Bu saatten sonra Tolga kalirsa zoraki kalir ve üzülerek söylüyorum gitmesi hem maddi hem manevi olarak hem takimi hem kendini rahatlatacaktir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Seyhan Shaktar?a transfer oldu...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Akin-61 tarafından gönderildihersey arapsaçi ttoppçu alacaz alamayizzz yolliyacaz yoliyamayaz satamayizz içtranssfer oldugugibi sorun .. sorun ogluu sorun
Bu arada sizde ayri bir sorun. Az durun yaa. Ne oldu size henüz kimse transfer yapmis degil. Sokaga atacak paramiz yok beyler. Sakin olalimBiliyoruz
Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
Toprak çökecek
Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
\"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...
Yorum
-
arkadaslar tabi gitmek istemesi ayri bise ama bizim biraz caba göstermemiz gerekmiomu...yok mu tolgayla görüsebilen bi tanidigi ya da bi yönetici...tolga giderse defans kesinlikle çöker..cünkü mevcut kadroda onun yerini dolduracak adam yokkk....zaten bizim defanstaki adamlarin iyi oynamasini nedenide tolga seyhandirrrAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
eminim onun yerini doldurabilecek birini de alamaz bu yonetim...hatta onun yerine transfer bile yapamayizzzzzzzzzz...birakin kotusunu hiiçbise yapamayizzzz. ------bide tolgayi stiyolarr yöneticilere saygi gostermek gerekiyo çünkü onlar bizim büyügümüz bu takimda emekleri var ama bunca seyde bardagi tasiriyoo transfer politikalari--transfer taban tavan fiyatlari falan derken takimi rezil edeceklerr.....Alper PEKEN
Yorum
-
İlk olarak tunganyan tarafından gönderildieminim onun yerini doldurabilecek birini de alamaz bu yonetim...hatta onun yerine transfer bile yapamayizzzzzzzzzz...birakin kotusunu hiiçbise yapamayizzzz.--------- bide tolgayi stiyolarr yöneticilere saygi gostermek gerekiyo çünkü onlar bizim büyügümüz bu takimda emekleri var ama bunca seyde bardagi tasiriyoo transfer politikalari--transfer taban tavan fiyatlari falan derken takimi rezil edeceklerr.....
Kardes tüm transfer topiclerinde yönetimi elestriyorsun. Daha kamp döneminin basindayiz.Simek'i bu yönetim ara sezonda almadi mi? Tolga'nin akli bir senedir bulanikti; Malatya'da adini kimse bilmiyordu, 28 yasinda dünya kadar para kazandirdik, Milli takima soktuk, misyonumu tamamladim diyip paraya kandi; kendi yolunu kendi çizdi gitmesi daha iyi oldu belki de.Bunun yaninda Fatih onca yazilana ragmen halâ gitmedi.. Bu kadar diyoruz, gazetelere bakip atip tutmayin diye.Gökdeniz'i kirk kere satan adamlarin lafina bakip yönetime sallamayin..Naber?
Yorum
-
ben yönetimi öyle kolay elestirmemm...ben traabzon için kafami yarmis adamim...ki hepiniz benm kadar sewiosunuzdurr..ama ben cok mu heyecan yapiorum bilmiyorumm..zaaen normal olarak transfer yapamamamiz normal hersene her takim yasiyo bunlari.ama bu sene yöneticiler 1 senedr niye söylediler yok erken basladik hersey hazir trasnsfer dönemini bekliyoruzzzz...vs.vs...... hani nerde....???hani hazir futbolcular...transfer sezonu geldi benm problemm söyledikleri verdikleri umutlarin hepsi havada kaaldiii......bunun yaninda hiçkimse bi açiklamada yapmiyoo....?????arada biFENERASYON medyasi atiyo bi sey ortaya soora ortalik karisiyoo...nerde yönetimmm..biseler söylesinlerr.ben artik transfer de istemiyorummm.suanda transfer yapmiicaz deseler daha iyi milleti ayni laflari tekrarlayarak oyalamaktansa yapamiyoruz transfer desinler tamam...yaniii sadewce zurawski meselesi bile bütün dediklerimi özetliyorrrr.....Alper PEKEN
Yorum
-
tolga baska tabiiii ama onun gibi iyi biroyuncu ucuz oyuncu bulamayiz tabi gitmesini bende isterim bu saatten sonra bir yarari olmaaz akli havadaolur goller kalede boyle olmaz yönetim suçlu ewet ama arkadaslarin dedigi gibi parayi sokaga atamayiz biz sikebahçe degiliz ki&nbs p;&nbs p;
[img]smileys/smiley2.gif[/img]...anti-klişe timi...
Yorum
-
Ben halâ anlamadim. Burda gitti deniliyor - ki ben de öyle biliyordum; bu konudao kadar yorum da yazdim-hatta bir yönetici alinan parayi (3M. 750bin $) bile söylemis. Bir gazete:Günes "Tolga gitmese iyi olur" diyor; digerinde"Tolga kendine yazik etti" diyor..Bunlarin ikisi de ayni günün gazetesi ve www.trabzonspor.org.tr 'de yayinlaniyor. Durum nedir?Naber?
Yorum
-
XhAn
-
arkadaslar Tolga gitti.. hayirli olsun.... sebebi de bugünkü telefon trafiginde sakli.. yönetim brezilyada arayis içinde oldugu ve anlasma zemin aradigi stoper ile yüksek oranda anlasmaya vardi.. dolayisi ile bugün için Tolganin gidisinde zorluk çikarilmadi...bana kaynak diye sormayin.. bu benim sahsi fikrim.. baska türlü mantikli bir ikinci sik aklima gelmiyor da ondan böyle konusuyorum.. ayrica tolgadan gelecek para ile brezilyadan kaleci hariç iki tane daha rahatlikla transfer yapilabilmesi kuvvetle ihtimal... Trabzonsporumuz için hayirli olsunNIGHTMARE OF BYZANTIUM
Yorum
Yorum