Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu onurlu kadro bozulmasın...Üstüne konsun....Bu testten sonra yemin ediyorum bu kadroya her şey kolay gelecek....Bir de Jaja reis i hırslandırabilsek
    Jaja reis
    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Mehmet hocam ben ümitliyim...Ceyhundan ümitliyim evet...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yüreğimizdeki TRABZONSPOR sevgisinin nedeni futbolcularımızdaki bu ruhtur

TRABZONSPORUM sen bu dünyada şükredilmesi gereken en büyük nimetlerden birisin ALLAH herkese bu nimetten tad almayı nasip etsin.amin
        Amin.
        *
        Geçenlerde kuzenle (koyu Trabzonsporlu) nargile içiyoruz ve şükrettik. İyi ki Trabzonsporluyuz lan dedik. Rahmetli dedemden Allah binlerce kez razı olsun ki bizi Trabzonsporlu yaptı. Mutluyum, gururluyum.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Biz de seninle gurur duyuyoruz İlhan.
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cürütcan bilgiç, ömer çzapuzoğlu, rıdvan dilenen, ziya bıngıl, hasan ali malasoy ve daha niceleri
            şimdi de ahmet malcanlar : işte fener medyası
            hepsi bitarafa götmen özdenak bi tarafa....güya gs li...gençler maçından sonra en koyu fenerliden daha çok zorlandı....edepsiz herif....yok efendim ilk kez bir maçta 6 dk uzatılıyormuş ta,yok giray bariz ofsaytmışta...Ah Umut atsaydında,maçı koparsaydıkta bu kadar zırlamasalardı...neyse bunda da var bi hayır diyelim

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Amin.
              *
              Geçenlerde kuzenle (koyu Trabzonsporlu) nargile içiyoruz ve şükrettik. İyi ki Trabzonsporluyuz lan dedik. Rahmetli dedemden Allah binlerce kez razı olsun ki bizi Trabzonsporlu yaptı. Mutluyum, gururluyum.
              Ben de Rahmetli Babam'a ne kadar dua etsem az...
              Trabzonsporlu olmak büyük ayrıcalık...
              Şükürler olsun...
              Hamiş

Yorum

• ceyhun gençler maçında çok farklı gözüktü gözüme.sanki futbolu sadece vücuduyla değilde daha bir kafasını kullanarak oynadı.vücut çalımları denedi sağ gösterip sol vurdu adeta kendini aştı kendisi hakkında ki ümitlerim tekrar yeşerdi
                "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Amin.
                  *
                  kemençe sanatçısı hayri yaşar karagülle gibi konuştun...oda şarkıda diyordu "burali olmasayduk,ne olırdi halumuz"

Yorum

• Adamın söylediği şeye bakarmısınız:

Şimdi buradan iddia ediyorum. Gençler maçında 6 TS oyuncusu soyunma odası bastı. Bu temsilci tarafından görüldü ve rapora yazılmadı.

Arkadaş neyine güveniyorda böyle konuşuyor bu adam?Kİme güveniyor?
                    Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Biz de seninle Şenol abi

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hepsi bitarafa götmen özdenak bi tarafa....güya gs li...gençler maçından sonra en koyu fenerliden daha çok zorlandı....edepsiz herif....yok efendim ilk kez bir maçta 6 dk uzatılıyormuş ta,yok giray bariz ofsaytmışta...Ah Umut atsaydında,maçı koparsaydıkta bu kadar zırlamasalardı...neyse bunda da var bi hayır diyelim
                        iyi de ne kadar mallar anlamak mümkün değil. bi kere biz golü 90 da ttık bu bir.
                        normalde maç biterken 2 ya da 3 dakka uzatılır ama maçta 3 kez sakatlık olduk ikisi kalece sakatlığı idi ve maç nerdeyse 4 dakka durdu bu maç için 6 dakka bile azdı uzatılan
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kemençe sanatçısı hayri yaşar karagülle gibi konuştun...oda şarkıda diyordu "burali olmasayduk,ne olırdi halumuz"

Valla öyle abi, ne olurdu halimiz?
                          Düşünmek bile istemiyorum.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş...Özgürlüğün enstrümanı diyorlar....Trabzonspor da bir yere yaslanmadan.....Özgürlüğün takımı....Kimseye ihtiyacımız yok....Kazansak da kaybetsek de birbirimizi yemeyelim omuz verelim destek olalım yeteriz bize.....
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyi de ne kadar mallar anlamak mümkün değil. bi kere biz golü 90 da ttık bu bir.
                              normalde maç biterken 2 ya da 3 dakka uzatılır ama maçta 3 kez sakatlık olduk ikisi kalece sakatlığı idi ve maç nerdeyse 4 dakka durdu bu maç için 6 dakka bile azdı uzatılan
                              kardeşim adamı maçı izlememiş demekki...ben en az 8 dakika dedim...hemde kimsenin üstünde durmadığı bişey var...6 dk uzattı ama 51 saniye fazla oynattı...ya o sırada gol yeseydik...çünki uzatmalarda oyun hiç durmadığı halde 6 dakika 51 saniye oynattı....ya işin özeti...son dakika golu bu menbedurların çivisini yerinden çıkarttı...dönüp dönüp sağa sola tosluyorlar,birgün başaşağı lağım kanalına düşerler inş

Yorum

• Hürriyet in internet sayfasında yok haber....En azından görünür yerde yok....

Yorum

Çalışıyor...
                                X