Çok güzel oldu Kim ne derse desin..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Seyhan Shaktar?a transfer oldu...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
XhAn
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi
İlk olarak noname tarafından gönderildiBütün bunlarin bizanslarin isi oldugundan süphelenmiyor degilim. Devre arasinda mutsuz bir Tolga. Aaaa bizans takimlarindan birine gelmis.. Hay Allah!! Yazin bunu bir kenara.
evet bu benimde aklimdan geciyor.
bizde oynar
TOLGA'yi kesin olarak Shakhtar'a verdiklerini kaydeden Aktug, "Sözlesmede Tolga'nin Türkiye'ye transferi halinde Trabzonspor'dan baska takimda forma giymemesi gibi baglayici maddeler koyacagiz" dedi.
karadenizhaber.com
[img]smileys/smiley2.gif[/img]"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
hayirli olsun ne diyelimgitmese kötü oynasaydi dedikodu cikarti akli
oradydi diye en iyi si böyle kendisine basarilar dilerim ama gönül
isterdiki kendisinin kalmasini yada daha biriyi avrupa takimina
gitmesini neyze kendi bilecegi is
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak CeSS tarafından gönderildi
Taraftarin hatalari vardir, taraftar yanlis yapar, takimina kizar, yöneticisine kizar, futbolcusuna kizar . sorarim size siz hiçbirseye kizmiyormusunuz su anki Trabzonspor'da ? elbet sizinde hosunuza gitmeyen seyler vardir. Taraftar kizsada gidip baska takimi tutmuyor yine Trabzonspor'u tutuyor.
sitenin genelini genç arkadaslarimiz olusturuyor ve bu arkadaslarimizin cogunlugu sampiyonluk görmemis durumda . Hala israrla Trabzonspor'u tutmaya devam ediyorlarsa sadakatsiz kelimesi agir olmuyormu sizce ?
Taraftarin organize olamamasini , takimi destekleyememesini elestirebilirsiniz ama sadakatsizlikle suçlayamazsiniz.
Havaalaninda rakip takimi 100 kiside karsilayabilir 1000 kiside karsilayabilir bunu engelleyemezsiniz, ha bu o karsilayanlarin ayibidir o ayri meseledir. Biz onlarin stadina istenirse 60 Bin kisi sokabilecegimizi gösterdik bizi engelleyebilirlermi ?
Konuyu çok dagittik . Trabzonspor taraftari asla Sadakatsiz degildir. Aksine en sadakatli taraftar 21 yila ragmen israrla bu takimi desteklemeye devam eden taraftarimizdir.
Yazilarinizi ve felsefenizi dikkatle takip etmeme ragmen rakip takimin havaalaninda karsilanmasi olayina verdiginiz tepkiyi Trabzon sehrinin kendine has özelligine aykiri buldugum için yanlis buluyorum.Avrupa da bile hayran olunan bu özelligin gitgide yitirilmesi ve bizim bu olaya destek verir bir tavirda olmamiz ayrica düsündürücü...Sadakatsizlik aniden ortaya çikan bir olgu degildir! Tadina vardikça , hosunuza gittikçe sizi esir alir ve sonucu genelde kisiyi olumsuz yönde etkileyecek noktaya varir....
Havaalani olayi sadakatsizligin ani bir tepkisidir!!Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
Tolga'yla Erdinç ii bi ikiliydi. Tolga'nin gitmesi hiç ii olmadi. Senol Hoca'nin da dedii gibi bu transfer ona hiç bisii katmayacai gibi bizede pek bisii katmayacak. Katacaa tek sey para, onunda zaten bir kismini yine bu mevkiiye takviye yaparak harciicaz. Ayrica yerine gelicek oyunucu bakalim bizde ne kadar tutacak. Defansa takviye yapalim derken elimizdekinden olduk. Onun yerine gelicek oyunucu soru isareti. Geçen sene Tolga'siz Erdinç'siz defansin ne hallere düstüünü gördük. Aksine takviye yapilmasi gereken bi mevkiiden adam kaybettik. Yönetimi suçlamiyorum burda, Tolga gitmek istedi ve gitti. Giderkende ii para kazandirdi ama defansta bir buçuk sene öncesine döndük. Belki yanlista düsünüyor olabilirim ama bu sebeplerden dolayi pek içim rahat diil açikçasi. Gitmesine üzüldüm ama kimseyede zorla kal diyemeyiz. Acaba yurt disinda oynamak içinmi gitti yoksa para kazanmak içinmi? Doorusu çok merak ediyorum.Ve yine söylüyorum varsa yoksa altyapimiz. Ne yapip edip altyapimizi güçlendirmemiz lazim.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
tolgaya hayirli olsun ama birseyi unutmasin gittigi klubün baskani abramovich tarzi bir adam (Lucescunun yillik 3 milyon $ olan parasini adam uçakta nakit olarak çantada vermis)ve her yil transfere çok para harciyor. umarim basarili olur yoksa aksi durumda hemen kendine klüp denilirse ortada kalir.
Yorum
-
Bence biraz daha fazla para talep edilebilirdi. 3 milyon 250 bin EURO diye biliyorum fiyati. Bu rakam çok az. Milli bir futbolcu bundan daha fazlasina satilir. 5 milyon dah aza verilmemeliydi. Tolganin gitme egilimini karsi tarafa asiri belli etmesi pazarlik sansimizi sikintiya düsürmüs olabilir diye düsünüyorum....
Hayirlisi olsun. Daha önce de söyledigim gibi yeri doldurulamayacak bir oyuncu degildi.....Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
M. Akif ERSOY
Yorum
Yorum