Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 27 Ocak 2006 Cuma
    Dürüst Hedef ve Söylemler

Trabzonpsor taraftari yeni bir yönetim seçti ve bu yönetime çok umut bagladi. Su anki yönetim iyi isler yapiyor deyip hemen haklarini verelim. Özellikle birlik beraberlik konusunda süperler. Çatlak sesler yok. Fakat? Ortada büyük bir haksizlik var. Bu yönetimin seçilmek için kullandigi sloganlar ile su anda kullandigi sloganlar arasinda çok uçurum var. Baskalarinin parasi ile bile verilen yildiz sözleri var ortada. Alinan oyunculara bakiyorsunuz gidenlerden çok kaliteli degiller. En önemlisi ilk 11 için hazir degiller. Eger bu yönetim aldigi futbolculari daha sonra yildiz aldik diye yutturmaya çalisirsa baslari çok büyük belaya girer.

Su anki yönetim transferde akilli ve ekonomik davrandi belkide kulübü çok büyük maddi yüklerden kurtardi eldeki sisik ücretli futbolculari göndererek. Buraya kadar güzel. Gidenler simdi Trabzonspor?un degerini anlarlar. Fakat onlarin yerine alinan futbolcular onlardan daha iyi ve yüreklerini sahaya koyan futbolcular olmali idi. Trabzonspor ikinci lig kalecisi yada bizim ikinci ligten daha kötü bir lig olan Estonya?dan futbolcu alacak kadar düstü mü? Bunlar nasil olurda yildiz olur. Eger gelecek vaad eden insanlari aldik çünki bundan iki-üç yil sonrasini hedefliyoruz diyorsaniz tamam fakat seçilirken bunlari söyleseydiniz toplam oyunuz 100?ü geçmezdi. Simdilik bu taraftar bu transferleri sineye çeker fakat ayni yolu sezon sonunda da izlerseniz bir sonraki sezon baslamadan gidersiniz çünki binlerce insani kandirmis ve yalan söylemis olursunuz. Onlarda size gerekli cevabi verir. Bu kulüpten Mehemt Ali Yilmaz bile uzaklastirildi. Siz onunla karsilastirilamazsiniz bile.

Bu yüzden hiç olmazsa söylemlerinizi düzeltin ve gerçek fikirlerinizi söyleyin taraftara. Hiç bir sekilde tekrar aldatilmayi kaldiramaz bu cefakar taraftar. Tarihinin en kötü dönemini geçiren takimina verdigi destek bu taraftarin büyüklügünü göstermeye yeterde artar bile. O yüzden daha sonra onurunuzun ayaklar altina alinmasini istemiyorsaniz niyetinizi açik açik paylasin bu taraftar ile ki sizi bagirlarina bassinlar. Iki yüzlü olan yönetimlerin hepsi çok çabuk çöktü. Bunu hiç unutmayin.

Gelelim yeni transfer edilmek istenen Tarmo Neemolo?ya. Bu futbolcu su anda Avrupa gol kralliginda birinci sirada. Ligleri bitirdigi için birinci olmasi çok zor ama dereceye girer. Fatih Tekke?yi almaya çalisan ingiliz kulüp Wigan?da onu transfer etmek için ugrasti ama bilinmeyen bir sebeple bu gerçeklesmedi. Yani bu futbolcu Fatih Tekke?nin alternatifi olarak düsünülüyordu Wigan tarafindan. Bu Neemolo?nin oyunculugu hakkinda biraz umutlu olmami istetiyorsa da Wigan?in çokta büyük bir kulüp olamamasi bunu engelliyor.

Yahu kardesim bu takima ikinci sinif yabanci futbolcu almayin. Ben sahsen bunlara harcanan paraya aciyorum. Onun yerine takima tam katki yapacak üç yabancin olsun daha iyi. Bugün bizdeki yabancilarin yarisi Türkiye?deki futbolcularin kalitesinden daha yukarida degil. Eger sorun para ise dedigim gibi alti yerine üç dört yabancin olsun ama tam olsun. Yada her sene bir iki iyi yabanci alip üç senede kadro kalitesini sagla. Bunu yaparkende taraftarina bunu anlat ve paylas. Bu taraftar sizin tahmininizden daha akillidir merak etmeyin. Herseyi görüyor ve anliyorlar. Ama hiç bir zaman ikinci hatta üçüncü sinif yabancilar alipta takim seneye sampiyonluga oynayacak demeyin. Hem kendinize hemde taraftara yazik edersiniz. Hedefli olmak iyidir ama gerçekçi hedefler koymak hayallerin gerçeklesmesinin temel tasidir. Yoksa daha iyi isler beceremeden gidersiniz. Olan yine Trabzonspor?a olur.

Sevgiyle Kalin.

Not: Bir önceki yazimin basligina içerlermis bazi okurlarim. Öncelikle Trabzonspor?un ölüsü bu ligten düsmez. Ikinci olarak o lafi söyleyen ben degil Kayserispor taraftari idi. Benim anlatmak istedigim bu tip laflari bize yediren futbolcularin utanmazligi ve ruhsuzlugu idi. Tabi malum cumhuriyetin malum taraftarlari her zamanki gibi lafi baska türlü anladilar. Onun için benim yapacak bir seyim yok.

Bu yazi toplam 83 defa okunmustur.
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Bu kokuyu taniyorum

YeniFederasyon Baskanimiz?in açiklamalarini gazetelerde okuyunca hem biraz güldüm, hem de sasirdim.

Federasyon?un ilk icraati ayni sezonda bir futbolcunun üç takima gitmesini engelleyen kurali bozmasi ve Kürsat?in Trabzon?dan Ankaraspor?a transfer olmasini saglamasiydi. Hem de bunu bir yilligina yapti. Kisacasi Trabzon?un defterde olan bir problemi ayaküstü çözüldü. Yani Ulusoy?a sonsuz destek veren Trabzon?un. Dün okudugum ve sasirdigim açiklama ise suydu: Haluk Ulusoy?un agzindan ?Kimse beni herhangi bir haksiz çikar için aramayi aklindan bile geçirmesin. Bunu yapan rencide olur.?

Eh yani bu ne perhiz ne lahana tursusu? Ne demek istiyorsunuz? Bu lafi niye kullaniyorsunuz? Sizi arayanlar var da bunlara mesaj mi geçiyorsunuz? Eger arayanlar varsa, bunlar niye aramaya basladilar? Yoksa Kürsat için çikan karar baskalarinin agzini mi sulandirdi? Biraz yavas gelmek gerekmiyor mu, bu kadar karisiklik içinde? Kisacasi saniyorum fazla bir degisiklik yok sayin Ulusoy?un futbola yaklasiminda.

Bu noktada Fener hálá uzak duruyor bu düzene. Seçimlerle ilgili yaptigi tek sey, kazanan belli olduktan sonra kaybeden adaya oy verdiklerini söylemeleri oldu. Zaten aslinda bu da bir güç gösterisidir ve kendine, dogru olduguna duyulan inançtir. Tabii bu arada gazeteler Basbakan?in Fener?e baski yaptigini yazdilar. Ama kulüp, böyle bir sey olmadigini ve oylarini kaybeden adaya verdiklerini açikladi. Halbuki gazeteler Özhan Canaydin?in sürekli saf degistirmesini dillerine dolayabilirlerdi. Çünkü Galatasaray Baskani?nin bu seçim süreci içinde sergiledigi tavir bastan asagi skandal sayilabilecek kadar tutarsizdi. Ama tabii bu fazla önemli gelmez bizim yazarlara. Önemli olan Fenerbahçe?den bir skandal yakalamaktir. Size skandal yok arkadaslar.

Size simdilik bir Gravesen verelim!. Bir süre onunla idare edin!.

Hadi biraz desarz olalim. Hala böyle akilsizlar ve salaklara para veriyor bu gazeteler...

Yorum

• Hadi biraz desarz olalim. Hala böyle akilsizlar ve salaklara para veriyor bu gazeteler...

desarj olmasin o

ideolojisi felsefesi ve farkliligi olan sensin ve yine teksin

Yorum

• İlk olarak the real tarafından gönderildi
          Hadi biraz desarz olalim. Hala böyle akilsizlar ve salaklara para veriyor bu gazeteler...

desarj olmasin o

Sagol düzelttigin için. Söylemesen kimse anlamayacakti desarj oldugunu.

Yorum

• Ö Z E L H A B E R
            TRABZONSPOR DEVLERIN PESINDE
            27 Ocak 2006 Cuma | 17:41

Trabzonspor Yönetimi, teknik heyetin raporu dogrultusunda savunma ve sol kanada yönelik Hollanda?dan iki, Ingiltere?den de bir oyuncuyu gündemine aldi. Baskan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu, Ajax, Feyenoord ve Arsenal?li oyunculardan birini kadroya katmak için harekete geçmeye hazirlaniyor... Bordo mavililer?e, Besiktas?dan sürpriz bir ismin de önerildigi ortaya çikti!

Sürpriz isim Hatem Trabelsi...

25 Ocak 1977 yilinda dogan Tunuslu futbolcu, Hollanda?nin Ajax takiminda forma giyiyor. Tunus?un 1998 ve 2002 dünya kupasi finallerinde de formasini giyen Trabelci, 2004 Afrika Milletler kupasi?ni kazanan kadroda da yer almisti.

Defansi her bölgesinde görev yapabilen ancak agirlikla sagda oynayan Trabelsi, hücuma çikmada ve takim ataklarini baslatmada da önemli özelliklere sahip. Hizi ve çevikligi de Tunuslu futbolcunun artilari olarak ön plana çikiyor.

------------------------------------------------------------ --------------------

Hossam Ghaly...

15 Eylül 1981 dogumlu Misirli ortasaha oyuncusu Hossom Ghaly, kulübü Al Ahly?nin 2.2 milyon dolar istemesi üzerine 5 agustos 2003?te Hollanda?nin Feyenoord takimiyla dört yillik sözlesme imzalamisti. 2002 yilinda Misir?da en iyi genç futbolcu seçilen Ghaly, Ajax?ta 2003-2004 sezonunda 13 maça çikti. 2004-2005 sezonunda 20 maçta bir ol atan Misli futbolcu bu sezon 16 kez takmdaki yerini aldi ve simdiye kadar 2 ol kaydetti. Misir milli takiminda 18 kez foma giyen genç ortasaha oyucusu, bu yil yapilan Afrika Milletler Kupasi?nda yer almiyor.

------------------------------------------------------------ --------------------

Philippe Senderos...

Isviçre futbolunun gelecek vaat eden en büyük futbolcularindan biri olarak gösterilen Philippe Senderos, defansin ortasinda görev yapiyor.

14 Subat 1985 dogumlu Isviçreli oyuncu, profesyonel kariyerine 2001-2002 yilinda ülkesinin Servette takiminda basladi. Ayni sezon oynadigi 23 maçta üç gol atan Senderos, Temmuz 2003?te Ingiltere Premier Ligi?nin devlerinden Arsenal?e transfer oldu.

Arsenal?deki ilk yilinda sakatliklarla bogusan senderos, sakatliklardan bir türlü kurtulamadi. 2004-2005 sezonunun ikinci yarisinda Sol Campbell?in sakatlanmasinin ardindan ilk 11?de kendine yer bulabildi ve o tarihten itibaren formasini Sol Campbell?la dönüsümlü olarak giymeye basladi.

Isviçre 17 yas alti takiminin kaptanligini yapan ve takimiyla birlikte 2002?de Avrupa sampiyonlugu sevinci yasayan genç oyuncu için Arsenal?le birlikte, Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih, Manchesterr United ve Liverpool da devreye girmisti.

Milli takim formasini ilk kez 16 Mart 2005?te Fransa?ya karsi giyen Senderos, olayli Türkiye-Isviçre maçlarinda da adindan sikça söz ettirmisti.
            Trabzonspor Baskan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu?nun, savunma ve sol kanada yönelik üstlendigi transfer gerçeklestigi takdirde gözler, denenmeye alinan Estonyali oyuncu Tarmo Neemelo?ya çevrilecek. Neemelo da begenilirse, yabanci kontenjaninda yer açmak için, sakatliklardan kurtulamamasi nedeniyle tam verim alinamayan Lee Young gönderilecek.

Çünkü öncelik kanat oyuncusu transferinde...

Hatem Trabelsi, Hossam Ghaly ve Philippe Senderos?dan biri ile önümüzdeki hafta sözlesme imzalanacak...

Bordo-mavililere Besiktas?da uyum sorunu yasayan Veysel?in de önerildigi ancak bu transfere sicak bakilmadigi ögrenildi.

Haber: Bülent Yüksel

Not: Oyuncularla ilgili bilgilerdeki hatali bölümler, sonradan düzeltilmistir.

radyospor.com
            __________________________________________________ __________ _

Vay anasini be.Yagmasakda gürlüyoruz.

Daha önceden de avutuluyorduk ama isimler basitti.Hiç olmazsa simdi isimler bile haberi okutturuyor. :lol:
            ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• radyospor'un verdigi haberler genelde dogru çikiyor.bakalim hayirlisi.
              # BMN #

Yorum

• bizim gineliler daha iyi bunlardan..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• bu saatten sonra iyi bir oyuncu alacaklarini sanmam hikaye gibi geliyor bana ama bazi zamanlarda hikaye dinlemekte olsa guzel oluyor..
                  Trabzonspor

Yorum

• onceki sayfalarda var mi bilmiyorum, milliyette ugur boralin onumuzdeki sene fenerle anlastigi yaziyor...ub nin burnundan kil aldirmamasindan o kadar belliydi ki...

fenerin bir cok futbolcuyla bonservis odememek icin, sozlesmesi bitmeden sozlesme bitimi sonrasi icin yaptigi anlasmalar ne kadar etik bilmiyorum, bundan ote anadolu kluplerine de ciddi zararlar veriyor..

fb, futbolcu yetistiremeyen, diger kluplere zarar veren, kene gibi bir takim ve bence turk futbolu adina yok edilmesi gereken bir takim...

Yorum

• yok edilsin de

bu oyyuncular nasil bilgisi olan varmi
                      ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• valla yönetimden oyuncu almasini istemiyorum ben çünkü onlarin yildiz anlayisiyla bizim ki farkli[img]smileys/smiley18.gif[/img]

Yorum

• bu cok güzel bir haber ama dogruysa tabi

Yorum

• bu habere inanmak istiyorum ama inanamiyorum bu transferlerden sonra harbiden olay olur[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                            inadına TRABZON
                            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak gerçek tarafından gönderildi

Siyasi rant icin trabzonsporu kullananlardan hicbir zaman hayir gelmedi gelmez gelmeyecek. Yok buyuk baskan yok buyuk trabzonspor palavradir. Sadece siyasi oy kaygisi vardir. Taraftar oldugunu soyleyenler parali baskana bagirirlar oda bedava biletleri sayar herkeste toplum psikolojisi ile bunlari destekler. Uyutuyorlar hepimizi. Yonetimde ilke esastir. Cikar dersinki kardesim ben bu seneyi unuttum bize bulasmayin seneye hesap sorarsiniz mayistada transfer yapamazsam asin beni. Yok her allahin gunu farkli haber. Senin 3.luk hedefin bile yok elinde santrafor yok 3.luk yarisindaki rakibine santrafor veriyorsun. Oynattinmi adami 3 mac arka arkaya. Cek ligi Estonya liginin kac katidir.

Hoca yillarin kurdu yermi yeni yetme yoneticileri. Ben olsam bende giderim trabzonu tek o mu dusunecek. Yonetici icraat yapmayacak, futbolcu ruhsuz olacak, medya kuyunu kazacak, taraftar parayi verene bagiracak sonra sen boyle bir ortama konsantre olup takim yaratacaksin. Akli olan bu ruhsuz futbolcular ve beceriksiz yonetimle calismaz. Sen kadronda 25 tane futbolcu bulundurup kalburustu paralar odeyeceksin macta sadece 2-3 kisi formasini terletecek. Birakin beyler kendinizi kandirmayin hele hele bu yoneticelere hic kanmayin.

HERKES HAKETTIGI SEKILDE YONETILIR...

tamamen katiliyorum, tamamen!
                              61@washington.dc.us

Yorum

• bu saatten sonra bana adam gibi transfer imkansiz gibi gelior ...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Yükleniyor...
                                X