Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Seyhan Shaktar?a transfer oldu...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hay?rl?s? olsun umar?m ba?ar?l? olur,emeklerinden dolay? tesekkür etmek yak???r bize ve tabikide ba?ar?l? olmas?n? dilemek,

biz trabzon taraftar?na yak??an da budur, yok oyle ba?ar?l? olmaz,gelecegi yer trabzon ,,,vs,bunlar? a?al?m art?k giden gitmi? kalan sa?lar bizimdir,

@zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi

Gittikten sonra güle güle deriz. Acele etmeyin. Sabah ola hay?r ola...
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

selcjk arkada??ma;

ben böyle dü?ünüyorum ve ayn? zamanda sana ?unu sormadan edemeyece?im li?in en az gol yiyen tak?m?n?n kalecisi tart???l?rken bu tak?m?n defans oyuncusu kötü oluyorsa li?den dü?en bir tak?m?n oyuncusu biraz önce bahsetti?im li?in en az gol yiyen tak?mlar?ndan birinde forma giyen ve milli tak?mda da oynayan bir oyuncudan daha m? iyi oluyor? sayg?lar

Yorum

G?DENE GEL,GELENE G?T DEMEM.NE HAL? VARSA ONU GÖRSÜN.B?R SEZON ?Ç?NDE KAYBOLURSA H?Ç K?MSE ?A?IRMASIN.

Yorum

?ahin:

Tolga'ya Shaktar Donetks'in ciddi bir ?ekilde talip oldu?unu kaydeden ?ahin, "Bu ilgi kar??s?nda Tolga'n?n da konsantrasyonu bozulmaktad?r. Bizden de anlay?? bekledi?ini söylüyor. Biz futbolcular?m?z?n mutlu olmas?n? çok isteriz. Onlar?n mutlu olmas? için de elimizden geleni yapar?z. Futbolcu kadromuzun huzurlu bir ?ekilde tak?ma katk?s? yapmas?n? bekleriz. Akl? ba?ka yerde olan futbolcunun konsantrasyonu iyi olmaz diye ku?kuya dü?müyor de?iliz. Bizim de Tolga'n?n bonservisinden bekledi?imiz bir mebla? vard?r. Bunu Shaktar Donetsk'li yöneticilere aktard?k. Onlardan cevap bekliyoruz. O zaman transfer gerçekle?ebilir ama ?u anda gerçekle?en bir durum yok" diye konu?tu.
            ------------------------------------------------------------ --------

Henüz net bir ?ey yok. Ba?l?k erken olmu?.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

hay?rl? olsun. bence o paraya gönderilmesi normal. yeri mutlaka dolacakt?r. kimlerin yeri doldu. ama tolga iyi oyuncudur onu kötülemek için söylemedim. malatya da ne idin de bizde parlad?n be?enmiyosun gibi sözlere kat?lm?yorum. biz de 300 e ald?k 3,500 e satt?k o zaman. bizim için önemli olan yerine hemen takviye yap?lmal?.
              fakat ukraynaya gitmesi mant?ks?z, sadece parasal yoksa shaktar da oynayacaks?n da eline ne geçecek. bir de sözle?mesine türkiyede ba?ka kulüpte oynayamaz ibaresi konsun. söylemedi demeyin. burnuma pis kokular geliyor. lucescu-bu kadar ?srar-bu kadar para-neden türkiyeden-neden tolga. Edited by: TSunami
              :::TS:::

Yorum

böyle bi ki?ili?e sahip oldugunu bilmiyodum tolgan?n..?enol hocan?nda dedi?i gibi bu saatten sonra yurt d???nda oynamas? ülke futboluna bi?ey kazand?rmaz..ayr?ca gitti?i tak?ma bi bak?n..avrupadaki yeri ne..mazisi ne..sadece daha fazlapara istedi?i için gitmesine hiç üzülmüyorum..güle güle falanda demiyorm..herkes yeni bi havaya bürünmü?ken bunu yapmamal?yd?..ay?p...yaz?klar olsun!!..
                Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                  ?ahin:

Tolga'ya Shaktar Donetks'in ciddi bir ?ekilde talip oldu?unu kaydeden ?ahin, "Bu ilgi kar??s?nda Tolga'n?n da konsantrasyonu bozulmaktad?r. Bizden de anlay?? bekledi?ini söylüyor. Biz futbolcular?m?z?n mutlu olmas?n? çok isteriz. Onlar?n mutlu olmas? için de elimizden geleni yapar?z. Futbolcu kadromuzun huzurlu bir ?ekilde tak?ma katk?s? yapmas?n? bekleriz. Akl? ba?ka yerde olan futbolcunun konsantrasyonu iyi olmaz diye ku?kuya dü?müyor de?iliz. Bizim de Tolga'n?n bonservisinden bekledi?imiz bir mebla? vard?r. Bunu Shaktar Donetsk'li yöneticilere aktard?k. Onlardan cevap bekliyoruz. O zaman transfer gerçekle?ebilir ama ?u anda gerçekle?en bir durum yok" diye konu?tu.
                  ------------------------------------------------------------ --------

Henüz net bir ?ey yok. Ba?l?k erken olmu?.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

TRABZONSPOR gibi bi tak?mdan shaktara gitmenin nas?l bi mant??? olabilir çok merak ediyorum yaaaa acaba bu tolga ilerlemekmi istiyo yoksa kendini bat?rmakm? istiyo inan?l?r gibi de?il do?rusu...Ayr?ca fatih tekke içinde bunlar geçerli everton veya newcastle kimdirki fatih tekke TRABZONSPORDAN ingilterenin 2. s?n?f bi tak?m?na gitsin biraz büyük dü?ünün yaaaa.
                    <font color=BLUE>Milyonlarin askisin,</font><font color=RED>sevdasisin...</font>

Yorum

tolgan?n gitmesi dünyan?n sonu de?il yönetim ne yap?yor kimse bilmiyor. biliyorum onlar?nda uykular? kaç?yordur. ben her kanalda farkl? bir duymaktan b?kt?m resmi sitemizdede bir ?ey yok yeter art?k kulaktan dolma bilgilerle lütfen konu?mayal?m tak?m neden bu kadar kötü hale geldi. sak?z gibi oldu
                      SEYYAH ALI

Yorum

tolganin gitmesi bizim için iyi olmayabilir.ama akli orda olan bir oyuncuda takima fayda degil zarar verir.iyi bir ikili olusturmuslard1 erdinç ile ama gidebilir.o paraylada bir ttransfer yapsak artik....
                        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Tolga hem bizim hem de Milli Tak?m'?n savunmas? için önemli bir isim.Erdinç'e göre de daha çabuk.Tabii ki gitmesini istemem.Zaten gerek ?enol Hoca,gerekse yönetim gitmesine taraftar de?il...

Ama ya?anan son geli?meleri takip etti?imiz zaman görüyoruz ki;Tolga beyninde kendisini gitmeye ?artland?rm?? durumda.Ben bu durumda olaya duygusall?ktan çok profesyonellik mant???yla yakla?maya çal???yorum.Tolga ya? itibar?yla 30'a merdiven dayam?? bir oyuncu.Kendisine Shaktar taraf?ndan verilen para, bizim Fatih ve Gökdeniz'e verdi?imiz paradan bile daha yüklü bir miktar.Aç?kças? bu a?amada da bizdeki mazisi çok fazla geçmi?e dayanmayan Tolga'dan, mesela bir Fatih'ten bekledi?im forma ya da kulüp a?k?n? beklemiyorum.Gitti?i yerde burdaki havay? bulamayaca?? kesin."Daha mutlu olur mu olmaz m?" oras?n? bilemem amaanla??lan Tolga da muhtemelen önüne ç?kan bu f?rsat? de?erlendirmek ve kariyer yapmaktan çok maddi olarak daha iyi ?artlara sahip olmak istiyor.

Böyle bir durumdakadronuzda gitmeyi kafas?na koymu? bir oyuncunuz varsa yap?lacak en iyi ?ey ondan kazanabildi?iniz kadar kazanmakt?r.BenceTolga için bahsi geçen bonservis bedeli de fena rakam de?il.Dolay?s?yla her ne kadar gelecek sezon için kadronun bozulmamas? taraftar? olsamda, bu a?amada Tolga konusunda bir transfer olay?n? anlay??la kar??layabilirim.Tabii ki yerine iyi bir alternatif almak ?art?yla...

Yorum

yav gönderin gitsin madem durmak istemiyor gitsin! ne yapal?m yani oturup a?l?yacak de?ilizya, gider bi tolga gelir ondan daha iyisi hiç farketmez
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

yok abi ben ümidimi yitirdim. aylard?r futbolcu izliyolar. heralde bi tek izlemek için izliyolar. allah?m yaaa kafay? yiycem. bu arada ?aktar en son ?ampiyonlar ligini kazanm??t? dimi tolgaya ba?ar?lar zor yere gitti forma aslan?n midesinde :P:P:P:P:P
                              Hadi eyvallah..

Yorum

tolga bence gitmemeli.gidecekse ukraynaya gitmesin.onun yerine in?allah iyi birini al?r?z.tolga da o kadar kötü futbolcu de?il.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X