Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
    "OKAN YATTARA?DAN KORKTU!"

Önce ?Tamam? Dedi
    Trabzonspor Yönetiminin öncelikli olarak renklerine baglamak istedigi ve bonservis bedeli olmayan Besiktasli Okan Koç ile her konuda anlasmaya varilmasina karsin, bu oyuncu, Yattara?nin gölgesinde kalma korkusuyla son anda Galatasaray?i tercih etti. Bilindigi gibi bu futbolcunun menajeri Haluk Canatar, önceki gün Baskan Nuri Albayrak ve Asbaskan Hasim Sayitoglu ile görüsmüs ve küçük pürüzler disinda el sikisilmis ve is imza asamasina gelmisti.

Menajeri Açikladi
    Okan Koç için yapilan görüsmede kalan küçük pürüzler de dün giderilecek ve bugün imza atilacakti. Fakat genç futbolcunun, menajeri ile konusarak, "Trabzonspor?un sag kanadinda Yattara gibi Avrupa?nin en etkili oyuncularindan biri oynuyor. Ben o takimda forma giyemem. Oynamak istiyorum" dedigi vurgulandi. Menajer Canatar da olayi dogrulayarak, "Okan, Yattara?yi kesemeyecegini düsündügü için, Trabzonspor?a gelmekten vazgeçti" dedi.

gunebakis.com.tr

hakli çocuk ne diyelim...

Yorum

• Türkiye 'hayal kirikligi' listesinde
      Kupa onlarsiz oynanacak Almanya'da yayimlanan Dünya Kupasi özel dergisi, turnuvaya katilamadiklari için hayal kirikligi yaratan ülkeler listesinde, play-off turunda elenen Türkiye'yi ikinci siraya koydu.
      26 Aralik 200511:25

FIFA lisansiyla Almanya'da yayimlanan Dünya Kupasi özel dergisi, turnuvaya katilamadiklari için hayal kirikligi yaratan ülkeler siralamasinda Türkiye'yi ikinci sirayi koydu. 'Hayal kirikligi top ten' listesi hazirlayan dergi Galatasarayli Rigobert Song'un kaptanligini yaptigi ve kadrosunda Eto'o gibi kalbur üstü bir yildizi barindiran Kamerun'u listenin en üst sirasina yerlestirirken, play-off turunda Isviçre'ye elenen ve bir önceki kupanin 'üçüncülük' unvanina sahip Türkiye'yi de ikinci siraya oturttu. Listenin üçüncü sirasinda Alvaro Recoba, Diego Forlan, Marcelo Zaleyata gibi isimlere ragmen play-off turunda Avustralya'ya penaltilarla elenen Uruguay var.

2012 Dünya Kupasi'ni düzenleyecek olan Güney Afrika ise listenin dördüncü sirasinda yer aliyor. Dünya Kupasi organizasyonunun gediklilerinden olan ve bu kez turnuvayi televizyon karsisinda seyretmek zorunda olan ülkelerden Nijerya besinci siranin sahibi. Eleme gruplarinda Türkiye'yle ayni grupta yer alan ve iyi futboluna karsin istedigi sonucu elde edemeyen Danimarka ise listeye altinci siradan girmis. Yedinci sirada ise Mondragon ve Cordoba'nin ülkesi Kolombiya var.

2002'nin açilis maçinda son sampiyon Fransa'yi 1-0 yenerek büyük sükse yapan ve çeyrek finalde Ilhan Mansiz'in uzatma dakikalarindaki golüyle Türkiye'ye elenen Senegal de listenin sekizinci sirasinda yer aliyor. Yine eleme gruplarinda Türkiye'nin rakiplerinden olan ve en önemlisi 'Son Avrupa sampiyonu' gibi bir unvana sahip olan Yunanistan, listenin dokuzuncu sirasinda. Listenin son sirasinda da sürekli kan kaybeden ve geçmisteki saygin konumunu arayan bir ülke yer aliyor. Bu ülke, uzun süredir Avrupa futboluna yildiz sunamayan ve iki ünlü takimi Anderlecht ve Brugge, yer aldigi Sampiyonlar Ligi gruplarini genellikle sonuncu sirada bitiren Belçika.

Hayal kirikligi 'top ten'i

1. Kamerun

2. Türkiye

3. Uruguay

4. Güney Afrika

5. Nijerya/

6. Danimarka

7. Kolombiya

8. Senegal

9. Yunanistan

10. Belçika

Radikal
      BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• Ya bu transfer döneminde amma haber bollugu yasaniyor.
        keyif adamı ..

Yorum

• [QUOTE=corleone][QUOTE=thepatfhinder][QUOTE=corleone]
          İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
          İlk olarak corleone tarafından gönderildi

İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
          Kürsat'i alana Hasan ve Hüseyin'i de bedava vermek lazim aslinda...

ne mehmeti nerden çikardin mehmet nerede geçti, sen lafi dolandirma da su hüseyin ile hasani bedava verme isini açikla, asabini bozarsak ne olacak? ara ara bazi dönemler bazi insanlarin asabi bozulabilir, dogaldir....geçer... sen o begenmedigin hüseyinin hasanin milyonda biri kadar Trabzonspor'a katki yap ta ondan sonra gel yaz bu foruma, haddini bil de yaz...

Hatirlarsan Hasan ve Hüseyin için ''Trabzon çocugu'' diye bir sey söylemistin!.Ben sadece Mehmet'in de ''Trabzon çocugu'' oldugunu hatirlattim.Ama bos ver.Benim birsey açiklama gibi bir zorunlulugum yok.Hele o kisi sensen!.Asabimi bozarsan asabimi bozmus olursun o kadar!Trabzonspor'a ''Katki yapmadigimi nerden biliyorsun???'' Foruma da kurallar çerçevesinde istedigim gibi yazarim admin misin sen?.Ya da senin anladigin dilden sorayim ''Bu forum Babanizin çiftligimi???''.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tümer ' iyi ama yasli biras yinede düsünülebilir.. Faydali olcana inaniyorum sürekli olmasada 3-5 maç aldimi yeter..

Fatih Akyel olmasinn ne olur...
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• la tümer askerlik sorunu var diye avrupaya gidecem diyo. siz hala alalim faydali olur filan diyonuz. la adam asker kaçagi. bunu hala anlamadiniz mi. yoksa adamin ne derdi var da bjk den ayrilsin. allah allah yaw. biraz dikkat yanii....
              Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• Bizans artigi istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuz.
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Fatih Akyel'den mesaj var..

Trabzonspor'a imza atmak için gün sayan ancak transferi bordo mavili taraftarlarin tepkisini çeken Fatih Akyel "Besiktas'i reddedip Trabzonspor'a geldim.. Trabzonsporlular geçmiste yasananlari büyütmesin" dedi..

Trabzonspor'un prensip anlasmasina vardigi Fatih Akyel, Besiktas'dan da transfer önerisi aldigini ancak kendisinin Trabzonspor'u tercih ettigini söyledi.

Akyel, Trabzonspor ile prensipte anlasma yaptigini ve küçük prüzlerin giderilmeye çalisildigini belirterek, ''Transferim, imza asamasinda. Bugün, yarin netlik kazanir. Son görüsmeler yapiliyor ve büyük ihtimalle Trabzonspor ile sözlesme imzalayacagim'' dedi.

Teknik direktör Vahid Halilhodziç'in kendisini istedigini ve Yunanistan'da bordo-mavili takim tarafindan izlettirildigini ifade eden Akyel, söyle devam etti:

''Bana (gelirmisin) dediler, ben de gelirim dedim. Para konusunda da hiçbir sorun çikarmadim. Besiktas'da beni istiyordu ancak ben Trabzonspor'u tercih ettim. Istanbul disinda forma giymek istiyorum. Trabzonspor, büyük bir camia ve futbol sehri. Futbola iyi konsantre olacagimi düsünüyorum. Eger futbola kendimi tekrar verirsem, Trabzonspor formasi altinda milli takima dönecegime inaniyorum.''

Fenerbahçe formasiyla Trabzonspor maçinda yaptigi haraketlerin büyütüldügünü kaydeden Akyel, söyle konustu:

''O zaman yaptigim hareketten dolayi özür dilemistim. Bugün de özür dilerim. Bence bu konulari fazla büyütmemek lazim. Ben Trabzonspor'a geliyorum çünkü Trabzonspor'a katki saglayacagima inaniyorum. O gün özür dilemistim. Bugün de Trabzonspor'da oynayacagim futbol ile taraftarlari sevindirmek onlardan bir kez daha özür dilemek istiyorum.''

ajansspor
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ayni anda oldu galiba[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• yaw kardesim bu adam yüzsüzün teki hala büyütmesinler falan filan.ne güzel iste besiktas gibi büyük bir klupte istiyo seni git oraya orda oyna git yaw defol git daha nediym
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• walla ben o kadar sert degilim bu konuda özür dilemis daha ne yapsin

Yorum

• muratdinc

özür dilemek icin bize muhtac oldugu dönemi niye bekledi ?

niye daha önce özürünü dilemedi ?

simdi firsat bu firsat özürünü dile gel oyna öylemi ?

ne anlarim ben bu özürden simdi ? zamaninda dileseydin bir anlami olsaydi ? pisman olma dönemin gelmis gecmis yillar sonra özür dilersin ve bizde yutacagiz ?

HAYIR.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Fatih Akyel'den mesaj var..

Trabzonspor'a imza atmak için gün sayan ancak transferi bordo mavili taraftarlarin tepkisini çeken Fatih Akyel "Besiktas'i reddedip Trabzonspor'a geldim.. Trabzonsporlular geçmiste yasananlari büyütmesin" dedi..

Trabzonspor'un prensip anlasmasina vardigi Fatih Akyel, Besiktas'dan da transfer önerisi aldigini ancak kendisinin Trabzonspor'u tercih ettigini söyledi.

Akyel, Trabzonspor ile prensipte anlasma yaptigini ve küçük prüzlerin giderilmeye çalisildigini belirterek, ''Transferim, imza asamasinda. Bugün, yarin netlik kazanir. Son görüsmeler yapiliyor ve büyük ihtimalle Trabzonspor ile sözlesme imzalayacagim'' dedi.

Teknik direktör Vahid Halilhodziç'in kendisini istedigini ve Yunanistan'da bordo-mavili takim tarafindan izlettirildigini ifade eden Akyel, söyle devam etti:

''Bana (gelirmisin) dediler, ben de gelirim dedim. Para konusunda da hiçbir sorun çikarmadim. Besiktas'da beni istiyordu ancak ben Trabzonspor'u tercih ettim. Istanbul disinda forma giymek istiyorum. Trabzonspor, büyük bir camia ve futbol sehri. Futbola iyi konsantre olacagimi düsünüyorum. Eger futbola kendimi tekrar verirsem, Trabzonspor formasi altinda milli takima dönecegime inaniyorum.''

Fenerbahçe formasiyla Trabzonspor maçinda yaptigi haraketlerin büyütüldügünü kaydeden Akyel, söyle konustu:

''O zaman yaptigim hareketten dolayi özür dilemistim. Bugün de özür dilerim. Bence bu konulari fazla büyütmemek lazim. Ben Trabzonspor'a geliyorum çünkü Trabzonspor'a katki saglayacagima inaniyorum. O gün özür dilemistim. Bugün de Trabzonspor'da oynayacagim futbol ile taraftarlari sevindirmek onlardan bir kez daha özür dilemek istiyorum.''

ajansspor

abi bu mesajda yane bu adamin verdigi mesajda bir dalga hissediyorum. ben size küfür ettim siz bana muhtaç oldunuz ve geliyorum o formayi da giyecem.... [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                            [ille d' 7]

Yorum

• ben o zaman özür dilemedigini hatirliyordum. diledimi gercekden? nasil diledi ? neler söyledi ? kaynak varmi ? nerden bulabiliriz ?

yukardaki yazida ilk sözleri cok enteresan - ts taraftari büyütmesin diyor - ya sen kimsinde bize büyütmesin diyorsun ?

kim oluyorsun ?

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Taraftar Neden Fatih Akyel'e karsi?

26 Aralik 2005 15:00

Trabzonspor Yönetimi Fatih Akyel'i almak isterken, taraftar hemen tepki gösterdi "Istemiyoruz" diye. Bu ikilemi ve olayin perde arkasini Sedat Tunali yazdi.

Türk yazininin en çok okunan ama medyanin en çok satanlar listesine hiç ?sokulmayan? yazari Nihat Genç?in kaleminden bir girisle baslayalim. Ulusoy otobüsü konaklama yerine yaklasmaktadir. Muavinin sesi duyulur: "Sayin yolcularumuz otobusumuz Sungurlu Tag (dag) Tesislerinde yarim saat yemek molasi vermistir. Tuvalet lokantanun yanindadur, afiyet olsun?

Nuri Albayrak ve yeni Trabzonspor yönetiminin Fatih Akyel transferiyle ilgili açiklamalarini okuyunca aklima ilk gelen sey bu anekdot oldu. Ulusoy ile seyahat etmeyenler bunu bir fikra sanabilir, degildir, Ulusoy otobüslerinin ses kayit kasetlerinde buna benzer yüzlerce örnek bulunabilir. Trabzonspor?u olusturan degerlerin neler oldugunu kavrayamadan Fatih Akyel gibi bir isme bu takimin formasini giydirmeye kalkanlarin, menecerler degil de, bizzat bu kulübün yöneticileri oldugunu duydugunuzda ise, bunun olsa olsa kötü bir fikra olabilecegini düsünürsünüz. Maalesef yine yanildiniz, bu da fikra degil.

Fatih Akyel?in futbolcu kimligini sorgulamak benim isim degil. Benim zihnimdeki Akyel fotografi, geçmisteki birçok benzer fotografla birlesip bir mozayige dönüsüyor. Ve bu mozaige ?Istanbul?da tutunamayanlar mozayigi? diyoruz. Bu mozayigin en kerameti kendinden menkul üyeleri olarak Fethi, Recep ve son olarak da yönetim bir rezalete imza atarsa, Fatih Akyel öne çikiyorlar. Fethi ve Recep?in futbolculuk degerleri tartisilabilir, ama her ikisi de dil uzattiklari, hakaret ettikleri bir camiaya transfer olmak için ?gerekirse özür dilerim? türü bir küçülmenin aktörleri olmadilar.

Türk futbolu ve Trabzonspor camiasi bu iki isme ve onlari ?deger? olarak Trabzon?a getirenleri tebessümle aniyor. Ama, velev ki Fatih Akyel?e, bir maçlik da olsa o degerler ve ilkeler bütünü formayi giydirmeye kalkarlar; bu kentin, sorumlulari nasil anacagini , yine Nihat Genç?in ?Firin ? isimli öyküsünden alintiyla anlatmaya çalisalim. ? Etrafa bakindim, burada insanliga dair hiçbir emare yok, duvarlar, tavan, kirlenmis tül perdeler gibi örümcek aglari içinde.Yalniz kireci dökülmüs, tuglalari dökülen duvarda, gazeteden kesilmis, Trabzonsporlu Sota?nin resmi, unlanmis, tozlanmis. Içimden buradan kaçmanin planlarini yapiyorum. ?Sota simdi yurt disinda oynuyor? diyorum. Firin isçisi Ömer (öykü kahramani) ? O?ni yolliyanun a??. goyayim, yaktiler Tirabzoni? (ihtiyar kemanci/ sy 63)

Sota?yin gönderenleri 10 yil sonra sevgiyle! anan Karadeniz insani; Fatih Akyel?e, bu tenle özdes formayi giydirmeye kalkanlari da ayni hararetle anacaktir.

Son söz olarak sunu da söylemeli. Fatih Akyel?in, çogu zaman ekmekten sudan önemli bordo-mavi formayi rüyasinda bile görmemesi gerçegi bir yana. Ayni takimda yillarca kaptanligini yapan futbolcu agabeyine (Bülent Korkmaz), esas oglanlardan ötekinin formasiyla ettigi küfür bile karakteri hakkinda yeterli ipuçlarini vermektedir.

.........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Yükleniyor...
                                X