Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi | Play-Off 1. Maç | Liverpool 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1-1 lik yenilgi...
    bunu yazalım bir kenara...
    hahahahahahahahhaha
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Haydi Hayırlı geceler ben sahuru yapmaya gidiyorum...Allah'a emanet olun..yarın anfıeld titreyecek İnşallah
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• sahaya gri forma ile çıkarız uğurlu geldi andır galası ) yarında en kötü sonuç beraberlikle ayrılırız inşallah sahadan ama inanılmaz derecede bir umut var içimde (: takım sevgisi bu olsa gerek kaybetme olasılığın yüksek bir maçta bile takımının kazanacağına inanmak "inanıyoruz ve başarıyoruz" yarın bize liverpoolda TRABZONSPOR olacak.
        Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• forumda bir gerginlik var maç heyecanından olsa gerek

Yorum

• Hepinize iyi geceler beyler yarın bizim günümüz olsun.

Yorum

• Şenol Hoca bozmayacak sistemi
              Forma gri,kadro yine aynı kadro ile sahada olacağız büyük ihtimal

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1-1 lik yenilgi...
                bunu yazalım bir kenara...
                bu site bunu hep yapıyor

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gri formayla çıkmayalımda farketmez pembeyede razıyım
                  pembe ile gs cikar sanirim.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Maskerano sakatmıymış birde aggermi ne maskeranonun yerine paulsen oynayabilirmiş.

Gri formayı giyicez.

...ve inşallah yenip 3üzleri çatır çatır çatlatıp beşiktaşın dangalaklığından sonra en azından memleketimizin karizmasını düzelticez.
                    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                    Бургундия синий
                    61

Yorum

• yaw yatsak kalksak da mac saatı gelse

Yorum

• Şenol Hoca ne zaman iddaalı bir açıklama yaparsa biz kesin bu işten zaferle dönüyoruz ben hocamıza ve Takımımıza güveniyorum bizi orda en güzel şekilde temsil edeceklerdir..
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bayaa sayfa geriye gittim,

uydudan maci izleme imkanimiz varmi ?

Türksat ve Astra var evde.

???
                          Astra için ITV kanalının frekanslarını bulup ayarlarsan şifresiz izliyebilirsin.
                          Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• Ya benim en cok duygulandigim durum. Senol Hocamiz 34 yil önce ayni sahada kaledeydi, Karrierinin basinda ve simdi ise yavas yavas sona dogru ilerliyor. Senol Hocamiz icinde cok önemli bir mac.

Allahdan iyi bir sonuc ve sonrada tur atlayan takim oluruz diye umud ediyorum. Trabzonspor icinde Senol Hocamiz icinde gercekden cok sahane olur.
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Saka bı yana bence bız ne zaman beraberlık yeterlı olsa elenen bı takımız biz orda 3-2 falan yenılsek acaba daha mı ıyı dıyor ınsan ıcınden ama bı de dusunuyorum zıya yok artık senol hoca var

Yorum

• tarih yazmaya son 18 saat 47 dakika

Yorum

Yükleniyor...
                                X