BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Diğer taraftan Trabzon'a yerleşmek istemenin özel bir nedeni var mı?
Amacın yerel basın ise Trabzon'a hiç gitme...
Orada yeterince gazetecimiz var!
Sizin gibi mesleğe yeni başlayanları İstanbul ya da Ankara'da görmek isteriz.
Bu şekilde Trabzon'a ve Trabzonspor'a daha fazla katkı yapabileceğinizi düşünüyorum...
Hoşbulduk hocam
Trabzon'a yerleşmeyi uzun zamandır istiyorum. Çok uzun zamandır... Artık memleketim olarak gördüğüm Trabzon'a yerleşme vaktimin geldiğini düşünüyorum. Ankara şu an benim için berbat bir yer olmak dışında bir şey ifade etmiyor. Bu nedenle Trabzon'a yerleşmeyi ne olursa olsun deneyeceğim.
İş konusuna gelecek olursak yakın zamanda bir ajansla görüşmem olacak fotomuhabirliği üzerine. Eğer gerçekleşirse ajansın Trabzon bölge müdürlüğünde başlamaya çalışacağım.
Yeniden merhaba 03/08/2015 - 20/01/2016 tarihleri arası Vatani borcum dolayısi ile aranızda değildim o yüzden yeni üye olmuş gibi geldim tekrar aranıza
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yeniden merhaba 03/08/2015 - 20/01/2016 tarihleri arası Vatani borcum dolayısi ile aranızda değildim o yüzden yeni üye olmuş gibi geldim tekrar aranıza
Hoşgeldin kardeşim, hatta fikrinle ve talebinle hoş geldin...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
Kesinlikle . Trabzonspor isminin sosyal yardımlaşma kampanyalarında başı çekmesi hepimizi ayrı ayrı gururlandırdı ve bundan sonrakilerinde de gururlandıracaktır. Azmettiğimiz her işin üstesinden gelmişizdir Trabzon İnsanı olarak. Yeter ki Pes etmeyelim.
Ayrıca panele katılmayı ben de çok istiyorum. Büyükçekmece'den oraya gelebilirsem ( ki gelirim ) ve bir aksilik olmazsa o güne kadar oradayım inşallah
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Trabzon'a yerleşmeyi uzun zamandır istiyorum. Çok uzun zamandır... Artık memleketim olarak gördüğüm Trabzon'a yerleşme vaktimin geldiğini düşünüyorum. Ankara şu an benim için berbat bir yer olmak dışında bir şey ifade etmiyor. Bu nedenle Trabzon'a yerleşmeyi ne olursa olsun deneyeceğim.
İş konusuna gelecek olursak yakın zamanda bir ajansla görüşmem olacak fotomuhabirliği üzerine. Eğer gerçekleşirse ajansın Trabzon bölge müdürlüğünde başlamaya çalışacağım.
Hayırlısı diyoruz artık.
Ankara'da son yaşanan olaylardan sonra Trabzon'a yerleşmek çok mantıklı!
s.a ben aktif bir üye degilim,bu basligi görunce yazamadan gecemedimismim ugur,almanyada yasiyorum,trabzonluyum,yas 34,Trabzonspor arsivi yapiyorum,eksiklerimde var,paylasmak isteyen bana ulassin herkese iyi forumlar....
Yorum