Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vahidin kalmasini istiyen arkadaslarin futbol bilgisinden süpe duyuyorum.

zaten sasmamali hep ayni isismler. aman ne olcak aman tepki koymayalim aman tutmayalim burasi özgür ülke mafya mi var yok bilmemne.

yazik valla siz devam edin ii ki sizin sayiniz bi elin parmaklarini geçmiyo.

sizin gibi taraftarlarda diyemiyecem. sizin gibilerle tartisilmaz bile.

sirf mualefet olmak için mi yaziyosunuz buraya.hayir bukadar saçmalik arka arkaya görmemistim bu sayfada
    "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Kaliteyle ilgisi olmamasi lazim abi dijitalden baska bir sorun vardir

Yorum

• Su muhtesem futbol bilgini açikla bakayim o zaman kardes..

Yorum

• Belki bilmedigimiz ve ögrenmemiz gereken seyler vardir.....

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi

[img]uploads/lazmania/2006-04-03_233254_1649_B_gokhan.jpg[/img]

Maçin en ilginç anlari ise Necati?nin penalti atislari sirasinda yasandi. Kaleci Gökhan iki penaltida atisinda, Necati?ye vurusunu soluna dogru yapmasi için isaret etti, Necati?de Gökhan?a tamam oraya atacagim dedi. Necati iki penaltida da sözünde durdu fakat kaleci Gökhan iki penaltida da saga atlayarak kalesinde golleri gördü. Yani blöfü Necati yemedi ve iki penaltida da Gökhan?i ters köseye yatirdi.

Yorum

• Ne alakasi var bölfle anlamiyorum.. hala iyi niyet ariyorlar. adam resmen oraya at dedi kaleciyse diger tarafa yapti hala blöf diolar

Yorum

• evet beyler atv de ne dediler???
                HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• Trabzon'da Ömer Riza panigi

04 Nisan 2006 01:53

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Ömer Riza, Denizlispor maçinda sol ayak bilegine aldigi darbe nedeniyle bugün MR çektirdi.

Konuyla ilgili bilgi veren Trabzonspor Saglik Kurulu Baskani Köksal Güney, Ömer Riza'nin durumunun yarin yapilacak muayene ve MR sonuçlarinin degerlendirilmesi sonrasinda açikliga kavusacagini belirterek, "Elimizdeki veriler neticesinde hafta sonu yapilacak maçta oynamasini engelleyecek kadar ciddi bir sorununun olmadigini düsünüyoruz" diye konustu.
                  Öte yandan, sol kasiginda agrisi bulunan Fatih Tekke'nin, Gençlerbirligi karsilasmasinda forma giyebilecegi bildirildi
                  :::TS:::

Yorum

• bu ömer riza ne sik sakatlaniyor yaw..

ronaldo 1 bu 2.

Yorum

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

vahidin kalmasini istiyen arkadaslarin futbol bilgisinden süpe duyuyorum.

zaten sasmamali hep ayni isismler. aman ne olcak aman tepki koymayalim aman tutmayalim burasi özgür ülke mafya mi var yok bilmemne.

sirf mualefet olmak için mi yaziyosunuz buraya.hayir bukadar saçmalik arka arkaya görmemistim bu sayfada

o zaman sizi alalim takimin basina.
                      burdaki kimsenin taraftar olup olmadigina da sen karar veremessin. yasin benden büyükse kusura bakma ama söyledigin sözler sik deil
                      vahid hocanin geldigi günden beri arkasindayim. gidersede en çok üzülenlerden biri olacagim asikar..

artik kina yakarsiniz...
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• @oflu144
                        adamin top teknigi iyi degil ama çok mücadele ediyo. oynadigi her maçtan neredeyse aglayarak çikiyor. Edited by: TSunami
                        :::TS:::

Yorum

• İlk olarak lakerta tarafından gönderildi
                          evet beyler atv de ne dediler???

kaleciyle necati arasindaki diyalog bariz anlasiliyor.. hersey belirgin sike olma ihtimali haberi izledikten sonra düsük.. ümit milli takimdan arkadasmislar ve böle bi iddialarida varmis.. buraya kadar normal karsilanabilir.. fakat necati vurmadan kaleci kendini gösterdigi kösenin tersineee yatiyorr.cok bariz bi sekilde yatiyor.hemde bunu 2 kez yapiyor.. burasi celiskili.. ama büuütüyorda olabliriz. yoruma acik

atvdeki yorumlar ise ahmet cakar tamamen birbirlerine yaptiklari oyundan itibaren yorumladi..

kazim kanat serefsisi ve özcan bilgic bi ne o iste rahatsiz edici olarak yorumladilar.

Yorum

• esegi saldim çayira ohh ne güzel

ben kime futbol ögretiyorum dedim. siz anlamiyosaniz bireleri ögretmek zorunda mi. istediginizi yazin. bosa. havaya.

bu taraftar o vahidi al asaga edicek. para konusu olmasa yönetimde kapi önüne koymustu çoktan ama neyse.

bikere djokaj sol kanata istiyen bi adam futboldan zerre kadar anlamiyo. hadi aldin bi hata yaptin diyelim. hala her maç oynatmaya çalisiyosun ayiptir yaa.

ama sizce djokaj da gelecek vardir allah bilir. aman tepki koymiyalim alkslayalim daha cok mallik yapsin dimi. pardon.

senin elinde ufukhan varken sen git tayfuna futbol bilmeyen adami sag kanada koy. ama tayfun mukemmel topcu olcak dimi. alkisa devam.

sonra bunlar biyana her mac illa 70 den sonra degisiklik yap. ama hakli dimi adam. sonucta takim 70 dk manyak oynuyo. oyle yaa adam yenerken yeilmeyi haz biliyo heralde.

az biraz genis bakin olaylara. sürekli sak sak nereye götürecek sizi.

okadar istiyosan aç barcayi izle adamlar super top oynuyo. alkisla onlari.

alkisa layik olana. kostegide layik olana yapicaksin. adalet biyerde. kim ne ekerse onu biçer. bunu bilip oynayacak. sonra ehh ben ne yaptim demiyecek.

ama siz sak saka devam.

bravo size bravo[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• lardes bu kadar tepki vermen gereksiz. kimse sana ogretiyosun demedi madem o kadar biliyorsun ogret dediler. Ayrica insan ogrenmeden bilemez. Ogrenecekki bilecek. sen ogrenmeden neyi biliyodun sana sormak lazim ? ananin karnindan her seyi bilerek dogmus gibi konusuyosun ?. sen djokaj ornegini verdin bende sana STEPHANOV ornegini veriyorum. Buyur birde burdan yak bakalim. Hocanin elinde olan seyler hocayi ilgilendirir. Her koyun kendi bacagindan asilir. Biz burda konusurken sadece kirici olmak ya da sak sak lamak icin konusmuyor yazmiyoruz. Sen bardaga dolu tarafindan bakarken bos tarafindan bakmiyorsun. Belki burda boyle bi cok insan vardir. Onlar onlarin sorunu ayni sende oldugu gibi. Ayrica burasi herkesin fikirlerini paylasmak icin acilmis bulunan bi paltform. sadece senin tezin dogru olacak veya yanlis olacak diye bisi yok. Herkes özgürce kendi fikrini beyan eder. Biraz daha sakin olman ve bardaga hem dolu hem de bos tarafindan bakabilmen dilegiyle.
                              imzasiz..

Yorum

• İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi
                                İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

vahidin kalmasini istiyen arkadaslarin futbol bilgisinden süpe duyuyorum.

o zaman sizi alalim takimin basina.
                                burdaki kimsenin taraftar olup olmadigina da sen karar veremessin. yasin benden büyükse kusura bakma ama söyledigin sözler sik deil
                                vahid hocanin geldigi günden beri arkasindayim. gidersede en çok üzülenlerden biri olacagim asikar..

artik kina yakarsiniz...

ben kaybettirdiklerini yazayim sizde kazandiklarini yazarsaniz sevinirim:

1- öncelikli hedef olarak gösterdigi türkiye kupasindan elendik.

2- 2. hedef olarak belirledigimiz 3. artik mucizelere kaldi (gs bjk ve bir çok zor maçimiz var bu utbolla çok zor)

3- takimda hirs yok.

4- kondisyon yok 70 den sonra oyundan düsüp bir çok gol yedik

5- oyun okuma yok. antrenör kimi oynayacagini bilmiyor. seyirci baskisi ile degisiklik yapabiliyor.

6-oyuncu degisikliklerini hep 80 li dakikalarda yapiyor oysa illaki kö tü oynayan oyundan düsen birileri vardir

7- bir sistemimiz yok....

8- ideal kadromuz yok

9-kendi sahamizda yenilmedigimiz takim kalmadi (pardon bi kaç tane var ama onlarlada oynamadik daha)

10-her seydsen önemlisi takim hiç güven vermiyor

11-son maçta ideal mevkisi defansin sagi olan fatih akyel nedenini bilmedigim bi sekilde oynatilmadi orta saha futbolcusu ferhatta sagda oynadi.

kimin nerde oynadigi belli olmayan sistemi hirsi olmayanve en önemlisi hedefi olamayan bi takim isterseniz vahid hoca ile devam.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X