Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2. yarıda feneve kaç penaltı verildi bilen varmı ????
    Bildiğim kadarı ile bu akşamkilerle birlikte 7 oldu. Ama sayıdan daha önemli şeyler var, mesela Buca maçındaki penaltı. O verilmeseydi FB bugün yarışa veda etmişti bence.

Tesadüfe bakar mısınız? Ligin 16. haftasında FB, Ankaragücü'ne yenildikten sonra yapmıştı o meşhur açıklamayı Aykut Kocaman. TS'a Antep, Buca ve İBB maçlarında verilen penaltıları gündem yapacak kadar alçalmıştı. Kadere bakın ki, ikinci yarının aynı haftasında bu sefer FB, Ankargücü maçında üç penaltı kazandı Hasan Yener'in dediği gibi umarım Aykut Kocaman'ın yüzü kızarmıştır, kızaracak yüzü varsa tabi !
    En son metehan tarafından düzenlendi; 15.05.2011, 23:44.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• nasıl mı kapandı !!!
      tabiki Umut Bulut-Şenol Güneş-Yönetimin voltran yapmasıyla...

Bu taraftarın duygularıyla oynadılar resmen, bizim kadar duygusal başka bir kitle yok, bakın Fener'e, geçen sene rezil oldular ama hala şaklaban gibi konuşuyolar... Biz ise taraftar olarak FB öne geçti diye tezahüratı kesiyoruz, futbolcular anında başka bir takım hüviyetine bürünüyor...

Şenol Güneş kesinlikle büyük maçları kaldıramıyo. Devre arasında soyunma odasında iyi bir konuşma yapsa ikinci yarı böyle zorlanmazdık İBB karşısında..

Yorum

• 1986-87 sezonu Fb 4 - Eskişehir 1

4 gol de penaltıdan! Bugün o rekor az daha egale ediliyordu.

Yorum

• Bakın Suçumuz Trabzonspor olmak

Farkın Kapanması
          1 Eskişehirspor
          2 Antalyaspor

Bu iki Takım fenere 12 puan verdi bize 4.Bize nasıl oynadılar fenere nasıl.Elbette beceriksiz golcülerimiz oldu ama oyun stilleri
          Antep,Kayseri,Ankaragücü bu takımlar bizden puan almış olabilirler ama fenerdende ilk yarı 3 puan aldılar unutmayın...
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• puan kaybı yapmak gayet olağandır her maç kazanılamaz puan kayıplarımız gayet olağan , bi maç olmasa diğerinde kaybedebilirdik ... sonuçta ilk yarı 42 ikinci yarı 40 puan almışız ki bu da gayet iyi puandır son 5 yıla bakalım bu puana ulaşan her takım şampiyon olmuştu ... asıl garip durum ilk yarı sürünen bir takımın ikinci yarıda hile ile şike ile 49 puan toplayıp rekorlar kırmasıdır ...
            RİZE HER YER TRABZON

53-61

Yorum

• bi fenerli olsam dışarı çıkamam utancımdan, 3 penaltı ne demek yaa bu kadar aşıkarda yapılmazki buu

Yorum

• Bir de utanmadan "Biz bu oyunu böyle oynarız." yazan tişörtler giymişler.
                Cümle alem gördü nasıl oynadığınızı.
                Utanmaz, yüzsüzler!

Yorum

• Yönetim: birşey yapmadan bekliyor.
                  faruk özak: sanki fenerli. ben onunlu Trabzonlu olduğuna inanmıyorum. bu iş kimlikle olmaz.
                  Trabzonlu siyasiler: gıkları bile çıkmıyor.
                  taraftar: eli kolu bağlı ilahi bir yardım bekliyor.
                  Sonuç: taraftar şampiyonluk, siyasiler oy, yöneticiler kazanacakları paraların hesabını yaparken atı alan üsküdarı geçip Kadıköye gidiyor.
                  TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• futbolcuya sucmu bulmak lazım şimdi. en basitinden colman fener e penaltı golünü atsaydı şu an ikili averajla biz öndeydik. suc şu an futbolculardamı, yoksa yönetimdemi...

Yorum

• Sucu sakin kendimizde armayalim ne umutun ne senolun nede yönetimin sucu var , ikinici yari görmediyseniz bilmiyorum o zaman size ne diyecegimi.
                      Kirik burunlarmi sakatliklarmi penaltilarmi verilmeyen penaltilarmi hakemlermi satilmis takimlarmi medyami bir takim bu kadar üstüne gidilebilir bundan daha fazlasida olmaz Barcelona bile olsa bizim yerimizde yine sampiyon yapmazlar !!!!

elestirmeyi birakin son maca hazirlanalim olmasda dünyanin sonu degil devam , davam edecektir !!!

Selamlar

Yorum

• şu alexin ayağı kırsalardı.azcık acırsam şerefsizim...
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Fener bugün maci nasil aldiysa öylede kapatti o farki. Sucu bizim futbolcularda aramayin. Olaganüstü bir lig geciren rakiple anca buraya kadar savasabilirdik zaten..
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk önce yönetim suçlu gerekli takviyeyi yapmamasından dolayı.
                            Bu vizyonla bu kadar zaten bu yüzden çok şaşırmıyorum ben çok çok zor ama şampiyon olsak bile
                            bu vizyonsuzlupu yapacağımız trasferlerde de göreceğiz neyse zor zaten.

İkinci suçlu ikinci yarının başında son derece laubali oynayan aklı bir karış havada olan futbolcularda.
                            Fb dibimize girince akılları başlarına geldi kaslar o zaman çalışmaya başladı.

Üçüncü neden hocanın ve yöneticilerin sürekli açıklama yapma gereğinde bulunması.
                            Bu takıma stres yükledi.

4. neden fb nin futbol olarak muazzam yükselişi kimse tahmin etmiyordu.

Hakemleri ise son sıraya koyuyorum çünkü bizim maçlarda da hatalar yapıldı.
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak 61mehmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sorum ciddi ve bu soruyu sormakta ısrarcıyım:
                              fenerin sivasa hükmen 3-0 yenilmesi için ne gerekiyor?
                              sende ezikler gibi.. kolaydan şampiyon olmak istiyorsun galiba.. o zaman günahların takımıyla farkımız ne olur..
                              Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• İlk olarak 61mehmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                faruk özak: sanki fenerli. ben onunlu Trabzonlu olduğuna inanmıyorum. bu iş kimlikle olmaz.
                                işinden gücünden düzeninden olur eğer bu adaletsizliğe karşı gelirse, olurmu hiç öyle şey, düzenin oyuncusu olmak zorunda
                                Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

Yükleniyor...
                                X