İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Beyaz forma giyeceğiz
Bu akşam Benfica ile oynayacak olduğumuz UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Öleme ilk müsabakasının eşgüdüm toplantısı tamamlandı.
Toplantıda bir çok konunun yanı sıra takımların giyeceği formalar da görüşülerek belirlendi. Buna göre takımımız Benfica karşısında Beyaz forma mavi şort ve beyaz çorapla sahada mücadele edecek.
Yorum
-
Aynı soruyu ben de sormuş cevap alamamıştım. Kendim araştırayım dedim.
RTP'nin AppStore'da ücretsiz uygulaması var iPhone için. Şu an indiriyorum telefonuma çalışıp çalışmadığını test edeceğim hemen.
Test sonucu: Canlı yayın çalışıyor.En son a f s tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 18:53.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsunda 21-00'da Site Cami Altında toplanılacak.. hep birlikte izlenecek maç..
Yorum
-
Maça 3 saatten az bi süre kala LİGTV'nin ana sayfasında Benfica maçı ile ilgili en ufak bir haber bile yok. Şikecilerin maçı olsa 3 gün öncesinden yıkardınız ortalığı! Ama merak etmeyin artık Trabzon'a mecbursunuz, seneye konuşacağınız tek takım Trabzon kalcak ligde!
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı soruyu ben de sormuş cevap alamamıştım. Kendim araştırayım dedim.
RTP'nin AppStore'da ücretsiz uygulaması var iPhone için. Şu an indiriyorum telefonuma çalışıp çalışmadığını test edeceğim hemen.
Test sonucu: Canlı yayın çalışıyor.trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı Meltem Tv vercekmiş dogrumu
Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet zevkli olacak gibi görünüyor. Bu kadroyla savunmayı komple J.Garcia ve kısmende E.Perez'e bırakmış olurlar. Luisao iyi bir oyuncu ama ağır. Garay'ın ıskalama özellikleri hat safhada. Bilmiyorum ya. Çok pozisyon bulacakmışız gibi geliyor.
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize bir kıyağım olsun.Hem maç linki de sayılmaz.
Readon Tv Radio Player
Bütün ülkelerin uydu kanalları bu tv programında var.Çoğu illerdeki sokak kameraları da dahil
Her bilgisayarda olması lazım.
Akşamki maçın yayınlanacağı RTP kanalı mevcut.
Ürünü yıllardır kullanıyorum memnunum
Maç linki vermiyorum.Bildiğiniz geniş kapsamlı bir Tivibu programıdır.T R A B Z O N S P O R
Yorum
Yorum