Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• merhaba, adım ahmet, 1983 trabzon doğumluyum. yurtdışında yaşıyor ve çalışıyorum.
    Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      merhaba, adım ahmet, 1983 trabzon doğumluyum. yurtdışında yaşıyor ve çalışıyorum.
      Güzel zaman geçirmeniz dileğiyle. Hoş geldiniz.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

merhaba, adım ahmet, 1983 trabzon doğumluyum. yurtdışında yaşıyor ve çalışıyorum.
        hoşgeldin ahmet... yurtdısı derken beylükdüzü esenyurt?
        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ddelikanli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          s.a ben aktif bir üye degilim,bu basligi görunce yazamadan gecemedimismim ugur,almanyada yasiyorum,trabzonluyum,yas 34,Trabzonspor arsivi yapiyorum,eksiklerimde var,paylasmak isteyen bana ulassin herkese iyi forumlar....
          Selam Uğur Trabzonspor Arşivi derken? açabilir misin konuyu?

Forma koleksiyonu ise @Oktay AKKUŞ u bulmalısın
          En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 19.04.2016, 20:08.
          Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
          Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
          Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hoşgeldin ahmet... yurtdısı derken beylükdüzü esenyurt?

7 yıl kadar önce evet, beylikdüzü-esenyurt. şuan Cezayir başkent.

Yorum

7 yıl kadar önce evet, beylikdüzü-esenyurt. şuan Cezayir başkent.
              Ne işle meşgulsünüz orada? İş imkanları varsa bizde gelelim benim bu ülkeden kurtulmam lazım
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlara selamlar.

Lütfen konulara müdahil olmaktan ve aklınıza takılanları sormaktan çekinmeyin
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne işle meşgulsünüz orada? İş imkanları varsa bizde gelelim benim bu ülkeden kurtulmam lazım
                  ben kurtulmaya çalışıyorum. idari işler'de çalışıyorum bir firmada.

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selam Uğur Trabzonspor Arşivi derken? açabilir misin konuyu?

Forma koleksiyonu ise @Oktay AKKUŞ u bulmalısın
                    yok forma kolleksiyonu degil,trabzonspor video arsivi yapiyorum,belgesel,mac özetleri,full maclar felan

böyle trabzonspor arsivi olan arkadaslar varmi forumda,varsa karsilikli paylasmak isterim,lütfen bana ulasin

email:delikanli61@hotmail.de

Yorum

• Merhaba Arkadaşlar,

Mahlasına münhasır eski takma ismimle Trapezunt. Beden ve ruh yaşı arasında sıkışmış olduğumdan mütevellit herhangi bir çift haneli rakama ait değilim. İkametimin yerleşik olduğu mevki İstanbul. Yalnız son zamanlarda peyda olan bir seyyahlık dürtüsü nedeniyle ülkenin herhangi bir bölgesinde de geçici süreli ikamet ediyor olabilirim.

Mevki, konum ve platform farklılık gözetmeksizin aslolan her zaman Trabzonspor desturunu benimseyen biri olarak tekrar görüşmek dileğiyle, selamlar.

Yorum

• Duyumcu geldi beyler yumulun
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hoşgeldin
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoşgeldin
                            Sağol abi.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sağol abi.
                              Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
                                Amin amin cümlemizi güldürsün.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X