arkadaslar a.gücü maci bilet fiyatlarini biliyormusunuz??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Lorant sesleri
Sivasspor Genel Menajeri Uygun, Trabzonzpor'un Lorant'a haber gönderdigini dogruladi
LUCESCU'YA ALTERNATIF
Trabzonspor'da Halilhodziç'in sezon sonu ayrilmasina kesin gözüyle bakilirken, yönetimin Teknik Direktör arayislarini sürdüren yönetim, Lucescu'dan sonra Sivasspor'u çalistiran Lorant'i da listeye aldi. Lucescu konusunda Besiktas ile çekisen Nuri Albayrak, tecrübeli çalistiricinin alternatifi olarak daha önce Fenerbahçe'yi de çalistiran Lorant'i takibe aldi.
DOGRULADI
Trabzonspor'un Lorant'a haber yolladigi da iddia edilirken, Sivasspor'un ünlü teknik adami birakmak niyetinde olmadigi ögrenildi. Trabzonspor'un eski oyuncusu olan ve su anda Sivaspor'da Genel Menajerlik yapan Bülent Uygun, Bordo-Mavili ekibin Lorant'la ilgilendigini dogrulayarak, "Ama bizim Lorant ile ilgili uzun vadeli planlarimiz var, birakmayi düsünmüyoruz" dedi
kaynak:karadeniz gazetesi
bi de bu eksikti artik tam fenere döneriz yeter artik yaw[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum
-
Maçin 32. dakikasinda Erciyes?in kullandigi korner atisinda, Agali?nin kafasinin üzerinden topu elle çalan Luciano?yu hakem Hakan Sivriselvi göremedi. Pozisyon sonrasi uzun süre itiraz eden Erciyesli futbolcular hakeme isyan etti. Maç sonrasi konusan Cenk, ?Hakem açik bir penaltimizi vermedi. F.Bahçe kalecisi Volkan bile maç içerisinde pozisyonun penalti oldugunu bize itiraf etti? dedi.
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
İlk olarak erdinç67 tarafından gönderilditetikçiler belli oldu haberi pek ilginizi çekmedi herhalde millet kim bu süleyman soyadli sahis bilen varmi?
süleyman degil aslinda hacisüleymanogludur soyadlari.....
OFLU ISMAILin yegeni olur...
helal olsun oflu ismail'e ve yegenlerine...biz zaten ne çektiysek kendi adamlarimizdan çektik, yaziklar olsun...gerçi bunlar ne derece kendi adamlarimiz o da tartisilir...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Maçi izledim el disinda Cenk'i maç boyunca biçtiler hakem sesini çikarmadi. Bize müstehaktir [img]smileys/smiley7.gif[/img]. Tepkimizi koyamiyoruz ortaya. At binenin kiliç kusananin demis atalarimiz. Bu rezillere atasözü bulacagimi sanmiyordumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildiİlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
İlk olarak erdinç67 tarafından gönderilditetikçiler belli oldu haberi pek ilginizi çekmedi herhalde millet kim bu süleyman soyadli sahis bilen varmi?
süleyman degil aslinda hacisüleymanogludur soyadlari.....
OFLU ISMAILin yegeni olur...
helal olsun oflu ismail'e ve yegenlerine...biz zaten ne çektiysek kendi adamlarimizdan çektik, yaziklar olsun...gerçi bunlar ne derece kendi adamlarimiz o da tartisilir...
bu kadar büyükmüdür bu hacisüleymanogullari bilen bi kisi yokmu bilgisi olan herkesin sesi kesildi bir anda.Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
Gs örnegi mi. Trabzonspor'un kimseyi örnek almasina gerek yoktur. Bu tür yazilar çok gereksiz. Kim yazmissa yazik diyorum. Bi çok saibeye karisan kulübü örnek göstermek ayiptir.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Cekirge her yerde sicrayamiyor. Iste size eglenceli bir haber:
...............................................
Bu nasil veda: 68-71
Fenerbahçe, FIBA Avrupa Kupasi ikinci tur son maçinda, rakip sahada üç sayi ile yendigi Rusya'nin Dinamo St.Petersburg takimina ayni farkla kaybetti, genel averajla turnuvadan elendi
Fenerbahçe, FIBA Avrupa Kupasi'nda ayagina gelen firsati tepti: 68-71.
Geçtigimiz hafta, rakip sahada maglup ettigi Ukrayna'nin BC Kiev takimina Istanbul'da kaybeden sari-lacivertliler, dün de yine deplasmanda yendigi Rus ekibi St.Petersburg'a Abdi Ipekçi'de üç sayi farkla boyun egdi, turnuva disinda kaldi.
"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
Cekirge her yerde sicrayamiyor. Iste size eglenceli bir haber:
...............................................
Bu nasil veda: 68-71
Fenerbahçe, FIBA Avrupa Kupasi ikinci tur son maçinda, rakip sahada üç sayi ile yendigi Rusya'nin Dinamo St.Petersburg takimina ayni farkla kaybetti, genel averajla turnuvadan elendi
Fenerbahçe, FIBA Avrupa Kupasi'nda ayagina gelen firsati tepti: 68-71.
Geçtigimiz hafta, rakip sahada maglup ettigi Ukrayna'nin BC Kiev takimina Istanbul'da kaybeden sari-lacivertliler, dün de yine deplasmanda yendigi Rus ekibi St.Petersburg'a Abdi Ipekçi'de üç sayi farkla boyun egdi, turnuva disinda kaldi.
Rakipleri de elle oynayabiliyor da ondan [img]smileys/smiley4.gif[/img]BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
Yorum
Yorum