Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Seyhan Shaktar?a transfer oldu...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[img]smileys/smiley4.gif[/img]DoqRu Cess...Adam daha qeLmeden Efsane yaptik adami qeLmedi simdi bize karsi bi maça çiksa tas mas yaqdiriz bence..
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Tolga yolun açik olsun güle güle karda olan biziz maddi açidan.
      keyif adamı ..

Yorum

Ne diyelim DOBRAVICE TOLGA...[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Tolga keske gitmeseydi defanstaki uyum açisinda gitmemesi daha iyiydi.

Ancak Tolga giderek takimina 4 milyon dolar arti birde senede alacagi 1.5 milyon dolar yani toplamda 5.5 milyon dolar katki yaparak gitti. Türk lirasi oalrak 7 trilyon söz konusu. Maddi açidan çok iyi oldu ancak maddi kaygilar bazi degelerin önüne geçmemeli aradaki dengeyi korumak gerekiyor...
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Tolga keske gitmeseydi defanstaki uyum açisinda gitmemesi daha iyiydi.

Ancak Tolga giderek takimina 4 milyon dolar arti birde senede alacagi 1.5 milyon dolar yani toplamda 5.5 milyon dolar katki yaparak gitti. Türk lirasi oalrak 7 trilyon söz konusu. Maddi açidan çok iyi oldu ancak maddi kaygilar bazi degelerin önüne geçmemeli aradaki dengeyi korumak gerekiyor...

Yönetimde bi kere de böyle yapalim bakalim nasil olacak diye düsündü herhalde.
            keyif adamı ..

Yorum

evet bence de uyum sorunu olusacaktir ama kazandirdigi para oldukça fazla...

iste Trabzonspor budur... bir oyuncuya 1 senede 7trilyon ekleyebilmeli... Tolga'yi kaç paraya aldik hatirlayan var mi? [img]smileys/smiley2.gif[/img]
              [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Ukrayna'da acayip izleniyor ama haaa...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                seni nasil sevdigimi tahmin bile edemezsin TRABZONSPOR

Yorum

Luce s.liginden elenince sene sonunda tipis tipis geri gelir 4 milyon dolarcik da cebimizde kalir...

Hem de Tolga Ukraynanin YURT DISI olmadigini anlar[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Degide yazmisti Tolgayi 800.000 dolar bonservisle aldik

4.500.000 - 800.000 = 3.700.000 dolar kar[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]Al sana ticaret

Yorum

Tolga konusunda birçok arkadasimiz bence yanlis düsünüyor.Tolganin trabzonspor için bi kayip oldugu ortada.yönetimin her ne olursa olsun tolgayi tutamasi da yanlis olabilir. Ben tolgain trabzonsporu satip gittigine inanmiyorum onun bu sekilde lanse edilmesi de dogru degil.Unutmayalim bunlar Profesyonel futbolcular ailelerini bu meslekten kazançlariyla geçindiriyorlar.Geleceklerini bu meslekten kazanclariyla saglamlastiriyorlar.Tolga 28 yasina gelmis ömrü hayati boyunca bekledigi teklif (maddi açidan) ayagina gelmis, hem takimi hem kendisini kazanarak ayrilmis. bunu adi satis olmamali...Futbolun hangi amaçla oynandigi unutulmamalidir...

Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                      Sadri ŞENER

Yorum

İlk olarak FERSAT tarafından gönderildi

Tolga konusunda birçok arkadasimiz bence yanlis düsünüyor.Tolganin trabzonspor için bi kayip oldugu ortada.yönetimin her ne olursa olsun tolgayi tutamasi da yanlis olabilir. Ben tolgain trabzonsporu satip gittigine inanmiyorum onun bu sekilde lanse edilmesi de dogru degil.Unutmayalim bunlar Profesyonel futbolcular ailelerini bu meslekten kazançlariyla geçindiriyorlar.Geleceklerini bu meslekten kazanclariyla saglamlastiriyorlar.Tolga 28 yasina gelmis ömrü hayati boyunca bekledigi teklif (maddi açidan) ayagina gelmis, hem takimi hem kendisini kazanarak ayrilmis. bunu adi satis olmamali...Futbolun hangi amaçla oynandigi unutulmamalidir...

Tolga bir Fatih Tekke gibi, Hasan Üçüncü gibi, Mehmet Yilmaz gibi Trabzonsporlu degil.. GS daha çok para teklif etmesine ragmen kulüpte kalan Emrah'in davranisini takdir edebiliriz ama Tolga da aynisini yapmak zorunda degil.. Trabzonsporlu olmadigi için parayi tercih etti ve gitmek istedi, olay bu kadar basit.. Bence de takim için kayip ama arkasindan beddua etmeye de gerek yok..Sonuçta bize 1,5 yil hizmet etti ve yaklasik 3,5 Milyon Dolar para kazandirarak gitti.

Tesekkürler Tolga, yolun açik olsun..Insallah Ukrayna'da basarili olursun..
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Ya ben anlamiyorum ne profesyonelligi ekmegini bundan kazaniyorlar falan futbolcular aç mi kardesim sene de 700 milyar alip da gelecegini ayarlayamayacak kadar aptal mi bu futbolcular millet bilgi yarismalarinda 500 milyar kazanip hayatini güvenceye aliyo bu adamlar sene de 700 milyar aliyorlar hala da doymuyorlar arkadasim.Basbakan da Milletvekili de vs. bunlar kadar para almiyor.Bence Tolga oraya para için gitmedi sadece yurt disinda oynama hevesi için gitti.Ancak Tolga'nin 700 milyar civari alip durup dururken 1.5 ytl istemesi acayip gicik bir durum[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          keyif adamı ..

Yorum

Gelene git gidene gel demeyeceksin.Bize yanlis yaptigini düsünüyorum ama hizmetlerinden ötürü de tesekkür etmek lazim.
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

oflubektas, avatarinin açiklamasindan benmi yanlis anlam çikardim. yoksa senmi çok farkli seyler anlatmak istiyorsun ?
                              Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                              Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

İlk olarak CeSS tarafından gönderildi

oflubektas, avatarinin açiklamasindan benmi yanlis anlam çikardim. yoksa senmi çok farkli seyler anlatmak istiyorsun ?
                                Bence Dogru bir Açiklama yapmis...Ama Sadakatsiz kelimesi yakismamis...

Yorum

Çalışıyor...
                                X