Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hoşgeldin Sıla
    Hosbulduk

Yorum

• Tüm yeni gelenlere ve yeni gelmiş gibi hissedenlere merhabalar, hoşgeldiniz
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Selâmun Aleyküm Büyük Trabzonspor Taraftarı,

Gürkan Yenigün, 07.11.1989, İstanbul / Ataşehir

Herkese iyi forumlar.
        Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• Gürkan ve Sıla aramıza hoş geldiniz
          '9'
          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni gelen herkese öncelikle hoşgeldiniz diyorum.

Forumda laf atan, el kaldıran, hır çıkaran, es eden ses eden kısacası sizi rahatsız eden biri varsa gelin bana söyleyin.Sizi burda yalnız zannetmesinler.

Ben raporlarım ! ! !

:P Birde bu arada yine ceza yiyebilirim bakalım Allah kerim . . .
            Eski üyeler de yararlanıyor mu bu kampanyandan?

Yorum

• çok değerli renkdaş ve kardeşlerim. Benim adım fatih... Kocaeli'nde yaşıyorum... Aslen rize'liyim... 31 yaşında bir trabzonspor sevdalısıyım...
              file:///C:/Users/user/Desktop/e.jpg

Yorum

• İlk olarak trabzonsporx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çok değerli renkdaş ve kardeşlerim. Benim adım fatih... Kocaeli'nde yaşıyorum... Aslen rize'liyim... 31 yaşında bir trabzonspor sevdalısıyım...
                Hoşgeldiniz...
                '9'
                fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çok değerli renkdaş ve kardeşlerim. Benim adım fatih... Kocaeli'nde yaşıyorum... Aslen rize'liyim... 31 yaşında bir trabzonspor sevdalısıyım...
                  hoşgeldiniz
                  Emin KILIÇARSLAN

https://twitter.com/61Meo

Yorum

• Fatih abi hoşgeldin . . .
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eski üyeler de yararlanıyor mu bu kampanyandan?
                      Yeni gördüm Şeye git orda Yiğit diye sarımtırak nur yüzlü bir eleman var Benim adımı ver halleder işini
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• Adım Cüneyt.1991 İstanbul doğumluyum.Çanakkale-Gökçeada'da büyüdüm.İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.Kısmetse 1,5 ay sonra mezun oluyorum.Trabzon'a hayatımda 2 defa gittim, o da köylerine.Yani diaspora Trabzonspor'lusu sayılabilirim.Forum çağına yetişebildiğimi söyleyemem.Şimdiye kadar daha çok ekşisözlük,itüsözlük ve twitter'da aktif olarak düşüncelerimi belirttim.İnşallah forum formatına alışabilirim.Öğrenim hayatım boyunca hep sınıfımdaki tek Trabzonspor'lu ben oldum,o yüzdendir ki burası bana çekici geldi.Burada binlerce Trabzonspor'luyla iletişim kurabilmek büyük bir şans.

Yorum

• İlk olarak kurtaranexpress tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adım Cüneyt.1991 İstanbul doğumluyum.Çanakkale-Gökçeada'da büyüdüm.İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.Kısmetse 1,5 ay sonra mezun oluyorum.Trabzon'a hayatımda 2 defa gittim, o da köylerine.Yani diaspora Trabzonspor'lusu sayılabilirim.Forum çağına yetişebildiğimi söyleyemem.Şimdiye kadar daha çok ekşisözlük,itüsözlük ve twitter'da aktif olarak düşüncelerimi belirttim.İnşallah forum formatına alışabilirim.Öğrenim hayatım boyunca hep sınıfımdaki tek Trabzonspor'lu ben oldum,o yüzdendir ki burası bana çekici geldi.Burada binlerce Trabzonspor'luyla iletişim kurabilmek büyük bir şans.
                          Aramıza hoşgeldin

Çok memnun kalacaksın, şüphem yok.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• adım ömer karagöz 1991 trabzon dogumluyum sivasda ögrenciyim istanbul trabzon karışık gitgel yaşamaktayım Herkese iyi forumlar.
                            Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden olur kocaman bir gara deniz.

Yorum

• İlk olarak agasarli6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adım ömer karagöz 1991 trabzon dogumluyum sivasda ögrenciyim istanbul trabzon karışık gitgel yaşamaktayım Herkese iyi forumlar.
                              Hoş geldin
                              Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                              NORTHERNER
                              RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• İlk olarak Cüneyt Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adım Cüneyt.1991 İstanbul doğumluyum.Çanakkale-Gökçeada'da büyüdüm.İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.Kısmetse 1,5 ay sonra mezun oluyorum.Trabzon'a hayatımda 2 defa gittim, o da köylerine.Yani diaspora Trabzonspor'lusu sayılabilirim.Forum çağına yetişebildiğimi söyleyemem.Şimdiye kadar daha çok ekşisözlük,itüsözlük ve twitter'da aktif olarak düşüncelerimi belirttim.İnşallah forum formatına alışabilirim.Öğrenim hayatım boyunca hep sınıfımdaki tek Trabzonspor'lu ben oldum,o yüzdendir ki burası bana çekici geldi.Burada binlerce Trabzonspor'luyla iletişim kurabilmek büyük bir şans.
                                Hoşgeldin kardeş
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X