdun allah seni sözde onursal başkan mehmeti hacısalioğlunu bu kullüpten içeri girmeyi nasip etmesin hepinmiz aynısınız herkes gider akp gider trabzon kalır memleketsiz yüzsüz herifler
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarışmamıştır demiyorum ki ...
"Karışmamalı" diyorum ...
Başbakan da hatalı Faruk Özak da Bizim başkan da ...
Oyunu kuralına göre oynayamadık ...
Biraz şerefsiz olabilseydik bu sene şampiyonduk ...
Ne var ki bizde her şey var "o" yok ...KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaban eşeği sevdikten sonra var ananın hayrını sen gör misali ...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
ALLAH rizasi icin peygamber ASKINA bu adam deyilmiydi albayrak akyaziyi acikladiginda bu proje HAYAL diyen????? simdi nasil olduu daaa hayal di gercek oldu???? biri bana bunu izah ettsiiin lutfen yaaa bu adamlara oy verecek balik hafiza insanlara uzuluyorummm uzerimizden yuzbinlerce oy alacaklar su yaptiklari cirkefliklere bakin yaaa...14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum