Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi | Play-Off 1. Maç | Liverpool 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler maça dönelimmi
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Bahadır Çağrı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bbc ye göre kadro şu şekildeymiş

-----------------------Reina
      Johnson------Kyrgiakos------Wilson----Aurelio
      ------------Gerrard(c)-------Aquilani
      Kuyt-----------------Cole------------Babel
      -----------------------Ngog
      Babel'in yerine Jovanovic oynar bence.Babel epeydir yok.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende 19 yasindayin ve fitness yapiyorum benide övün seviniyim ;D
        O da bişey mi ben doğuştan üçgenim ne olacak şimdi

Yorum

• Bence Jaja gelene kadar bizim takimda en dangerous adam Colman.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            15 yasındasın ve body yapıyosn helal.Fazla agır calısma bari.
            evet çok çalışma boy kısalıgı çapraz ayakların olmasına sebep oluyor.
            Ama benim için en iyisini yapmaya çalışıyorum...yani sağlık açısından günde 2 KM koşu 1 KM yürüme dengeli spor aşırıya kaçmıyorum..

Yorum

• gençler geyik muhabbetine harcadiniz o kadar emeği... okuyup faydalanin diye 30 dakkadir liverpool forumundan buraya başlik taşiyip çeviri yaptim. kilo muhabbetine harcandi gitti. trabzonsporu konuşalim fiziksel özelliklerimizi değil
              Malo periculosam libertatem quam quietum servitium!!!

Yorum

• babacanlar gidin ganitada konuşun...buras body salonu bu kardeşimizde hoca olmadığına göre...arkadaşla da dalga geçmeyi bırakın lütfen
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Liverpool Ülkü Ocakları maça gelecek mi beyler haberi olan ?
                  perdere la trebisonda
                  @miractopal

Yorum

bbc ye göre kadro şu şekildeymiş

-----------------------Reina
                    Johnson------Kyrgiakos------Wilson----Aurelio
                    ------------Gerrard(c)-------Aquilani
                    Kuyt-----------------Cole------------Babel
                    -----------------------Ngog
                    Habu kadroyu YERLAN1 ederiz demedi deme

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O da bişey mi ben doğuştan üçgenim ne olacak şimdi
                      19 yaşındaysan 90-100 kilo set yapman lazım SIRF kas yapmak istiyorsan 2 dakika hiç durmadan ağırlık 30 saniye dinlenme bu şekilde her hareketi 2 defa tekrarla 1 ay böle devam et,böle nasıl desem yanı böle ROCKY BALBOA gibi bir şey olursun vurdugunu indirirsin.d

tabi bunları sana söyliyip de ÜSTE çıkmıyorum.sonuçta 19 yaşındasın ve benden büyüksün daha iyisini bildigini inanıyorum.bana da bir şeyler söyle tecrübe kazanıyım.

Yorum

gençler geyik muhabbetine harcadiniz o kadar emeği... okuyup faydalanin diye 30 dakkadir liverpool forumundan buraya başlik taşiyip çeviri yaptim. kilo muhabbetine harcandi gitti. trabzonsporu konuşalim fiziksel özelliklerimizi değil
                        usta ben okudum bütün yazdıklarını sagolasın

Yorum

• Masherano yerine yeni transfer poulsen oynayacağı yazıyordu resmi sitelerinde
                          Liverpool FC Trabzonspor
                          Steven Gerrard

Yorum

gençler geyik muhabbetine harcadiniz o kadar emeği... okuyup faydalanin diye 30 dakkadir liverpool forumundan buraya başlik taşiyip çeviri yaptim. kilo muhabbetine harcandi gitti. trabzonsporu konuşalim fiziksel özelliklerimizi değil
                            Abi çok tşk. okudum bütün çevirilerini.

Yorum

• İlk olarak oflu oguzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              19 yaşındaysan 90-100 kilo set yapman lazım SIRF kas yapmak istiyorsan 2 dakika hiç durmadan ağırlık 30 saniye dinlenme bu şekilde her hareketi 2 defa tekrarla 1 ay böle devam et,böle nasıl desem yanı böle ROCKY BALBOA gibi bir şey olursun vurdugunu indirirsin.d

tabi bunları sana söyliyip de ÜSTE çıkmıyorum.sonuçta 19 yaşındasın ve benden büyüksün daha iyisini bildigini inanıyorum.bana da bir şeyler söyle tecrübe kazanıyım.
                              kardeşim kendini kanıtlamana gerek yok dalga geçiyorlar seninle..ola çocuktan özür dileyin hemen
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak reis49 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                usta ben okudum bütün yazdıklarını sagolasın
                                eyvallah sende sağol ben yaptim diye demedim yani merak eden insanlar vardi bende dahil o yüzden okudum. bu arada kimse orda tarihteki 1-0 dan bahsetmemiş )
                                Malo periculosam libertatem quam quietum servitium!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X