Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakemler iki maci da adam gibi yönetsin, eleriz!

Türkiye liginde sanki onlardan cektigimiz yetmiyormus gibi Avrupa´da da aynen öyle, Kritik hatalar hep aleyhimize!
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Artık maçın havasına girmeli forum ahalisi, hala şike başlığında çoğunluk nedenini anlamakta güçlük çekiyorum.

Yahu bari bir günlüğüne bu maça yoğunlaşalım, futbolcularda böyleyse yandık.

Allah yardımcımız olsun, herşey güzel olsun bizim içimn inşallah...
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hakemler iki maci da adam gibi yönetsin, eleriz!

Türkiye liginde sanki onlardan cektigimiz yetmiyormus gibi Avrupa´da da aynen öyle, Kritik hatalar hep aleyhimize!
        ş.liginde yapamaz onu raht ol hakem kendini kadagori attlatmak ister bu maçlarda cok zor olur hatalar olur ama inş. bizim maçta olmaz gördünü çalarlar hemen

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hakemler iki maci da adam gibi yönetsin, eleriz!

Hakemlerden Bir Sorun Çıkacağını Sanmıyorum,

biz futbolumuzu oynayalım yeter.

Yorum

• Şenol Hocamızın iki cümlesi dikkatimi çekti ;

Geçen sene 82 puanla ikinci olduk, bir gol averajla şampiyonluğu kaybettik ve eleme maçı oynuyoruz.

İlk maçı burada ikinci maçı İstanbul’da oynuyoruz. Yani yine deplasmanda oynayacağız.

Şampiyonluğu 2 gol averajla kaçırmadık mı ?

İkincisi İstanbul bizim evimiz sayılır be hocam

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              katılıyorum egemen çok adam kacıran biriydi avrupada ben giray glowacki yerine giray mustafa yumlunu olmasını isterdim
              Ben stoperde Celustka - Giray sol bekte Piotr istiyorum açıkcası.Ama Piotr'un sakatlıkla ilgili hala bir takım sorunları var galiba.

Yorum

• bu taktikte oynarsak beklere çok iş düşer. oyunun iki yönünü de oynamaları gerekecek.
                En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 01:02.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.slbenfica.pt/English/english_hp.asp

toulouse macinin özetleri var orda ilk pozisyondaki sol bekleri ne ara pasi atdi öyle ve her ataklarinda 9 Numara var icinde kim o
                  nolito diye biriymiş
                  Nolito ➤ former footballer from Spain ➤ Left Winger ➤ last club: UD Ibiza ➤ * Oct 15, 1986 in Sanlúcar de Barrameda, Spain

barcelona B'den bedava gelmiş
                  ya biz niye takip etmeyiz
                  ver yıllık 2 milyon avro
                  uça uça gelir
                  En son Cevikoglu tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 01:03.

Yorum

• renkdaslar ev arkadasımla birlikte (kendisi galatasaraylı) sezon içerisindede büyük maclardan önce oturur mac öncesi bi fifa11 provası yapardık...ikimizinde oyun güçleri eşit diyebilirim...takımsal anlamda fark olmazsa kimin kazanacağı belli olmuyor yani..neyse sene içerisinde bir cok kez yaptıgımız fifa11 provalarının tutması sebebiyle(özellikle geyse macı zoraki giden macı son dk da attıgım golle almıstım gercekte 83 te atmıstık yanılmıyorsam) az önce bitirdiğimiz benfica macının skorunu ve gollerini yazarak bir tahmin yapmak istedim bakalım tutacakmı tutarsa yarın gece mactan sonra bu aksam yaptıgımız rövans macının sonucunuda yazacam...
                    söyle ki maca benfica etkili basladı ve savunmada yapılan bir hatadan golü cardozoyla buldu dk 20....daha sonra dk 23 te burakın henriqe ye attıgı ara pasıyla 1-1 e getirdik....mac genel olarak benfica baskısıyla gecti...kalemde tolga vardı devlesti diyebilirim...trabzonsporda poziyon buldu fakat gol yoktu ta ki mierjezevskinin müthis ara pasıyla yine savunma arkasına sarkan henriqe nin golüyle macı 2-1 kazandım.
                    sonuc olarak maca yönelik skor tahminim 1-2 dir....bu arada belirtmek isterim ki iki kadroda güncellenmiştir

Yorum

• İlk olarak Cevikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nolito diye biriymiş
                      Nolito ➤ former footballer from Spain ➤ Left Winger ➤ last club: UD Ibiza ➤ * Oct 15, 1986 in Sanlúcar de Barrameda, Spain

barcelona B'den bedava gelmiş
                      ya biz niye takip etmeyiz
                      ver yıllık 2 milyon avro
                      uça uça gelir
                      uff nolito zaaten cok iyi bi oyuncu barca sol acik oynior 13 gol atmis gecen sezon tehlikeli vallah

Yorum

• İlk olarak debboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence oradaki 61 değilde Olimpiyattaki şov -iyi organize olursa- daha etkileyici olur.meşaleler yanarsa bide tamamdır olay
                        meşale işine girmeye hiç gerek yok bence. yeni yasa da ciddi cezaları olduğu söyleniyordu. daha güzel şovlar düşünebiliriz.

nolito #9

bu adam Toulouse maçında müthiş oynadı. ama Benfica forumlarında yazılan muhtemel 11 lerde adı geçmiyor ve UEFA'ya verilen kadroda sanırım yok. tam emin değilim bundan.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Artık maçın havasına girmeli forum ahalisi, hala şike başlığında çoğunluk nedenini anlamakta güçlük çekiyorum.

Yahu bari bir günlüğüne bu maça yoğunlaşalım, futbolcularda böyleyse yandık.

Allah yardımcımız olsun, herşey güzel olsun bizim içimn inşallah...
                          Amin inşallah. Maça yoğunlaşmamız lazım. Şikeye ara versek iyi olacak.

Yorum

• birde engini niye muhtemel 11'lere koyuyosunuz ki
                            adam doğru dürüst antremanlara çıkmadı hazırlık döneminde

Yorum

• İlk olarak tolga61-35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              renkdaslar ev arkadasımla birlikte (kendisi galatasaraylı) sezon içerisindede büyük maclardan önce oturur mac öncesi bi fifa11 provası yapardık...ikimizinde oyun güçleri eşit diyebilirim...takımsal anlamda fark olmazsa kimin kazanacağı belli olmuyor yani..neyse sene içerisinde bir cok kez yaptıgımız fifa11 provalarının tutması sebebiyle(özellikle geyse macı zoraki giden macı son dk da attıgım golle almıstım gercekte 83 te atmıstık yanılmıyorsam) az önce bitirdiğimiz benfica macının skorunu ve gollerini yazarak bir tahmin yapmak istedim bakalım tutacakmı tutarsa yarın gece mactan sonra bu aksam yaptıgımız rövans macının sonucunuda yazacam...
                              söyle ki maca benfica etkili basladı ve savunmada yapılan bir hatadan golü cardozoyla buldu dk 20....daha sonra dk 23 te burakın henriqe ye attıgı ara pasıyla 1-1 e getirdik....mac genel olarak benfica baskısıyla gecti...kalemde tolga vardı devlesti diyebilirim...trabzonsporda poziyon buldu fakat gol yoktu ta ki mierjezevskinin müthis ara pasıyla yine savunma arkasına sarkan henriqe nin golüyle macı 2-1 kazandım.
                              sonuc olarak maca yönelik skor tahminim 1-2 dir....bu arada belirtmek isterim ki iki kadroda güncellenmiştir
                              Hadi inşallah renktaşım
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tolga61-35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                renkdaslar ev arkadasımla birlikte (kendisi galatasaraylı) sezon içerisindede büyük maclardan önce oturur mac öncesi bi fifa11 provası yapardık...ikimizinde oyun güçleri eşit diyebilirim...takımsal anlamda fark olmazsa kimin kazanacağı belli olmuyor yani..neyse sene içerisinde bir cok kez yaptıgımız fifa11 provalarının tutması sebebiyle(özellikle geyse macı zoraki giden macı son dk da attıgım golle almıstım gercekte 83 te atmıstık yanılmıyorsam) az önce bitirdiğimiz benfica macının skorunu ve gollerini yazarak bir tahmin yapmak istedim bakalım tutacakmı tutarsa yarın gece mactan sonra bu aksam yaptıgımız rövans macının sonucunuda yazacam...
                                Abi Adrian, Henrique ve Celustka'nin gücleri kac Fifa11'de? Merak ettim
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X