Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burada şifreli olduğu için yasak
    Ama herkes orda degil, netin ozelligi zaten orasini burasini bir araya getirmesi degil mi?
    "Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki; statükoyu bile devirmişti. " Kazım KOYUNCU

Yorum

• Kadroları Facede 2 sayfa yayınladı Resmi bişi Yok Eğer Bu kadro doğruysa Cardozo YOk : )
      Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

• "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak ozerio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ama herkes orda degil, netin ozelligi zaten orasini burasini bir araya getirmesi degil mi?
          Köşeye sıkıştırdı yönetimi ççç
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• arkadaşlar eurofutbol şifrelimi yoksa şifresiz yayınlayacak....
            2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mesajımı düzenlemiştim, neden silindi ?
              Ben baktığımda düzenlenmemişti şimdi hallettim.
              İlk olarak ozerio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forumun kuralları bu şekilde.Yapabileceğimiz bir şey yok
              -1461 TRABZON-

Yorum

• 27.07.2011 21:45 Benfica vs Trabzonspor ( RTP 1 , RTP Madeira , Euro Futbol )

Yorum

• ya link istemek suc ama googlede bulursunuz bence zormadan önce Portugali 2 Portukal yaptik mi bulursunuz ama malesef burada yazmak yazak yoksa mactan önce verirdim portegiz takimin linkini
                  En son Sefaenes tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 19:45.
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ahaha parayla 2. lig izlemek böyle bişey olsa gerek çok güldüm

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kadroları Facede 2 sayfa yayınladı Resmi bişi Yok Eğer Bu kadro doğruysa Cardozo YOk : )

...cardozo yoksa bizede gol yemek yok....

...saviolayı serkan tutmalı ...diğerleri onun hızına yetişemez.....gerçi bizdede var bi tane bakalım hangisis daha hızlı kaçıcak aralara..
                      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar eurofutbol şifrelimi yoksa şifresiz yayınlayacak....
                        ................
                        En son Mehdi tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 19:43.
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni gelen arkadaşlar için alıntılıyorum.
                          Maç linki vermiyorum.Bildiğiniz geniş kapsamlı bir Tivibu programıdır.
                          hocam raedon programında hangi ülkede arayacaz rtp yi.bu arada adultlara dikkat

düzeltme buldum hocam doğal olarak portekiz olması lazım
                          En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 19:50.

Yorum

• Yahu Azeri dostlarımızdan yayınlayan yok mu acaba ?

Onlar ulaşmak daha basit, hem anlarızda dillerinden.

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• 2. maçın biletleri satışa çıktı mı beyler bilginiz varmı.. biletix de göremedim de
                              Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ...cardozo yoksa bizede gol yemek yok....

...saviolayı serkan tutmalı ...diğerleri onun hızına yetişemez.....gerçi bizdede var bi tane bakalım hangisis daha hızlı kaçıcak aralara..
                                ..o kadar soysuzlarki ...hiç utanmadan sıkılmadan bizide ekliyorlar düşecekler listesine...

...oldu olacak...bu yıl hiç oynanmasıun lig....gs ye de şampiyonluk kupasını versinler....bu yıl başka şeyler yapalım....yazın karpuz satsın kulüpler kışında potakal....
                                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

Yükleniyor...
                                X