fenev yüzünden bizde günahlara ortak olduk maclari izlerken
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaşlar bizim takım kazanıyor ama fayda etmiyor. yönetim uyuyor. aziz çalışıyor. burda bizim birşeyler yapmamız lazım. ben yasadışı işler yapalım, hakem dövelim demiyorum. şiddet bize yakışmaz. şiddet olmadan da birşeyler olabiir bence.TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.
Yorum
-
fb stadına uçak düşüp taraftarların çoğu ölse hiç üzülmem açık konuşayımİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Kapandı değil "kapatıldı".İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün suç 'YÖNETİMİN'dir.
umut bulut yuzunden bu fark kapandi ama ona suc bulmuyorum bu takima devre arasinda takviye yapmayan yonetimindir suc!İnsan ol evlat!
Yorum
-
Hatalardan ders çıkarmak için fikir tartışması olur ama suçlu arayıp infazlar yapılacaksa başlıkta hemen kapatılsın bu kadronun çoğunluğunu koruyup takviye yapmalıyız bu sene olmazsa seneye olacaktır yıkım ekipleri devreye girmezse tabi.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
Yorum