Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazmadım mı ne buraya ben )

adım begüm ayşe Kara.
    Nereli olduğum,biraz karışık,boşverin onun için Ama karadenizli değilim maaleseffff
    Sivasta okuyorum..Ortaöğretim Matematik öğretmenliğindeyim.
    Bu kadar
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Merhaba Trabzonsporlu dostlarım!

Adım Gökhan.Yaş 18.Memleket Giresun/Görele ama doğma büyüme İstanbulluyum.Allaha bin şükür İStanbul takımlarından birini tutmuyorum ve bu foruma üye olduğum için gurur duyuyorum.Herkese iyi paylaşımlar...

Yorum

• 81 Trabzon doğumluyum. Samsunda okuyorum. İdeal bir Trabzonspor (dirayetle zirveye oynaması ve dik durması yeter..) sizler gibi benim de karakterimdir. Kötü gitmesine tahammül edemeyiz.
        Hepimiz hoca, hepimiz başkan, hepimiz yönetici, hepimiz spor yazarı, eleştirmen ve taraftar olarak sesimizi çıkaracağız.
        Trabzonspor çünkü sadece ve sadece bizimdir, başkasının değil, olamaz..
        SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• ismim salih.kastamonuluyum.istanbulda oturuyorum.diş hekimiyim.
          ezikbahçe,cincon,tüpçü hepsi cazcı kardeşler .trabzonspor farklı olmanın adı.

Yorum

• Murat ACAR.
            Artvinliyim ıspartada yaşıyorum.Hidroloğum.
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• My name is Hakan itü gemi mak müh. deyim son sınıf .sezonuna göre istanbulda pendikte; trabzonda beşirlide yaşıyorum.. herkese hoşgeldiniz diyorum
              En son canh55 tarafından düzenlendi; 16.08.2006, 18:30.

Yorum

• şöyle bi baktım tek bayan ben miyim yahu? trabzonun cesur kızları nereyesunuz? 1979 sürmene doğumluyum, istanbul da yaşıyorum. e bu kadarı yeter herhalde.

Yorum

• slm arkadaslar ben soner nickten anlasilaca uzere eski cilginlardan sayilirim butun maclarda onlarlan beraberdik simdi belcikadayim ve sizlerden uzagim ama gonlum hep sizlerle bu nicki 14 yildir kullaniyorum ve kullanacagimda
                  Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
                  HABER61.NET

Yorum

• Adım;Haluk Akdin,1966 doğumluyum,Trabzonspor üyesiyim,Samsun Vezirköprü'de dişhekimiyim.

Yorum

• ismim kerem
                      aslen akçaabatlıyım
                      trabzon merkezde doğup büyüdüm
                      şimdi istanbuldayım
                      okuyorum

Yorum

• murat demirel ankarada oturuyorum gümüşhaneliyim inşaat mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim

Yorum

• ben kütahyadan sinan.trabzonluyum ve de TRABZONSPOR sevdalısıyım..kütahyada öğrenciyim...asıl yaşadığım yer ise ordu.
                          TEK BÜYÜK TRABZONSPOR

Yorum

• adım hakan uslu aslen Trabzon agasarlıyım(Salpazarı) 24 yaşındayım Ankarada yaşıyorum Afyon Kocatepe üniversitesi işletme son sınıf ögrencisiyim koyu trabzonsporluyum Allah bozmasın

Yorum

• herkese selam, adim Özkan ONUR, aslen ofluyum ve istanbulda yasiyorum.1976 dogumluyum.En buyuk tutkum tabiki TRABZONSPOR.gorusmek uzere....
                              "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• esselam; ben doğma-büyüme-okuma sivaslı, çileli-dertli-sinirli trabzonsporlu, zidane(zizu)-f.tekke hayranı, trabzonsporun şampiyonluk özlemi ile yaşıt,(ben doğmadan 1 ay önce 6. şampiyonluğunu yaşamış sırf bana inat bidaha şampiyon olmuyor),mükemmel pes4 ve pes5 oynayan, güzel c.ü.de öğretmenlik okuyan bi matematikciyim...haa adım mı; oğuz(ozzz)
                                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

Çalışıyor...
                                X