Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Seyhan Shaktar?a transfer oldu...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[Ama Sadakatsiz kelimesi yakismamis...[/QUOTE]

Kurban oldugum egri oturup dogru konusalim.Simdi bütün maçlari kaç kisiyle oynadigimizi,yenildigimiz zaman taraftarin büyük çogunlugunun takima ve futbolculara ettigi küfürleri,tezahurat özürlü olusumuzu vs. problemleri hepimiz biliyoruz.Bireysel olarak bu takim için büyük fedakarliklar yapan insanlaritabi gözardi edemeyiz ama isi genele vurdugumuzda sonuç bu.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

OFLUBEKTAS! AVATARIN AÇIKLAMASI ÇOK SAÇMA.Edited by: angaralits

Yorum

Bence saçma filan degil. Sadakatsizlik konusundaki açiklamasinin altina imzami atarim.

Yorum

Tartaftar sadakatsiz olsaydi 21 senedir sampiyon olmayan takiminin arkadasindan ölümüne gitmezdi , Hasta etmeyinn....

Konuyu dagittik . Tekrar konuya dönelim bu konuyu tartismak istiyorsak taraftar basligi altinda tartisalim.Edited by: CeSS
          Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
          Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

Bizim sadakatimiz Trabzonspor'a... O'na karsi karsiliksiz bir sevgimiz var... ama Trabzonspor'un temsilcisi olan yönetsmlere ve futbolculara sadakatimiz yok, burasi da dogru... bazen maalesef sekilciligi ön plana çikartiyoruz...
            [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

VALLA SIZ BU AÇIKLAMAYI KENDINIZE YAKISTIRIYORSANIZ HIÇ BISEY DIYEMEM.ARTI BEN AVATARIN GENELINDEN BAHSEDIYOM.OFLUBEKTAS BISEYLERI ANLATMAYA ÇALISIYORSA BUNU ANLATMANIN BASKA YOLLARIDA OLMALI, ÇIZGI FILM KAHRAMANINDAN ÖRNEK VERILIP ASLA TRABZONSPORU ANLATAMAZSINIZ..VE HERZAMAN YOLUN SONUNDA KAYBEDEN BIR TRABZONSPOR!!BUNU ASLA KABUL ETMIYORUM.TRABZONSPOR MÜCADELESINI EDER KAZANIR KAYBEDER.

AMA OFLUBEKTAS BASKA SEYLER DÜSÜNÜYORSA ONU BILEMEM.MESELABMN DE POPÜLER OLMAK GIBI.

Yorum

Sagliginizi korumanizi dilerim ama simdi cehennem olan Avni Aker'in bugün ne hale geldiginden mi müthis tezahurat baskimizdan mi bahsedelim.Bu takimin son sampiyonlugunda ben 4 yasimdaydim ve hiçbirsey hatirlamiyorum.Bu takim için yaptiklarim hakkinda ''Icraatin Içinden''yapmak ta istemiyorum ama Istanbul deplasmanlarinda elimizde o zamanin büyük parasi Mimar Sinan'li 10.000'likleri sallayip ''Trabzon'a gelene bilet bedava'' seklinde nazireler yapardik ta simdi niye yapamiyoruz?Artik Istanbul takimlari Trabzon Havaalani'nda 100 kisi civarinda taraftar gruplariyla karsilaniyorsa,istatistiklere baktigimizda stadimiz bizim için adeta ''Deplasman'' olduysa Senol Hoca ve Fatih Tekke bile taraftardan sikayetçi oldugunu beyan ettiyse ''aman ne güzel taraftarimiz var''mi diyelim.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Sayin ''angaralits''beni sidik yarisi olimpiyatlarina israrla davet ediyorsunuz ama ben o spordan anlamam.Davetinizi reddediyorum.
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi
                    Sayin ''angaralits''beni sidik yarisi olimpiyatlarina israrla davet ediyorsunuz ama ben o spordan anlamam.Davetinizi reddediyorum.

Genel anlamda fikirlerimiz uyustugu için ve bu güzel avatar için tebrikler!
                    Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

BEN SADECE AVATARIN HAKKINDA KENDIMCE YORUM YAPTIM.ANLADIGIM KADARIYLA ÇOK ESPRILI BI ARKADASSIN,YANLIZ BI RICAM AGZINI BOZMA.

Yorum

Cess ve özel mesajdan emorfo ismli üyeler de aleyhte yorum yaptilar ama sizinki gibi degildi.
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi
                          Sagliginizi korumanizi dilerim ama simdi cehennem olan Avni Aker'in bugün ne hale geldiginden mi müthis tezahurat baskimizdan mi bahsedelim.Bu takimin son sampiyonlugunda ben 4 yasimdaydim ve hiçbirsey hatirlamiyorum.Bu takim için yaptiklarim hakkinda ''Icraatin Içinden''yapmak ta istemiyorum ama Istanbul deplasmanlarinda elimizde o zamanin büyük parasi Mimar Sinan'li 10.000'likleri sallayip ''Trabzon'a gelene bilet bedava'' seklinde nazireler yapardik ta simdi niye yapamiyoruz?Artik Istanbul takimlari Trabzon Havaalani'nda 100 kisi civarinda taraftar gruplariyla karsilaniyorsa,istatistiklere baktigimizda stadimiz bizim için adeta ''Deplasman'' olduysa Senol Hoca ve Fatih Tekke bile taraftardan sikayetçi oldugunu beyan ettiyse ''aman ne güzel taraftarimiz var''mi diyelim.

Imzami atiyor ve seni kutluyorum.
                          Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

Taraftarin hatalari vardir, taraftar yanlis yapar, takimina kizar, yöneticisine kizar, futbolcusuna kizar . sorarim size siz hiçbirseye kizmiyormusunuz su anki Trabzonspor'da ? elbet sizinde hosunuza gitmeyen seyler vardir. Taraftar kizsada gidip baska takimi tutmuyor yine Trabzonspor'u tutuyor.

sitenin genelini genç arkadaslarimiz olusturuyor ve bu arkadaslarimizin cogunlugu sampiyonluk görmemis durumda . Hala israrla Trabzonspor'u tutmaya devam ediyorlarsa sadakatsiz kelimesi agir olmuyormu sizce ?

Taraftarin organize olamamasini , takimi destekleyememesini elestirebilirsiniz ama sadakatsizlikle suçlayamazsiniz.

Havaalaninda rakip takimi 100 kiside karsilayabilir 1000 kiside karsilayabilir bunu engelleyemezsiniz, ha bu o karsilayanlarin ayibidir o ayri meseledir. Biz onlarin stadina istenirse 60 Bin kisi sokabilecegimizi gösterdik bizi engelleyebilirlermi ?

Konuyu çok dagittik . Trabzonspor taraftari asla Sadakatsiz degildir. Aksine en sadakatli taraftar 21 yila ragmen israrla bu takimi desteklemeye devam eden taraftarimizdir.

Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                            Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

Tolga, Shaktar'a imza atti..

Trabzonspor'un milli futbolcusu Tolga Seyhan, resmen Shaktar Donetsk'de.. Yildiz oyuncu, bordo mavililerin bonservisini faksla Ukrayna ekibine yollamasinin ardindan 3 yillik sözlesmeye imza atti..

var nt=String(Math.random()).substr(2,10);document.wri te ('<\/scri' + 'pt>');

< = src="http://reklam.ajansspor.com/abm.aspx?z=56&nt=9043015690">

Tolga'nin, faks araciligiyla Shaktar Donetsk Kulübü ile bonservis sorununun giderilmesinin ardindan 3 yillik sözlesme imzaladigi ögrenildi.

Tolga'nin, yönetim kurulu üyesi Metin Akbasoglu ile birlikte Istanbul Çengelköy'deki Delmare Restoran'da yarin saat 12.00'de basin toplantisi düzenleyecegi açiklandi.

Bordo-mavililerin, Tolga Seyhan'in bonservisini 3 milyon 750 bin dolara Ukrayna ekibine verdigi ögrenildi.
                              "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                              Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

iyi ya yarin da biz Margurez Pinto yu bekliyoruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X