Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 son dakika golü daha istiyorum,

Çıldırsın köpekler..

Yorum

• gençlerbirliği o stadı nasıl doldurdu maraton kısmı fener fener diye bağıran y.......şak lar
      ben söyleyeyim sponsor biletleri kim bu sponsor merak ediyorummmmmmmmmmmm

Yorum

• Bunların angut olduğunu biliyordum ama bu kadar da beklemiyorum.İnsan forumunda rakibinin aleyhine çalınmayan penaltıları sayıp başlık açar mı

Yorum

• İlk olarak Barış Bağcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gençlerbirliği o stadı nasıl doldurdu maraton kısmı fener fener diye bağıran y.......şak lar
          ben söyleyeyim sponsor biletleri kim bu sponsor merak ediyorummmmmmmmmmmm
          Tanıdığım bir kaç kişi o sponsor biletleriyle girmişler maça..30 liraya almışlar..hatta bileti de gördüm.."sponsor biletidir satılamaz" ibaresi vardı üzerinde..
          Herkese Merhaba

Yorum

• boykot edecez başka care yok herhangi bi ts taraftarı bu gazeteleri alırsa vicdanı rahatsız olsun
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• zamanında sabah gazetesine uygulanan boykot hürriyetle fanatik gazetesinede uygulansın ben görürüm onları...

sabah gazetesi satılmadı Trabzonda zamanında ,bu gazetelerede yapılmalı bu boykot...
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Forum yöneticilerim,hürriyet ve Fanatik'e boykot diyoruzz.

Yorum

• tRABZONDAKİ TÜM DOLMUŞLARA Hürriyet ve fanatik almıyoruz diye afiş yazılmalı

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forum yöneticilerim,hürriyet ve Fanatik'e boykot diyoruzz.

Oooo Ben üç sayfadır diyorum
                    Sanırım güzel bir giriş sayfası düşünüyorlardır.
                    ---------------------------------------
                    KARADENİZ
                    TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• İyi istatistik tutmuşlar bende bir şey merak ediyorum biz acaba fenerbahçeye yada diğer istanbul takımlarına karşı en son ne zaman penaltı(ibb kasımpaşa vs. hariç ) kullandık???
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Öff Konya maçında çalsalar bir penaltı bari. Hatta 2 penaltı çalsınlar. Tolga birini kurtarır. Burak inadına 3 gol atar bu sefer. Umut da 101'ler kulübüne girer. Birilerine de çok fena kapak olur.
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Bu sene ne kadar çok uğraştılar bu penaltılarla arkadaş.
                          Penaltı diye diye 9 puanlık farkı erittiler. Yeni hedefleri de 9 puanlık fark galiba.
                          Hoştriyet ...
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Uğur Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi istatistik tutmuşlar bende bir şey merak ediyorum biz acaba fenerbahçeye yada diğer istanbul takımlarına karşı en son ne zaman penaltı(ibb kasımpaşa vs. hariç ) kullandık???
                            ilk maç fenere kullandık onuda atamadık
                            nasıl bakarsan öyle görürsün
                            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ilk maç fenere kullandık onuda atamadık
                              Atamadıklarımızı saymıyorum fenere karşı son 10 senede 2 tane bir kerede Hami kaçırmıştı Kadıköyde(99-2000 sezonu)
                              En son Uğur Aydın tarafından düzenlendi; 22.03.2011, 16:21.
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sene ne kadar çok uğraştılar bu penaltılarla arkadaş.
                                Penaltı diye diye 9 puanlık farkı erittiler. Yeni hedefleri de 9 puanlık fark galiba.
                                Hoştriyet ...
                                süper tesbit tebrik ederim Hoştriyet
                                ---------------------------------------
                                KARADENİZ
                                TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

Çalışıyor...
                                X