Forumda laf atan, el kaldıran, hır çıkaran, es eden ses eden kısacası sizi rahatsız eden biri varsa gelin bana söyleyin.Sizi burda yalnız zannetmesinler.
Ben raporlarım ! ! !
:P Birde bu arada yine ceza yiyebilirim bakalım Allah kerim . . .
Adım Cüneyt.1991 İstanbul doğumluyum.Çanakkale-Gökçeada'da büyüdüm.İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.Kısmetse 1,5 ay sonra mezun oluyorum.Trabzon'a hayatımda 2 defa gittim, o da köylerine.Yani diaspora Trabzonspor'lusu sayılabilirim.Forum çağına yetişebildiğimi söyleyemem.Şimdiye kadar daha çok ekşisözlük,itüsözlük ve twitter'da aktif olarak düşüncelerimi belirttim.İnşallah forum formatına alışabilirim.Öğrenim hayatım boyunca hep sınıfımdaki tek Trabzonspor'lu ben oldum,o yüzdendir ki burası bana çekici geldi.Burada binlerce Trabzonspor'luyla iletişim kurabilmek büyük bir şans.
Adım Cüneyt.1991 İstanbul doğumluyum.Çanakkale-Gökçeada'da büyüdüm.İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.Kısmetse 1,5 ay sonra mezun oluyorum.Trabzon'a hayatımda 2 defa gittim, o da köylerine.Yani diaspora Trabzonspor'lusu sayılabilirim.Forum çağına yetişebildiğimi söyleyemem.Şimdiye kadar daha çok ekşisözlük,itüsözlük ve twitter'da aktif olarak düşüncelerimi belirttim.İnşallah forum formatına alışabilirim.Öğrenim hayatım boyunca hep sınıfımdaki tek Trabzonspor'lu ben oldum,o yüzdendir ki burası bana çekici geldi.Burada binlerce Trabzonspor'luyla iletişim kurabilmek büyük bir şans.
Aramıza hoşgeldin
Çok memnun kalacaksın, şüphem yok.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
adım ömer karagöz 1991 trabzon dogumluyum sivasda ögrenciyim istanbul trabzon karışık gitgel yaşamaktayım Herkese iyi forumlar.
Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden olur kocaman bir gara deniz.
Yorum