İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi | Play-Off 1. Maç | Liverpool 1 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
sahaya gri forma ile çıkarız uğurlu geldi andır galası) yarında en kötü sonuç beraberlikle ayrılırız inşallah sahadan ama inanılmaz derecede bir umut var içimde (: takım sevgisi bu olsa gerek kaybetme olasılığın yüksek bir maçta bile takımının kazanacağına inanmak "inanıyoruz ve başarıyoruz" yarın bize liverpoolda TRABZONSPOR olacak.
Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-1 lik yenilgi...
bunu yazalım bir kenara...
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri formayla çıkmayalımda farketmez pembeyede razıyım"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Maskerano sakatmıymış birde aggermi ne maskeranonun yerine paulsen oynayabilirmiş.
Gri formayı giyicez.
...ve inşallah yenip 3üzleri çatır çatır çatlatıp beşiktaşın dangalaklığından sonra en azından memleketimizin karizmasını düzelticez.Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebayaa sayfa geriye gittim,
uydudan maci izleme imkanimiz varmi ?
Türksat ve Astra var evde.
???Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
Ya benim en cok duygulandigim durum. Senol Hocamiz 34 yil önce ayni sahada kaledeydi, Karrierinin basinda ve simdi ise yavas yavas sona dogru ilerliyor. Senol Hocamiz icinde cok önemli bir mac.
Allahdan iyi bir sonuc ve sonrada tur atlayan takim oluruz diye umud ediyorum. Trabzonspor icinde Senol Hocamiz icinde gercekden cok sahane olur."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
Yorum