istemiyoruz zaten[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi
Ya birakin su Sota muhabbetini artik.Geriye bakmayin.Ileriye bakalim.
İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildisaçmalamayin beyler. daha kimler gelir kimler gider. ondan önce ali kemal vardi. ondan önce hüseyin vardi bu takimda. daha da kimler gelir. ben suan fatihi yattarayi simeki hüseyini sotadan çok seviyorum birakin bu sotayi.
Çok özür dilerim beyler. Hala inanamiyorum nasil düsünemedim sizin bu konu begenmeyip saçma bulacaginiz ihtimalini... Bi daha olmaz. Varsa baska dikkat etmemiz gereken noktalar bilelim...
Yorum
-
ayrica ts sol kanat aray1slarini surdurdunu soledi sol kanat icin 4 isim soledi 3 ünü yakalayamadim ama tek duydum ZENDEN Di.ts zendenle ilgileniomus.sanirim bundan da ii sol kanat bulmayiz benim hep istedim yazdim ki_idi hep.ins zenden gelir bomba olur ya of offffbu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
Ben Borgetti'yi istiyorum Zenden'in yanina [img]smileys/smiley36.gif[/img]. Hazir Besiktas'in gündeminden çikmisken hemen kapalim. Yasli masli (32) ama adam gerçekten tilki. Ayrica Meksika ligine de yönelmemiz lazim son zamanlarda çok iyi oyuncular çikartiyorlarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Iste Özhan Canaydin'in Lig TV'de yayinlanan "2'ye 1" programinda Ömer Güvenç ve Bahri Havadir'a yaptigi açikamalar:
?CANAYDIN INSALLAH GALATASARAY'IN BASINDA KALIR!" DIYEN FENERLILER'E CEVABI:
?Bu nasil espri. Benimle dalga geçenlerle sonuna kadar savasacagim. Ben Aziz Yildirim?in sürekli seçimleri kazanmasini isterim. Ben geldigimde futbolculara 27 hafta para ödenmemisti. Futbolcular açilislara gidip 600 dolar karsiliginda sapka takiyorlardi. Lucescu?ya sordum; 'Hoca ne is? Bu sapkalar ne anlama geliyor' dedim. O da 'Çocuklar gidip para kazaniyor' dedi. Öyle baskanlar vardi ki Florya?dan futbolculari ariyorlardi toplanti yapmak için ama futbolcular toplantiya gelmiyordu. Ben o günleri de gördüm. Mehmet Cansun önce Samsunspor?a verdigi çeklerin hesabini versin. Mehmet Cansun?la ilgili konusmaya bir baslarsam? Kendisi daha iyi bilir."
BENIM KARSILIKSIZ ÇEKIM YOK!
Mehmet Cansun?un ?Bakkal bile böyle çek kesmez? lafina ?Onlarin döneminde Galatasaray?a bankalar çek defteri bile vermiyorlardi. Benim bir isadami olarak hiçbir çekim karsiliksiz çikmadi. Galatasaray çeklerinin ödenmemesi talihsizlik. Bekledigimiz paralar gelmedi.? dedi.
FLORYA'YA YATAGI-YORGANI SERDIM...
Tomas?la Iliç?e para ödemedik. Onlara ne zaman ödersek yerli futbolculara da o zaman ödeyecegiz. Maalesef bazi rakiplerimiz Iliç ve Tomas?i provake etti. Benim adaletli bir baskan oldugumu futbolcularim biliyor.Florya?ya yatagi yorgani serdim. 'Futbolcular rahatsiz oluyor' dediler. Mecidiyeköy?e gittim büroyu tasidim. Futbolcular 'Baskan yanimiza ugramiyor' dediler. Sasirdim."
ADAYLIK IÇIN KARAR VERMEDIM! ESIMI ÇOK IHMAL ETTIM...
"Turgay Kiran?i ikinci baskanlik vermedigim için alinganlik gösterdi. Zaten ilk günden beri hep kirgindi. Simdi baskan adayi olacakmis Allah yolunu açik etsin.
Ben kararimi vermedim baskan adayligi için? Esim Asuman?i, evimi çok ihmal ettim. Kendisiyle bir kez daha konusup sonra kararimi verecegim. Ama evin reisi de benim tabii?"
AYDIN'IN GOLÜNÜ ANLATIRKEN GÖZLERI DOLDU!
"Aydin golü attiginda arkadaslarimla birlikte maç izliyordum. 'Aslan'im benim" diye ayaga firladim. Insanlar ne kadar kati olursa olsun gözleri yasarabilir. Simdi ki gibi (Aydin?i anlatirken gözleri doluyor)"
GERI ZEKALI MIYIM!
"Ergun Gürsoy ?Benim yolumu açsaydi daha basarili olurduk? demisti. Bunun üzerine de ?Ergun Gürsoy?un nesini baglamisim ki? Onun sayesinde sampiyon olabilseydik ben bunu engelleyecek kadar ........ miydim?"
TRIBÜN LIDERLERINE FATURAYI GÖSTERDIM!
"Nefesim yettigi sürece takimdaki su andaki birligimizi beraberligimizi hiç kimseye bozdurmayacagim. Tribün liderleriyle bulustum. Onlara küfürlerinden dolayi 325 bin dolarlik kulübe gelen ceza faturasini gösterdim. Yoksa bir uzlasma veya protestolari engelleme adina bir bulusma degildi."
bu gsnin isi cok zor demin tvde eger gs borcunu ödeymezse puanlar1 silincekmis beter olsunlar bizde duzelelimde belki clye gideriz gsnin puani silinir bizde ligde ii olursak tabibu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
Heerenveen braced for Samaras loss
Saturday, 28 January 2006
Print
Dutch Eredivisie outfit SC Heerenveen are poised to lose another of their talented strikers after agreeing a fee of approximately ?8.8m with Manchester City FC for Georgios Samaras.
Long-term contract
The 20-year-old Greek youngster will complete his move to the Premiership outfit subject to passing a medical and agreeing personal terms. He is expected to sign a four-and-a-half year contract with Stuart Pearce's side in a move that will leave Heerenveen further bereft of strikers following the recent departure of Klaas Jan Huntelaar to AFC Ajax.
Great expectations
Much has been predicted for Samaras since he burst onto the scene at the age of 17, scoring three goals in his first four substitute appearances. He has since been on the fringes of the side, consistently making an impact coming off the bench, and scored eleven goals in 31 games last season - of which just six were starts. His expected arrival will come a matter of days after Robbie Fowler departed to return to Liverpool FC.
©uefa.com 1998-2006. All rights reserved.
beyler gecmis olsun samaras gitti elimizden [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
< content="Football,UEFA,Champions League,League,Soccer,Calcio,UEFA Cup, Euro 2004,Europe" name=deion>
< content="Football,Soccer,UEFA,UEFA Champions League,EURO 2004,UEFA Cup,World Cup,Stadium,Training Ground,Referee,Ps,Coach,Fantasy Football,European Championship" name=keywords>
bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
arkadaslar maçi izleyen varsa giresunda emre denen çocuk nasil oynadi. bizim takimada istenmisti bi ara çok yetenekli diyorlar i giresunsporun sityesimdeki arkadaslar. bide giresun nasil oynadi . giresunu 1_ 0 yenmisiz ama ben daha fazla bekliyodum.bu arada tüm trabzonlulari ali samiyene giresun maçina bekliyom.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
Yorum