Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar a.gücü maci bilet fiyatlarini biliyormusunuz??

Yorum

• Lorant sesleri

Sivasspor Genel Menajeri Uygun, Trabzonzpor'un Lorant'a haber gönderdigini dogruladi
      LUCESCU'YA ALTERNATIF
      Trabzonspor'da Halilhodziç'in sezon sonu ayrilmasina kesin gözüyle bakilirken, yönetimin Teknik Direktör arayislarini sürdüren yönetim, Lucescu'dan sonra Sivasspor'u çalistiran Lorant'i da listeye aldi. Lucescu konusunda Besiktas ile çekisen Nuri Albayrak, tecrübeli çalistiricinin alternatifi olarak daha önce Fenerbahçe'yi de çalistiran Lorant'i takibe aldi.
      DOGRULADI
      Trabzonspor'un Lorant'a haber yolladigi da iddia edilirken, Sivasspor'un ünlü teknik adami birakmak niyetinde olmadigi ögrenildi. Trabzonspor'un eski oyuncusu olan ve su anda Sivaspor'da Genel Menajerlik yapan Bülent Uygun, Bordo-Mavili ekibin Lorant'la ilgilendigini dogrulayarak, "Ama bizim Lorant ile ilgili uzun vadeli planlarimiz var, birakmayi düsünmüyoruz" dedi

kaynak:karadeniz gazetesi

bi de bu eksikti artik tam fenere döneriz yeter artik yaw[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Bu kaçinic el oldu kardesim. Entbolmu voleybolmu oynaniyor. Tam sayamadim ama 4 üncü galiba...
        Uftin Karalardayım...

Yorum

• Maçin 32. dakikasinda Erciyes?in kullandigi korner atisinda, Agali?nin kafasinin üzerinden topu elle çalan Luciano?yu hakem Hakan Sivriselvi göremedi. Pozisyon sonrasi uzun süre itiraz eden Erciyesli futbolcular hakeme isyan etti. Maç sonrasi konusan Cenk, ?Hakem açik bir penaltimizi vermedi. F.Bahçe kalecisi Volkan bile maç içerisinde pozisyonun penalti oldugunu bize itiraf etti? dedi.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Volkan itiraf etmese ne olur ? Gözüme mi inanayim esege mi demis hoca.Bu fikrada hem gözüme -itiraf ettiyse eger- hemde esege inaniyorum.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi
              tetikçiler belli oldu haberi pek ilginizi çekmedi herhalde millet kim bu süleyman soyadli sahis bilen varmi?

süleyman degil aslinda hacisüleymanogludur soyadlari.....

OFLU ISMAILin yegeni olur...

helal olsun oflu ismail'e ve yegenlerine...biz zaten ne çektiysek kendi adamlarimizdan çektik, yaziklar olsun...gerçi bunlar ne derece kendi adamlarimiz o da tartisilir...
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Maçi izledim el disinda Cenk'i maç boyunca biçtiler hakem sesini çikarmadi. Bize müstehaktir [img]smileys/smiley7.gif[/img]. Tepkimizi koyamiyoruz ortaya. At binenin kiliç kusananin demis atalarimiz. Bu rezillere atasözü bulacagimi sanmiyordum
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Birakin iyi oluyor ya her maçta bunlar elle toplari falan keserler de Anadolu takimlarinin akillari baslarina gelir.
                  keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
                    İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi
                    tetikçiler belli oldu haberi pek ilginizi çekmedi herhalde millet kim bu süleyman soyadli sahis bilen varmi?

süleyman degil aslinda hacisüleymanogludur soyadlari.....

OFLU ISMAILin yegeni olur...

helal olsun oflu ismail'e ve yegenlerine...biz zaten ne çektiysek kendi adamlarimizdan çektik, yaziklar olsun...gerçi bunlar ne derece kendi adamlarimiz o da tartisilir...

bu kadar büyükmüdür bu hacisüleymanogullari bilen bi kisi yokmu bilgisi olan herkesin sesi kesildi bir anda.
                    Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                    Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                    WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Gs örnegi mi. Trabzonspor'un kimseyi örnek almasina gerek yoktur. Bu tür yazilar çok gereksiz. Kim yazmissa yazik diyorum. Bi çok saibeye karisan kulübü örnek göstermek ayiptir.
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• Cekirge her yerde sicrayamiyor. Iste size eglenceli bir haber:

...............................................

Bu nasil veda: 68-71

Fenerbahçe, FIBA Avrupa Kupasi ikinci tur son maçinda, rakip sahada üç sayi ile yendigi Rusya'nin Dinamo St.Petersburg takimina ayni farkla kaybetti, genel averajla turnuvadan elendi

Fenerbahçe, FIBA Avrupa Kupasi'nda ayagina gelen firsati tepti: 68-71.
                        Geçtigimiz hafta, rakip sahada maglup ettigi Ukrayna'nin BC Kiev takimina Istanbul'da kaybeden sari-lacivertliler, dün de yine deplasmanda yendigi Rus ekibi St.Petersburg'a Abdi Ipekçi'de üç sayi farkla boyun egdi, turnuva disinda kaldi.
                        "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                        Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

Cekirge her yerde sicrayamiyor. Iste size eglenceli bir haber:

...............................................

Bu nasil veda: 68-71

Fenerbahçe, FIBA Avrupa Kupasi ikinci tur son maçinda, rakip sahada üç sayi ile yendigi Rusya'nin Dinamo St.Petersburg takimina ayni farkla kaybetti, genel averajla turnuvadan elendi

Fenerbahçe, FIBA Avrupa Kupasi'nda ayagina gelen firsati tepti: 68-71.
                          Geçtigimiz hafta, rakip sahada maglup ettigi Ukrayna'nin BC Kiev takimina Istanbul'da kaybeden sari-lacivertliler, dün de yine deplasmanda yendigi Rus ekibi St.Petersburg'a Abdi Ipekçi'de üç sayi farkla boyun egdi, turnuva disinda kaldi.

Rakipleri de elle oynayabiliyor da ondan [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• @oflubektas

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

çok iyiydi bu yahu[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                            #7 King of Kings

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

Yükleniyor...
                                X