Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoşbuldum Sibel hanım.

ASL?
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoşbuldum Sibel hanım.

ASL?
      2004'te üye olup şimdi merhaba demek de iyiymiş
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• selamlar..

Yorum

• İlk olarak okansoykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          selamlar..
          Ve aleykümselam, hoş geldiniz
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaş 25 hocam. Gazeteciyim. Nasip olursa kısa zamanda Trabzon'a yerleşeceğim.
            Kardeş öncelikle hoş geldin...

Diğer taraftan Trabzon'a yerleşmek istemenin özel bir nedeni var mı?

Amacın yerel basın ise Trabzon'a hiç gitme...

Orada yeterince gazetecimiz var!

Sizin gibi mesleğe yeni başlayanları İstanbul ya da Ankara'da görmek isteriz.

Bu şekilde Trabzon'a ve Trabzonspor'a daha fazla katkı yapabileceğinizi düşünüyorum...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeş öncelikle hoş geldin...

Diğer taraftan Trabzon'a yerleşmek istemenin özel bir nedeni var mı?

Amacın yerel basın ise Trabzon'a hiç gitme...

Orada yeterince gazetecimiz var!

Sizin gibi mesleğe yeni başlayanları İstanbul ya da Ankara'da görmek isteriz.

Bu şekilde Trabzon'a ve Trabzonspor'a daha fazla katkı yapabileceğinizi düşünüyorum...
              Hoşbulduk hocam

Trabzon'a yerleşmeyi uzun zamandır istiyorum. Çok uzun zamandır... Artık memleketim olarak gördüğüm Trabzon'a yerleşme vaktimin geldiğini düşünüyorum. Ankara şu an benim için berbat bir yer olmak dışında bir şey ifade etmiyor. Bu nedenle Trabzon'a yerleşmeyi ne olursa olsun deneyeceğim.

İş konusuna gelecek olursak yakın zamanda bir ajansla görüşmem olacak fotomuhabirliği üzerine. Eğer gerçekleşirse ajansın Trabzon bölge müdürlüğünde başlamaya çalışacağım.

Hayırlısı diyoruz artık.
              Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• Yeniden merhaba 03/08/2015 - 20/01/2016 tarihleri arası Vatani borcum dolayısi ile aranızda değildim o yüzden yeni üye olmuş gibi geldim tekrar aranıza
                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• [MENTION=50307]BaşoğLu[/MENTION] Hoşgeldin tekrardan,geçmiş olsun bu arada Güzel zaman geçirmen dileğiyle

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @BaşoğLu Hoşgeldin tekrardan,geçmiş olsun bu arada Güzel zaman geçirmen dileğiyle
                    eyvalahhh teşekkür ederim hep beraber inşallah
                    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeniden merhaba 03/08/2015 - 20/01/2016 tarihleri arası Vatani borcum dolayısi ile aranızda değildim o yüzden yeni üye olmuş gibi geldim tekrar aranıza
                      Hoşgeldin kardeşim, hatta fikrinle ve talebinle hoş geldin...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hoşgeldin kardeşim, hatta fikrinle ve talebinle hoş geldin...
                        hoşbuldum teşekkür ederim tekrardan konuya alakanız da ayrıca çok sevindirdi beni

bundan sonra burada bende daha aktif olacağım inşallah

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hoşbuldum teşekkür ederim tekrardan konuya alakanız da ayrıca çok sevindirdi beni

bundan sonra burada bende daha aktif olacağım inşallah
                          Vallahi çok seviniriz. Zira her şeyden öte gönüllü insan kaynağına BMN'nin daha çok ihtiyacı var. Kişilerin isteği ve azmi ile yapılmayacak iş yok.

Eğer vaktiniz olursa 28 Şubat'taki panele de bekleriz zira öncesinde kahvaltı da olacak bol bol konuşma imkanımız olur...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• Kesinlikle . Trabzonspor isminin sosyal yardımlaşma kampanyalarında başı çekmesi hepimizi ayrı ayrı gururlandırdı ve bundan sonrakilerinde de gururlandıracaktır. Azmettiğimiz her işin üstesinden gelmişizdir Trabzon İnsanı olarak. Yeter ki Pes etmeyelim.

Ayrıca panele katılmayı ben de çok istiyorum. Büyükçekmece'den oraya gelebilirsem ( ki gelirim ) ve bir aksilik olmazsa o güne kadar oradayım inşallah

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hoşbulduk hocam

Trabzon'a yerleşmeyi uzun zamandır istiyorum. Çok uzun zamandır... Artık memleketim olarak gördüğüm Trabzon'a yerleşme vaktimin geldiğini düşünüyorum. Ankara şu an benim için berbat bir yer olmak dışında bir şey ifade etmiyor. Bu nedenle Trabzon'a yerleşmeyi ne olursa olsun deneyeceğim.

İş konusuna gelecek olursak yakın zamanda bir ajansla görüşmem olacak fotomuhabirliği üzerine. Eğer gerçekleşirse ajansın Trabzon bölge müdürlüğünde başlamaya çalışacağım.

Hayırlısı diyoruz artık.
                              Ankara'da son yaşanan olaylardan sonra Trabzon'a yerleşmek çok mantıklı!

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• s.a ben aktif bir üye degilim,bu basligi görunce yazamadan gecemedimismim ugur,almanyada yasiyorum,trabzonluyum,yas 34,Trabzonspor arsivi yapiyorum,eksiklerimde var,paylasmak isteyen bana ulassin herkese iyi forumlar....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X