Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gömeyim Gürcan' a.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Alex'in çok gergin olduğunu söylediler.FB'de şampiyonluk değilde son haftaya kalma stresi var galiba.

Yorum

• Alex'in saha içerisindeki yaptığı bir agresifliği başka biri yapsa çoktan sararırdı ama verilmiyor işte.
        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Bunlara Lider Trabzonspor'u -işlerine gelmese de- sezon sonuna kadar tekrar ettirmeliyiz.

TRT Haber'de iki kez rastladığım bariz hatalar bana bunu hatırlattı; İlki geçen hafta maçımızı oynadığımız halde ekrandaki puan tablosunda maçımızı ve puanımızı eksik vermesi, ikincisi dün akşam Fener daha maçını oynanamış, Trabzon maçını kazanmış, haber şöye başlıyor "Lider Fenerbahçe zorlu Bursaspor karşılaşmasına..." Ne lideri, Fener'in liderliği mi kalmış? Ayıptır. Bundan sonra liderlik falan göremeyecekler.

TRT Haber'i bilgi olarak paylaştım ama bunlardaki panik havasını iyi değerlendirip, eze eze şampiyon olmamız gerekiyor. Bundan sonra üzerimize daha çok gelecekler, hatta bazen bizi pohpohlayıp olaya farklı yaklaşacaklardır.

Ama yemezler.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 11:35.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün akşam fener'deki stresi benden başka gören olmadı mı yahu.
            Hele alex'in hali görülmeye değerdi o ne agresiflikti be kardeşim.Demekki
            sadece bizde olmuyormuş.İş ciddiye binince el ayak birbirine karışabiliyormuş.
            Dün trt 3 te psikolog biri vardı.Volkanın maçın sonlarına doğru topu alıp orta sahaya kadar gitmesini yorumladı. Duygular mantığın önüne geçmemeli dedi..

Gerçekten de volkanın hareketi içinde bulundukları psikolojik durumu özetler gibiydi...

Yorum

• Yalan haber yapan, ortalığı germek isteyen medya kuruluşlarını okumayalım, dinlemeyelim, izlemeyelim, o zaman bakın bize etki edebiliyorlar mı?

Belki hakemleri federasyonu baskı altına alırlar, onu da iyi, cesur, akıllı futbolumuzla aşmak zorundayız başka çaresi yok
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Volkan da iyi çalım atıyormuş ha....2 tane güzel çalım attı
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Osmanlı döneminden beri ülkeyi karıştırmaktan, kendi çıkarlarına, kendi adamlarına hizmet etmekten başka bir halta yaramayan basına inanmıyorum. Şampiyon olduğumuzda altın yaldızlı posterlerimizi verseler de gazetelerini almam, sitelerine girmem.

Maçları izlerim, bordomavi.net'e girerim, gerisi yalandır.
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alex bu hafta kızarır not düşelim....
                    İnşallah...

Yorum

• Hiç bu kadar ruh hastasını bir arada görmemiştik, iyi oldu bizim için de güzel bir deneyim oldu
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• hep böyle ol istanbul basını...

Yorum

• Bu hafta bu basın nası Gs'yi üstümüze bileyecek göreceksiniz,nası gazlayacaklar Gs'yi...
                          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Serhat Uluyan: Geçen yıl Gs Bursa'ya maçı vermeli dediniz sayın Özdönek! Bu yıl da TRABZONSPOR'a versin diyor musnuz?
                            Dönek: Yok bu sene demiyorum.
                            S: Niye ki aynı şey işte.
                            G: ????
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunlara Lider Trabzonspor'u -işlerine gelmese de- sezon sonuna kadar tekrar ettirmeliyiz.

TRT Haber'de iki kez rastladığım bariz hatalar bana bunu hatırlattı; İlki geçen hafta maçımızı oynadığımız halde ekrandaki puan tablosunda maçımızı ve puanımızı eksik vermesi, ikincisi dün akşam Fener daha maçını oynanamış, Trabzon maçını kazanmış, haber şöye başlıyor "Lider Fenerbahçe zorlu Bursaspor karşılaşmasına..." Ne lideri, Fener'in liderliği mi kalmış? Ayıptır. Bundan sonra liderlik falan göremeyecekler.

TRT Haber'i bilgi olarak paylaştım ama bunlardaki panik havasını iyi değerlendirip, eze eze şampiyon olmamız gerekiyor. Bundan sonra üzerimize daha çok gelecekler, hatta bazen bizi pohpohlayıp olaya farklı yaklaşacaklardır.

Ama yemezler.
                              Abi haber kanallarinda o seylere pek takilma. Haberler günler öncesinden hazirlaniyor ve hep ayni haber dönüyor o hafta.

Haber kanallari detaylara pek önem göstermiyor. haber verdik mi? verdikdiyorlar. Puan durumunu yayinladik mi? yayinladik.

Yazili basin su an Türkiye'de bitmis durum'da. Hepsi muhabirlerinin rengine bürünmüs.

Yorum

• İşte haberlerin Kralı ;

Yorum

Çalışıyor...
                                X