Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merhaba !!!
    Aslen Trabzon / Arsin 'liyim.
    Ankara 'da oturuyorum, mühendisim. Yaşım 36.
    Trabzonspor benim için bir tutku ve hep öyle olacak...

Yorum

• Özgür CEYHAN
      1973 doğumluyum. Ankaralıyım. Küçük yaştan beri TRABZONSPORLUYUM. Sürekli sorulur "Neden T.S" diye. ama onlar anlayamazlar değilmi...
      SÖYLESEM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...

Yorum

• (kısa ve öz) ben barış kayseriden ama samsunluyum...

Yorum

• ben muhammet

beşikdüzü'lüyüm 17 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Cino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merhaba !!!
            Aslen Trabzon / Arsin 'liyim.
            Ankara 'da oturuyorum, mühendisim. Yaşım 36.
            Trabzonspor benim için bir tutku ve hep öyle olacak...
            Bu arkadaşı bir de ben tanıtayım:

Kendisi yıllar önce keşfedilmiş olsa idi, Türk Futbolunun "Pivot Santrfor" sorununu uzun yıllar için çözebilecekti. Ama okul sıraları, onu yeşil sahalardan ayırdı.

Hoşgeldin "Cino". Uzun süredir görüşemedik, inşallah Ankara Organizasyonları vesile olur.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BEN CAFER KILIÇSOY, 27 YAŞINDAYIM, TRABZON ARAKLI'LIYIM. AİLEM ARAKLI'DA İKAMET EDİYOR. BEN İSTANBUL BÜYÜKCEKMECE'DE MİLTAŞ HAZIR BETON'DA TRANSMİKSER OPERATÖRÜ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM. MADDİ İMKANSIZLIKLAR YÜZÜNDEN OKUYAMADIM. OKUMA ŞANSIM OLSAYDI EĞER BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ OLMAK İSTERDİM. 3 AYDA BİR TRABZONA GİDER GELİRİM. ALLAH'INA KADAR TRABZONSPORLUYUM. TRABZONSPORLA TANIŞMAM YALNIŞ HATIRLAMIYORSAM 1986'DAKİ 6-0'LIK BURSASPOR LİG MAÇINA DAYANIR. BÜTÜM BMN ÜYELERİNE EN DERİN SEVGİ VE SAYGILARIMLA. ALLAH'A EMANET OLUN
              Hocam sen merak etme ben araklılıyım ve bilg. müh. öğrencisiyim.Gugudalı diilsindir inşallah.Tanıdığıma memnun oldum.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam sen merak etme ben araklılıyım ve bilg. müh. öğrencisiyim.Gugudalı diilsindir inşallah.Tanıdığıma memnun oldum.
                Yok değilim
                En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 09.11.2006, 23:38.
                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Ahmet Tüysüz

doğum yeri:TRABZON/Çağlayan

meslek:Trabzon-İstanbul karayolunun TOSYA mevkiinde dinlenme tesisi işletiyorum

yaşadığım yer:Tosya/Kastamonu

Yorum

• slm

ben sinan trbzon/araklı doğumluyum
                    Ailem orduda oturuyor..
                    kütahya dumlupınar üniv. matematik bölümü 3.sınıf öğrencisiyim.
                    ve en önemlisi son derece koyu bir TRABZONSPOR fanatiğiyim..
                    TEK BÜYÜK TRABZONSPOR

Yorum

• Ben Ali
                      yas 18
                      Çanakkale 18 mart üni. beden eğt. öğrt. 1 sınıf öğrencisiyim...
                      OFLU olup İstabulda oturmaktayım....
                      "İmza BMN Forum Kuralları uyarınca düzenlenmiştir"

Yorum

• merhaba arkadaşlar...ben Sedat Yılancı...KTU de tıp fakultesınde okuyup Trabzon'da oturuyorum..herkese slm...

Yorum

• Ya bu tanışma faslı güzelmiş ben buraya üye olalı baya oldu ama bu konuya hiç kendimi tanıtmadım galiba...
                          Ben nickimden anlaşılacağı gibi adım murat....Arsinliyim..
                          ankara üniversitesi ispanyol dili edebiyatıhazırlık sınıfı öğrencisiyim

Yorum

• 20 yaşında yıldız teknik öğrencisiyim adım Rahmi! maçkalıyım

Yorum

• Erol ÇOLAK - TRABZON / MAÇKA / ESİROĞLU Ankrada ikamet ediyorum esnafım
                              BORDO MAVİ anlatılmaz yaşanır

Yorum

• Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz!
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

Çalışıyor...
                                X