Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zevkli bir maç bizi bekliyor . Gollü geçer mi geçmez mi tahmin etmesi zor ancak , ciddi sayıda pozisyon üreteceğimiz kesin .
    Evet zevkli olacak gibi görünüyor. Bu kadroyla savunmayı komple J.Garcia ve kısmende E.Perez'e bırakmış olurlar. Luisao iyi bir oyuncu ama ağır. Garay'ın ıskalama özellikleri hat safhada. Bilmiyorum ya. Çok pozisyon bulacakmışız gibi geliyor.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Beyaz forma giyeceğiz

Bu akşam Benfica ile oynayacak olduğumuz UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Öleme ilk müsabakasının eşgüdüm toplantısı tamamlandı.

Toplantıda bir çok konunun yanı sıra takımların giyeceği formalar da görüşülerek belirlendi. Buna göre takımımız Benfica karşısında Beyaz forma mavi şort ve beyaz çorapla sahada mücadele edecek.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Arkadaşlar RTP 1 in frekansı nedir?

Yorum

• Aynı soruyu ben de sormuş cevap alamamıştım. Kendim araştırayım dedim.

RTP'nin AppStore'da ücretsiz uygulaması var iPhone için. Şu an indiriyorum telefonuma çalışıp çalışmadığını test edeceğim hemen.

Test sonucu: Canlı yayın çalışıyor.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 18:53.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            samsunda 21-00'da Site Cami Altında toplanılacak.. hep birlikte izlenecek maç..
            benim bulunduğum mekandan oraya tramvayla 1 saatte giderim ancak. bu da dönüşüm gece 12.30 a felan rast gelir. ancak kim yapıyor bu organizasyonu?

Yorum

• Akşam burada inşallah zaferimizi konuşmak üzere Bordoooooooooooooooooooo.
              DOZER CEMİL

Yorum

• link vermek yasakdır formalitedir beyler onu mecburiyetten yazıyolar olaki cezada savunma olrak kullanmak için

Yorum

• Maça 3 saatten az bi süre kala LİGTV'nin ana sayfasında Benfica maçı ile ilgili en ufak bir haber bile yok. Şikecilerin maçı olsa 3 gün öncesinden yıkardınız ortalığı! Ama merak etmeyin artık Trabzon'a mecbursunuz, seneye konuşacağınız tek takım Trabzon kalcak ligde!

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Maçı Meltem Tv vercekmiş dogrumu

Yorum

• arkadaşlar anadolu yakasında temiz bir yer var mıdır ailecek izlemek için gitmek istiyorum da, bildiğiniz bir yer varsa çok sevinirim
                      "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynı soruyu ben de sormuş cevap alamamıştım. Kendim araştırayım dedim.

RTP'nin AppStore'da ücretsiz uygulaması var iPhone için. Şu an indiriyorum telefonuma çalışıp çalışmadığını test edeceğim hemen.

Test sonucu: Canlı yayın çalışıyor.
                        HTC marka telefonlar için de geçerli midir acaba? onlar da iphone gibi ya..
                        trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçı Meltem Tv vercekmiş dogrumu
                          yok öyle bişi

Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet zevkli olacak gibi görünüyor. Bu kadroyla savunmayı komple J.Garcia ve kısmende E.Perez'e bırakmış olurlar. Luisao iyi bir oyuncu ama ağır. Garay'ın ıskalama özellikleri hat safhada. Bilmiyorum ya. Çok pozisyon bulacakmışız gibi geliyor.
                            Tempo yapan , bu motivasyonla oynayan bir ekip . Önemli olan rakibe kolay dripling vermemek , dikine derin paslara ve Cardozo'nun etrafında dolanacak Gaitan , Saviola gibi adamları dikkatli savunmak . Gerçekçi olmak gerekirse , Benfica deplasmanından turu getirecek net bir galibiyet almamız çok çok düşük bir olasılık . Turun kaderini , bu maçta forvetlerimizin form durumu belirleyecek .

Yorum

• valla rtp şuan yağ gibi işliyor. eğer maç saatinde yayın kesilmezse ve bu şekilde olursa müthiş olur. yoksa justin tv senin, atdhe tv benim işkence çekicez link aramak için..

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Size bir kıyağım olsun.Hem maç linki de sayılmaz.

Readon Tv Radio Player

Bütün ülkelerin uydu kanalları bu tv programında var.Çoğu illerdeki sokak kameraları da dahil

Her bilgisayarda olması lazım.

Akşamki maçın yayınlanacağı RTP kanalı mevcut.

Ürünü yıllardır kullanıyorum memnunum
                                Yeni gelen arkadaşlar için alıntılıyorum.
                                Maç linki vermiyorum.Bildiğiniz geniş kapsamlı bir Tivibu programıdır.
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

Yükleniyor...
                                X