Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o degilde 3 penaltıda aynı köşeye atıldı kaleciler diger köşeye yattı tam bir komedi.
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• 82 puan almış takım başarılıdır. FB ye 82 puan aldırıldı.

Yorum

• Serdar ÇetinOnur Akyüz
        reis doğduğum günden beri fenerliyim ama bu günkü ankaragücü maçı gibi çok önemli bir maçta 3 tane penaltı ile maçı kazandık diye sevinenlerden olamam ve bu günden itibarende fenerbahçe'li değilim.

• Onur Akyüz vicdan sahibi hiçbir insanın bu iğrençliklere alkış tutamayacağını söylerim hep.vicdan sahibi dostlar görmek güzel.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• %50 kendi elimizle
          %50 Fenerbahçe'nin siyasi destekle mücadeleye devam etmesiyle
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Yine de helâl olsun ...
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Masa başında biten Şampiyonluklar:96,2005,2011...Hakkımı Helal etmeyeceğim...Ne hocasına,ne yönetimine..sussunlar sussunlar
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Masa başında biten Şampiyonluklar:96,2005,2011...Hakkımı Helal etmeyeceğim...Ne hocasına,ne yönetimine..sussunlar sussunlar
                Saçma sapan konuşma la! Bu takım yırtındı, yönetim yırtındı! Daha ne istiyorsun? Şampiyonluk kaçar gider, insanlık kalır geriye. Bu sezon Ankaragücü'nün maçı satmasıyla konuşulacak. Sen hala takıma laf ediyorsun!

BAŞLIK SİLİNSİN! Bu takıma sövülmesine benim yüreğim kaldırmıyor!
                En son OnurKul tarafından düzenlendi; 16.05.2011, 01:12.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Önce hakemler sonra Umut Bulut.
                  Ama fenere verilen penaltılardan sonra şunu düşünüyorum fenerle 20 puan da fark olsaydı gene kapatılırdı. Bizde ki düzen avrupanın en şerefsiz düzeni.
                  Burda anadolu takımları sadece figüran başka bir şey değil...

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Saçma sapan konuşma la! Bu takım yırtındı, yönetim yırtındı! Daha ne istiyorsun? Şampiyonluk kaçar gider, insanlık kalır geriye. Bu sezon Ankaragücü'nün maçı satmasıyla konuşulacak. Sen hala takıma laf ediyorsun!

BAŞLIK SİLİNSİN! Bu takıma sövülmesine benim yüreğim kaldırmıyor!
                    hıııı ne yırtındılar ya..adam senin herşeyini irdeledi,her taraftan bağladı seni haberin yok..gık diyemedin Cuma gününe alındı Eskişehir maçı bir tanesi çıkıp bişe dedi mi?..2 golün verilmedi bişe demedin,bedava penaltı verdiler bişe demedin..Aynı hafta pazartesi günü başbakanla neyin pazarlığındaydı sayın Şener bunu açıklasın..ŞAMPİYONLUĞU KAÇ PARAYA SATTI!...

Yorum

• Başlık kapatılsın lütfen. Önümüzde bir maç daha var, sezon bitsin konuşursunuz konuşacağınızı.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hıııı ne yırtındılar ya..adam senin herşeyini irdeledi,her taraftan bağladı seni haberin yok..gık diyemedin Cuma gününe alındı Eskişehir maçı bir tanesi çıkıp bişe dedi mi?..2 golün verilmedi bişe demedin,bedava penaltı verdiler bişe demedin..Aynı hafta pazartesi günü başbakanla neyin pazarlığındaydı sayın Şener bunu açıklasın..ŞAMPİYONLUĞU KAÇ PARAYA SATTI!...
                        Şener şampiyonluğu sattı diyorsun, ligi iyi irdele ondan sonra konuş. Komplo teorilerin de senin olsun, taraftarlığın da yerin dibine batsın! Bu takımı, yönetimi alkışlayacağına hala bir şeyler uyduruyorsun!
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yok mu kardeşim yönetimden kimse bu başlığı kapatacak? Bu takıma sövenin Trabzonsporluluğundan şüphe ederim.

Yorum

• Arkadaslar Trabzona her sey mustahak

Siz umut Bulut deyin. Ben Fb nin hakem hataları ile aldigi 5 mac sayayım.
                            Ts 82 puan aldi ki bu cok iyi. Bir cok kisi Ts yi 76 ile felan sampiyon yapıyordu

Umut Baskan yonetim bosverin gercek nedenler

Birincisi disiTurk
                            İkincisi Siyaset
                            ucuncusu federasyon
                            dorduncusu hakemler.

Messi yi alsak sampiyon yapmazlardı. Antalya olmasa kasimpasa felan birine takarlardi.
                            Es es macini unutmayın. Bir golumuz resmen harcandi.
                            o hafta buca macini hatirlayın. gerisine bakmasanızda olur
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• Umut hariç takımı tebrik ediyorum..Yönetim ise yerin dibine batsın..İyi anla söledikleri Onur renktaş

Yorum

• İlk olarak Uğur Kürşad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                puan kaybı yapmak gayet olağandır her maç kazanılamaz puan kayıplarımız gayet olağan , bi maç olmasa diğerinde kaybedebilirdik ... sonuçta ilk yarı 42 ikinci yarı 40 puan almışız ki bu da gayet iyi puandır son 5 yıla bakalım bu puana ulaşan her takım şampiyon olmuştu ... asıl garip durum ilk yarı sürünen bir takımın ikinci yarıda hile ile şike ile 49 puan toplayıp rekorlar kırmasıdır ...
                                net ozet budur aslında
                                13 Vitor Hugo

Yorum

Yükleniyor...
                                X