Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• selamun aleyküm cümleten,of-hayrat-GÜLDEREN (kona) liyim istanbulda oturuyorum.güzel vakitler gecirmemiz dilegimle;herkese slm,takımımızada başarılar umarım eski günlerimizden daha iyi günler uzakda olmaz.fatih DEMİRCİ
    bordo mavi kim degiştirebilirki...

Yorum

• ibrahim saral

ofluyum ist pendikte yaşıyorum trabzonspor hastasıyım bütün trabzonsporluları seviyorum.
      istanbul fatihi trabzon

Yorum

• merhabalar herkeze ii eylenceler ben kocaeli / izmitten zafer unıversıte ogrencısıyım 17 yasındayım meslegim turizm işletmeciligi trabzonspor hastasıyım
        Satirlarla Dönerler Gör Beni Cimbomluya Fenerliye Sor Beni Statlara Bastim Kanla Mührümü Bordo Mavi Kefen ile Göm Beni

Yorum

• meraba ben büşra aslen trabzonluyum bursada oturuyorum
          Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan...O Zaman Yüksek Sesle TRABZON...

Yorum

• slm abiler ben bursadan Enes. halitaydin61 'in amcaoğli

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar bu başlık yeni üye olan arkadaşlarımızın kendilerini tanıtması içindir.

Bunların dışında mesaj yazmayalım.
              Yeni gelen arkadaşlarımız, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

Arkadaşlar yukarıda iletiyi lütfen dikkate alalım.Bu başlığa sadece yeni gelen üyelerimiz yazıyor!

Yorum

• selamlar ben kışları sivastan(maalesef) yazları karabükten 'oflu' ali ihsan metalurji malzeme müh 2. sınıf öğrencisiyim
                Tribün denildiğinde;
                GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

• slm arkadaslar ben ahmet izmitte konaklıyorum bus ene uni baslıycam.19 yasındayım tonyalıyım!
                  bu yonetim ve teknik heyetle sampıyonluk zor gibii
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• :tsmeşale:selam abiler ben göktuğ kaan kara izmit te yaşıyorum trabzon doğumluyum(babam annemi doğum zamanı trabzona göndermiş) babam trabzonlu annem catalcalı 1 kardeşim var 1,5 yaşında oda genç üye
                    En son Göktuğ_Kaan_61 tarafından düzenlendi; 03.09.2007, 19:13.
                    İmza kalemle olur

Yorum

• slm arkadaslar ben foruma gireli çok oldu ama tanıtayım kendimi
                      adım ve soyadım alican kutrup yasım 17 yasadığım il bursa
                      darıca/akçaabat/trabzon
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• herkese selamlar.ben ceyda.beşirlide oturuyorum.ktü de öğrenciyim.yaş:22

Yorum

• Merhabalar, bordo mavililer. Buraya Kayınbiladerim kamil in aylardır süren yoğun baskıları sonucu üye oldum. Tokat lıyım. Tabiki Trabzonsporluyum.

Yorum

• hasan colak istanbulda yaşıyorum hasta trabzonsporluyum

Yorum

• Herkese slm. Ben Okan 14 yaşında ve trabzonsporluyum.Sanırım bu sitedekiki en genç kişiyim.Ve trabzonluyum.
                              Celaleddin lütfen futbolu bırak

Yorum

• merhaba ben burak tokatın erbaa ilçesinde yaşıyorum.Bu siteye kamil çakmak abimin tavsiyesiyle üye oldum kendisine teşekkür ediyorum...
                                BMN TOKAT/ERBAA

Yorum

Çalışıyor...
                                X