Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dosteyevski tarafından gönderildi

FENERBAHÇE CUMHURIYETIYMIS.... YA SEV YA TERKETMIS .... ALTINA IMZAMI ATARIM BUNLAR BÖLÜCÜ BUNLAR NE OLOUGU BELIRSIZ LÜMPEN TAYFASI... BU SÖZLER IÇIN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNALIM!!
    Valla haklisin, bunlar hakkinda suc duyurusunda bulunmak gerek.
    Kurallar geregi imzaniza resim ekleyemezsiniz.Lütfen düzeltin.

Yorum

• Iki yildiz dedikleri emre asik ile fatih akyel olmasin sakin?..E o zaman Sümer dogru demis,"yildiz isteyen gökyüzüne baksin" diye...
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Simdi de Emre Asik çikti. Nedir bu ya. Töbe yarabbim. Ne yapmaya çalisiyorlar.
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• bende anlayamadim ne yapmaya çalistiklarini[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Eger yazilanlar dogruys. yönetim çok büyük bir hayal kirikligi yasatmak üzere bize. Ama ben hala inanmak istemiyorum. Geçmiste yaptigimiz bu tip hatalardan artik ders aldigimizi düsünmek istiyorum. Recep, Sergen, Fethi, Oktay, Erol...........
            HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Trabzon, Tümer konusunda israrli...

26 Aralik 2005 13:00

Transfer çalismalarini sürdüren Trabzonspor, Besiktas ve A Milli Takim'in yildiz oyuncusu Tümer Metin'i transfer etmeye çalisiyor.

Istanbul'da karargah kuran bordo-mavili yöneticiler, 4 koldan transfer çalismalarini sürdürüyor. Bordo-mavili yöneticiler, sezon sonunda Besiktas ile sözlesmesi sona erecek milli oyuncu Tümer Metin'i devre arasinda transfer etmek için harekete geçti.

Tümer'in transferi için 2 sezon önce Baskan Özkan Sümer döneminde Besiktas'a basvuran bordo-mavili yönetim, siyah-beyazli kulüpten olumlu cevap alamamisti. Atay Aktug yönetimi de Tümer Metin'i transfer etmek istemis, ancak bu dönemde de Tümer Besiktas'tan ayrilmak istememisti.

Öte yandan askerlik problemi nedeniyle Avrupa takimlarina transfer olmayi düsünen Tümer Metin'i bordo-mavili yönetim transfer etmek için yogun çaba harcarken, Besiktasli futbolcu Avrupa'ya gidememesi halinde Trabzonspor'a yakin görünüyor

alin iste simdi de Tümer çikti ortaya...
              TrabZonguldaklı...

Yorum

• Trabzonsporlular Fatih'i istemiyor !

Trabzonsporlu taraftarlar yönetimin prensip anlasmasina vardigi Fatih Akyel?i istemiyorlar.

26.12.2005 13:10

Sayfa Fonksiyonlari

Arkadasina gönder

Yorum yaz

Yaziciya gönder
                < border=0 name=I1 align=center src="http://sondakika.haber3.com/" Border=0 width=147 scrolling=yes height=200>

Trabzonspor Taraftarlar Birligi Baskani Adem Sögüt, bordo-mavili takimin taraftarlari olarak Fatih Akyel'in Trabzon'da futbol oynamasini istemediklerini söyledi. Fatih Akyel'in Fenerbahçe formasini giyerken Hüseyin Avni Aker Stadi'nda yapmis oldugu hareketler ve küfürlerin hafizalardan silinmedigini kaydeden Sögüt, "Zamaninda bizi Kadiköy'e davet ederek hakaretler etmisti. Milli Takimlar eski teknik direktörü Senol Günes'e karsi tavrini da biliyoruz. Bu oyuncunun Trabzonspor'a bir fayda saglayacagina da biz taraftarlar olarak inanmiyoruz. Bordo-mavili formayi giymesini istemiyoruz. Bu transfere karsiyiz.Yönetim bu yanlisdan dönmeli" dedi.

Erdogdu Trabzonspor Taraftarlar Dernegi Baskani Savas Yilmaz ise bordo-mavili takimin taraftarlari olarak Fatih Akyel'in transferini istemediklerini belirterek, "Biz Fatih Akyel'in Trabzonspor'a transferini istemiyoruz.

Milli oyuncu geçmiste Trabzonspor camiasi ile çok problem yasadi. Yapmis oldugu davranislar halen hafizalardan silinmis degil. Bu futbolcuyu sadece biz degil bütün Trazonspor taraftari istemiyor. Kiminle konusuyorsak, Fatih Akyel'in bordo-mavili takima gelmesini yanlis buluyor" diye konustu.
                Trabzonspor Baskan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu da, Fatih Akyel'in Trabzonspor formasi giymek istedigini kendilerine ilettigini, ancak bu oyuncu ile somut bir adimin su ana kadar atilmadigini söyledi.

Haciosmanoglu, taraftarin gösterecegi tutumun kendileri için önemli olduguna dikkat çekerek, "Fatih Akyel, profesyonel bir oyuncu, zamaninda kendisinin hatta yaptigini da biliyor. Profesyonel bir oyuncu gibi çikip özür diler ve hatali oldugunu anlatir. Fatih Akyel, Trabzonspor formasini giymek istedigini açikladi. Milli formayi giymis basarili bir oyuncu Takima fayda saglayacagini düsünüyoruz. Trabzonspor menfaatleri ne gerektiriyorsa onu yapacagiz. Taraftarimizin da görüsleri bizim için önemli. Onlari mutlu etmek için biz görevdeyiz ve sorumlulugumuzu biliyoruz" dedi.

IHA
                [spor3.com]

Yorum

• erdinç erciyes yolunda..kaynak:cihan haber ajansi 13:34

Yorum

• Bjk Mehmet Topuz u istemis,Kayseri de 4 milyon euro belirlemis fiyati.

Ne büyük topçu o öyle.

Yorum

• Mehmet Yilmaz, Trabzon'dan ayriliyor

26 Aralik 2005 10:31

Trabzonspor'un golcüsü Mehmet Yilmaz, Denizlispor, G.Birligi ve Samsunspor?la görüsmelerine devam ediyor. Yilmaz'in kulübünde ayrilmasi an meselesi...

?Kalacak mi, gidecek mi?? denilen Mehmet Yilmaz uzun süredir Trabzonspor?un gündeminde... Halilhodziç?in takimda tutmak istedigi tecrübeli futbolcu ilk onbirdeki yerini garantileyemedigi için, tercihini gitmekten yana kullanacak. Mehmet Yilmaz, ilk teklifin Ankaragücü ve Diyarbakirspor?dan geldigini belirtti ve sunlari söyledi:

?Kendimi kanitlamaliyim?

?Her iki kulübe de beni istedikleri için tesekkür ediyorum. Denizlispor, Gençlerbirligi ve Samsunspor?la görüsmeler devam ediyor. Gönlüm Gençlerbirligi?nden yana. Ancak sonuçta profesyonel bir futbolcuyum. Manevi sartlar kadar, maddi sartlar da önemli. Iyi bir futbolcu ve iyi bir golcü oldugumu kanitlamak istiyorum.?

Bu da mehmet Yilmaz vakasi,ayrilan ayrilana,aldilar trilyonlari yönetiminde borcu yok onlara,kafalari o yönde rahat hadi bize eyvallah ,güle güle yavrum güle güle...
                      Edited by: erdinç67
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

• Fatih Akyelin ne isi var Trabzonda yaa. Bize hakaretler eden bi kisinin birakin gelmeyi. transferde di bile geçmemeliydi. Onu istemiyoruz!!
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi

Bjk Mehmet Topuz u istemis,Kayseri de 4 milyon euro belirlemis fiyati.

Ne büyük topçu o öyle.

türkiyede 4 klüp disinda futbolcusu milyon euro eden klüp yok
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi

Bjk Mehmet Topuz u istemis,Kayseri de 4 milyon euro belirlemis fiyati.

Ne büyük topçu o öyle.
                            hiç sorma yaa[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• sabah habertürkte fatih akyelin trabzonsporla prensipte anlastigi yaziyodu insallah yalandir
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• "OKAN YATTARA?DAN KORKTU!"

Önce ?Tamam? Dedi
                                Trabzonspor Yönetiminin öncelikli olarak renklerine baglamak istedigi ve bonservis bedeli olmayan Besiktasli Okan Koç ile her konuda anlasmaya varilmasina karsin, bu oyuncu, Yattara?nin gölgesinde kalma korkusuyla son anda Galatasaray?i tercih etti. Bilindigi gibi bu futbolcunun menajeri Haluk Canatar, önceki gün Baskan Nuri Albayrak ve Asbaskan Hasim Sayitoglu ile görüsmüs ve küçük pürüzler disinda el sikisilmis ve is imza asamasina gelmisti.

Menajeri Açikladi
                                Okan Koç için yapilan görüsmede kalan küçük pürüzler de dün giderilecek ve bugün imza atilacakti. Fakat genç futbolcunun, menajeri ile konusarak, "Trabzonspor?un sag kanadinda Yattara gibi Avrupa?nin en etkili oyuncularindan biri oynuyor. Ben o takimda forma giyemem. Oynamak istiyorum" dedigi vurgulandi. Menajer Canatar da olayi dogrulayarak, "Okan, Yattara?yi kesemeyecegini düsündügü için, Trabzonspor?a gelmekten vazgeçti" dedi.

gunebakis.com.tr
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X