Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu pankartın günler geçtikçe ne kadar hafif bir pankart olduğunu çok daha iyi anlıyorum !
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Adamlar yenilgiyi hiç hazmedemiyorlar.Bir kere hakemlere dil uzatan ilk sizin hocanız.Hakem odası basan sizlersiniz eee bi de senelerden gelen bir namınız var uzerinizde. Elle gol atan da sizlersiniz günahların takımı tabi ki siz olucaksınız.
      En son UtopyaTs tarafından düzenlendi; 09.05.2011, 13:25.

Yorum

• fener a.gücünü kendi sahasında rahat yener... mi??
        hiç sanmıyorum.. göreceğiz..
        rakibi küçümsemek, yok 50000 taraftar önünde kaybetmeyiz demekle olacak iş değil bu..
        a.gücü o stadta kolay teslim olmayacaktır..
        fener şerefsiz değil.. feneri destekleyen yalan dolan hile hurda katan medyası şerefsizdir..

Yorum

• İlk olarak ferhat odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fener a.gücünü kendi sahasında rahat yener... mi??
          rakibi küçümsemek, yok 50000 taraftar önünde kaybetmeyiz demekle olacak iş değil bu..
          fener şerefsiz değil.. feneri destekleyen yalan dolan hile hurda katan medyası şerefsizdir..
          fener şerefsiz değil zaten , Şerefsizin önde gidenidir..
          SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
          ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak ferhat odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fener a.gücünü kendi sahasında rahat yener... mi??
            50 bin seyircinin önünde şampiyonluğu aldık mı geçen yıl, aldık

hakem maçı etkilemezse puan kaybeder fener
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bizimkilerin yavaş yavaş febenin son haftalardaki şampiyonlukları kaybedişini hatırlatmaya başlaması lazım. Stres'e sokmamız lazım olabildiğince bunları.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• dün gece kanallara bakıyorumda.. gerçekten satılmış insanların elinde bu pazar.. adamlar bizim maça bakma bile bakmadan pozisyon yorumu yapıyorlar...
                geçen haftaki burağın pozisyonunun hala faul olmadığını tartışıyorlar..
                düşünüyorum biri çıksa bu adamlara bir kötülük yapsa, neyle suçlanır ki? tahrik başka bir şey değil..

Yorum

• Günahların değil "k"ların takımı..
                  *

Her hafta ilgi çekici, laf sokucu pankart açmak lazım. Aynı Bozbaykuşlar gibi

Bu hafta "Maç JustenTv'de izlenir" pankartı çok iyi olur
                  En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 09.05.2011, 13:59.
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Kanal A'da, spor programında adını bilmiyorum birisi diyor. fener "saha dışında da iyi oynuyor" Rezillik başka bir şey değil bu...Birde sporda bilmem ne yasası çıkartıyorlar. Şike yapanlara ceza veremedikten sonra yasalarınızı alın başınıza çalın.

Trabzon da fener de, ilk yarıda puan kaybettikleri takımlara karşı zorlanıyorlar.
                    Fener iki maçta da puan kaybedebilir. Yeter ki gol atamasınlar. Ama gol atarlarsa o zaman özellikle sivas maçında iş biter. Yani rakip futbolcular fenere gol atmaya çalışmazlar. Ama fenerin şu zorluğu da var. A.gücü de, sivas da son haftalarda çok zor yeniliyorlar. Yine de umutum kalmadı. Hele ki takıma istemediğimiz oyuncu umutumuz haline getirmemiz de büyük bi tezat.
                    En son talsuv61 tarafından düzenlendi; 09.05.2011, 14:04.

Yorum

• fb-ag 2-2 gollerde SESTAKTAN....bakin görün....
                      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                      TRABZON / AYASOFYA MAH.
                      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yalniz Sestak Vittek Bednar bunlara çok çok güvenmemek lazim, sitoh bunlari ayarlayabilir bir kaç konusma ile falan....dikkat
                        haaa yine de umutluyum ben, yine toplarini oynarlar bunlar, koskoca Sestak Vittek stoch'un laflarina kanmazlar herhalde ama ne bileyim fazla zorlamazlar kendilerini belki diye düsündüm ^^
                        Ayarlamak bu kadar kolaydı da, bizim cale, gabriçi neden ayarlamadı

Gabriçe hala sinirim geçmiş değil, bize gol attın da ne oldu mutlu musun şimdi? 1 puanla oynadığın takıma ne kazandırdı sanki?

Bu arada Fatih maçlarda 90 dk oynuyor mu acaba? Oynamayan adama boşuna güvenmeyelim de.

Yorum

• Ben Fatih ve Gabriçten çok ümitliyim.İnşallah yüzümüzü güldürecekler.

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gabriçe hala sinirim geçmiş değil, bize gol attın da ne oldu mutlu musun şimdi? 1 puanla oynadığın takıma ne kazandırdı sanki?

Bu arada Fatih maçlarda 90 dk oynuyor mu acaba? Oynamayan adama boşuna güvenmeyelim de.
                            Gabric kabahatli oldu değil mi ?
                            "Neden gönderdin ?" diye sormazlar mı adama ?
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben kendi payima sandikta gorusecegim kendileriyle, suana kadar yuruttugum alehte propaganda da gayet iyi gidiyor-

Trabzonluya mandik atiyorsan bedelini de odemeyi goze almissin demektir,..
                              +1967 Katılıyorum.
                              Malum görüşmeden sonra hakemlerin nasıl etki aldında kaldıkları belli. Yada etki altında bırakıldıkları.
                              ---------------------------------------
                              KARADENİZ
                              TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

A hic olurmu, bizim öz Evlatlar cok serefli ve dürüst insanlar.
                                Trabzonsporum Sampiyonlugu bunun yaninda önemli degil yahu.
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Yükleniyor...
                                X