Manda yuva yapmış yaz mı gelecek yaz mı gelecek Liverpool Trabzon'a nasıl gelecek,nasıl gelecek??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi | Play-Off 1. Maç | Liverpool 1 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManda yuva yapmış yaz mı gelecek yaz mı gelecek Liverpool Trabzon'a nasıl gelecek,nasıl gelecek??
manda yuva yapmış söğüt dalına....
ayva çiçek açmış yaz mı gelecek....
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleingliz kanali mi bu ?
10.891 / 22.000 5/6Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
farkı sen yarat''Trabzonspor''
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Haftalardır sitenizi takip ediyorum yorumları okudukça moralleniyorum.Benden başka Yalova dan üye olan var mı bilmiyorum ama o kadar büyük sıkıntım varki Yalova da maçı izleyecek yer bulamıyorum.Aynı saatte verilecek diğer takımlarımızın maçlarını yayınlıyor işletmeler.Malum taraftar ve izleyici sayısı fazla.Artık umudum karadenizliler derneği ki orda da maç yayını yokmuş sanırım.Umarım bir yer bulabilirimÖlüm nereden gelirse gelsin
Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...
Yorum
-
Çok kötü bir rüya gördüm sadece 2-0 yeniyorduk
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kötü bir rüya gördüm sadece 2-0 yeniyorduk
Yorum
-
Bu arada Süper kupa maçında ki tüm arkadaşlara teşekkür ederim bir Trabzonspor lu olarak o ortamı bana yaşattıkları için.Ölüm nereden gelirse gelsin
Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...
Yorum
-
- Nedense Ordan İyi Bi Sonuçla Dönücekmişiz Hissi Var Bende , Ama Çok Zor Bi Deplasman , Zaten Beni Korkutan Atmosfer...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum