Herkese merhaba ben Doğan.Uzun zamandır forumu misafir olarak takip ediyordum artık aranıza katılmak istedim.Giresun / Eynesil'liyim.Ordu / Ünye'de yaşıyorum.İstanbul'da Turizm bölümünde okuyorum.Şimdiden tanıştığıma memnun oldum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese merhaba ben Doğan.Uzun zamandır forumu misafir olarak takip ediyordum artık aranıza katılmak istedim.Giresun / Eynesil'liyim.Ordu / Ünye'de yaşıyorum.İstanbul'da Turizm bölümünde okuyorum.Şimdiden tanıştığıma memnun oldum.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAramiza hosgeldinhoşbulduk
Trabzonspor, tutkum.
Yorum
-
İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmim Erhan. Ankara'da yaşıyorum 2 yıldır. Çaykaralıyım,herkese selamlar...Neresinden, hoşgeldiniz bu arada
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇaykaralı buldumNeresinden, hoşgeldiniz bu arada
Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de Anosoluyum , forum çok keyiflidir aktif olmanı tavsiye ederim selamlar"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak ofluakrep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese selam. Ben Ahmet Gürdamar, Ofluyum.İstanbulda oturuyorum..Bir şirkette Muhasebeci olarak çalışıyorum.Yılllardır takip ederdim BMN yi, artık bende üye oldum.
Yorum
-
Hoş geldin kardeşimBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum