Öhöm edit yasakmış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLink istemek de vermek de yasak arkadaşlar.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayfa 243...
MAC SONUCU
BENFİCA:0 TRABZONSPOR:22019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLink istemek de vermek de yasak arkadaşlar.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazili mi?
Yorum
-
İnternete güven olmaz aga.
Evin altında kahve var,tüm mahalle gole sevinip unuttuktan sonra ben izliyorum.En iyisi aşağıya inmek.Trabzon'da yaşamak da sıkıntı arkadaş
Bol şans Trabzonspor'um.Allah yardımcımız olsun.Maçtan sonra kutlamalarda görüşmek üzere inşaallah.
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr""Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"En son Mehdi tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 19:27.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLink istemek de vermek de yasak arkadaşlar.
maci bulamdik kafayi yiyoruz bu daha iyi galiba[T][S]
Yorum
-
arkadaslar, tekrar soruyorum, bir Allahin kulu cevaplarsa sevinirim.
RTP International da mac verilecek mi acaba? Bilen var mi?
Internette baktim birseyler yaziyor mac ile ilgili ama emin olamadim.
Yorum
-
İşte 11 ler
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Glowacki, Giray, Celutska, Zokora, Adrian, Colman, Henrique, Alanzinho, Burak
Benfica: Eduardo, Garay, Jardel, Faria, Emerson, Witsel, Nolito, Javi Garcia, Gaitan, Aimar, Saviola
Saat: 21:45
Stat: Estadio da Luz
Hakem: Stephan Studer
Yayın: D- SMART(euro futbol)Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePortekizlilerin yayını şifresiz onların linki de yasak mı ?-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar, tekrar soruyorum, bir Allahin kulu cevaplarsa sevinirim.
RTP International da mac verilecek mi acaba? Bilen var mi?
Internette baktim birseyler yaziyor mac ile ilgili ama emin olamadim.
rtp 1 veriyor, oda hotbirdde yok7Cngz_61
Yorum
Yorum