Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakkımızın yenmesine göz yumanlarla sandıkta hesaplaşacağız !!!
    ''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)

Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...

Yorum

• 2016 şehirleri arasında Trabzon yoktu o zaman niye böyle konuşmadın müdahele etmedin seçim mi yoktu o aralar.Tarihin gördüğü en basiretsiz bakansın hayırla anılmayacaksın.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Kendi partisinden Trabzon milletvekili Tv'lerde iddialar ortaya atarken hiç açıklama yapma gereği duymaz mı insan?

insan pardon..
        Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• aradaşlar gabriç kaza yapmış haberi düştü facebook'a. Doğruluğu nedir ? Kaynak link:

Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• bursa şampiyon oldgunda da akp vardı o zmn niye yapdırmadı adam da simdi yapdırıo hemde hemşerilerine karşı bence siz sucluyacak adam arıyorusunuz trabzonu adam ne yatırımlar yapdı görüoruz devlet yönetimle futbolu birbirine karıştırmayın istedinize verebilirsiniz bananede benim oyum akpye

Yorum

• İlk olarak Osman Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bursa şampiyon oldgunda da akp vardı o zmn niye yapdırmadı adam da simdi yapdırıo hemde hemşerilerine karşı bence siz sucluyacak adam arıyorusunuz trabzonu adam ne yatırımlar yapdı görüoruz devlet yönetimle futbolu birbirine karıştırmayın istedinize verebilirsiniz bananede benim oyum akpye
              O zaman seçim yoktu. Ama bu sene seçim var.
              Kendinize bahaneler uydurmayın...
              Noktalama işaretleri de cümleleri daha anlaşır hale getirir. (:
              Hamiş

Yorum

• Bakanım GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNNNNNNN,
                PisLİG bittikten sonra mı konuşuyorsun:
                Lig bitene kadar nerdeydin, devletin bakanı olarak, gorduklerinizi niye söyleyemediniz: Fenerlilerin oylarını kaybetmemek için mi, yoksa onlar bizden cok da, oyların duseceginden mi korktunuz,
                Lig bitincede lokal bolgeniz olan Trabzon mu geldi aklınıza, SUPERSIN BAKANIM, Bak bugun de başbakanımız, bordo mavi gömlek kravat takıp Trabzona mesaj yolluyor,
                Bizler SALAK MIYIZ BAKANIM, SIĞIR mıyız biz Başbakanım. Biz neyiz,
                Biz Türkiyeli değiliz, TRABZONLUYUZ, Buraya hiç bir parti oy istemeye gelmesin,
                Herkes bizi sömürmeye çalışıyor, TRABZONSPORluyuz, kimseden de bir sey istemiyoruz.
                Defolun gidin Trabzondan, gelmesin Başbakan, Defol TOKININ GS li başkanı. Defolun gidin.
                Utanmadan, bu ulkenin başbakanı, bu ulkede Kameralar onunde, herkesi etki altında bırakacak bir aciklama yaptı:
                Hafta sonu kazaya uüramayalım... Insallah bu millet sana Trabzonda kazaya ugramayı gösterecek.
                2016 listesini de unutmadık: Trabzonu listede goremeyince, dua etmiştim:Turkiyeye vermesinler diye, duamda kabul oldu:
                Tek vatan: Trabzon
                En son selyas tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 23:37.

Yorum

• Bizim taraftar suçluyu yanlış yerde arıyor.

Allah Allah!

Sayın Başbakan’ın Aziz Yıldırım’ı kabul edip görüşmesi bence hataydı, fakat Fener’in şampiyon olmasında ne alakası olabilir?

Bu soru eğer şaka değilse, harika bir tecahül-i câhilâne sanatı yapılmış. Not: Böyle bir sanat yok, ben uydurdum. Zira bu kadar cehalet ancak tahsil ile olur…

İlk önce bizimkiler o giden 9 puanın, Eskişehir maçının, Gabriç’in attığı golün hesabını versinler, ondan sonra başka yerlere saldırsınlar.

Puan farkı üstteki takımın kaybetmesi ve alttakinin kazanmasıyla kapanır. Bizim kaybettiğimiz ve FB’nin kazandığı puanların ne kadarı adildi acaba?

Aziz Yıldırım çeşitli entrikalar yapmış olabilir, ama bizde güçlü kulüpsek yaptırmayacağız. Niye başka takımlar Şampiyonluğa giderken böyle konular ortaya atılmıyor?

En az yüz kez okuduğumuz, bin kez duyduğumuz malum teraneler, ama bu ifadelerle her karşılaşmamda bazı sorular geliyor:

TS camiasının hatalar, yanlışlıklar yapmış olması bu takımın hakkının yendiği gerçeğini görmemize engel olmalı mıdır?
                  Mazlumun hata ve günahları zâlimi haklı çıkarır mı?
                  BU HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?!
                  En son poetricus tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 23:39.

Yorum

• Baban eşeği sevdikten sonra var ananın hayrını sen gör misali ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Şüpheliyim Bre Dostlar (Abdurrahim Karakoç)

İki ayaklıydı, konuşuyordu
                      “İnsandır” dediler, ben inanmadım.
                      Kediye benzettim… Artık yiyordu
                      “Aslandır” dediler, ben inanmadım.

Her gün bir kılıkta gördüğüm oldu
                      Şüpheler beynimde kördüğüm oldu
                      Yaşını/başını sorduğum oldu
                      “Civandır” dediler, ben inanmadım.

Dedim, soyu kalsın, töresi nasıl
                      Verdiği sözlerin firesi nasıl
                      Şeytanla, Deccalla arası nasıl?
                      “Düşmandır” dediler, ben inanmadım.

Arada bir kürsülere çıkardı
                      Nara vurur yeri/göğü yıkardı
                      Uzak görür, uzaklara bakardı
                      “Bakandır” dediler, ben inanmadım.
                      #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Osman Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bursa şampiyon oldgunda da akp vardı o zmn niye yapdırmadı adam da simdi yapdırıo hemde hemşerilerine karşı bence siz sucluyacak adam arıyorusunuz trabzonu adam ne yatırımlar yapdı görüoruz devlet yönetimle futbolu birbirine karıştırmayın istedinize verebilirsiniz bananede benim oyum akpye
                        Sen istediğine ver, yaptıkları ortada. Trabzon'a ne hayrı dokunmuş? Ankara'ya ne hayrı dokunmuş? Ankaragücü maç satarken neredeydi? Bir Hacıosmanoğlu kadar olamadı.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen istediğine ver, yaptıkları ortada. Trabzon'a ne hayrı dokunmuş? Ankara'ya ne hayrı dokunmuş? Ankaragücü maç satarken neredeydi? Bir Hacıosmanoğlu kadar olamadı.
                          sadri şener nerdeydi ankaragüçü macı satarken?

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman seçim yoktu. Ama bu sene seçim var.
                            Kendinize bahaneler uydurmayın...
                            Noktalama işaretleri de cümleleri daha anlaşır hale getirir. (:
                            secim olsun olmasın trabzon zamanında tepksini gösterdi basbaakana bir daha aynı hataya düşcegini sanmıorum trabzon halki yapılan hiç bir yanlışı unutmaz secimle alakası yok

Yorum

• Ey zatı muhterem sormazlarmı adama ne iş yapıyordun şimdiye kadar diye.

Yorum

• Haydi ozak, akyazi sahiline kirmizi kurdele cekin basbakan gelince acilisi yapsin..biz yeriz ya bunu.
                                Yok olmadi universite oyunlari tesislerini actir, sahi bir onceki nerdeydi bilen varmi bu oyunlari? Triskadan organizasyonlar (tamam organizasyon iyidir ama niteligide bellidir) abarta abarta sanki olimpiyat duzenliyorlarmis gibi sisiriyorlar, peki neden euro 2016 da (ki asil buyuk organizasyondur) trabzon yoktu? Cikip demedinmi otel yok tramway yok falan, bi de federasyon baskanini savundun. Yok bunlar madem yapsaydin, iktidar kim? Simdi cikmis bos bos konusuyorsun, gs li adayinizida dogustan trabzonspor sempatizani yaptinizya 1 gunde size yakisanda buydu zaten. Neyse zaten o koltukta gunlerin sayili tadini cikar artik ve sus.
                                ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X