Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları
Daraltma
X
-
İlk olarak Barış Bağcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegençlerbirliği o stadı nasıl doldurdu maraton kısmı fener fener diye bağıran y.......şak lar
ben söyleyeyim sponsor biletleri kim bu sponsor merak ediyorummmmmmmmmmmmHerkese Merhaba
Yorum
-
zamanında sabah gazetesine uygulanan boykot hürriyetle fanatik gazetesinede uygulansın ben görürüm onları...
sabah gazetesi satılmadı Trabzonda zamanında ,bu gazetelerede yapılmalı bu boykot...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum yöneticilerim,hürriyet ve Fanatik'e boykot diyoruzz.
Oooo Ben üç sayfadır diyorum
Sanırım güzel bir giriş sayfası düşünüyorlardır.---------------------------------------
KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..
Yorum
-
Öff Konya maçında çalsalar bir penaltı bari. Hatta 2 penaltı çalsınlar. Tolga birini kurtarır. Burak inadına 3 gol atar bu sefer. Umut da 101'ler kulübüne girer. Birilerine de çok fena kapak olur.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Bu sene ne kadar çok uğraştılar bu penaltılarla arkadaş.
Penaltı diye diye 9 puanlık farkı erittiler. Yeni hedefleri de 9 puanlık fark galiba.
Hoştriyet ..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak Uğur Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi istatistik tutmuşlarbende bir şey merak ediyorum biz acaba fenerbahçeye yada diğer istanbul takımlarına karşı en son ne zaman penaltı(ibb kasımpaşa vs. hariç ) kullandık???
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk maç fenere kullandık onuda atamadıkfenere karşı son 10 senede 2 tane
bir kerede Hami kaçırmıştı Kadıköyde(99-2000 sezonu)
En son Uğur Aydın tarafından düzenlendi; 22.03.2011, 16:21.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene ne kadar çok uğraştılar bu penaltılarla arkadaş.
Penaltı diye diye 9 puanlık farkı erittiler. Yeni hedefleri de 9 puanlık fark galiba.
Hoştriyet ...Hoştriyet
---------------------------------------
KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..
Yorum
Yorum