hoşgeldiniz arkadaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
-
Ben Ahmet Deveci 16 yaşındayım lise öğrencisiyim Elhamdülillah TRABZONLUYUM(Hayrat).Bütün TRABZON sevenlere selamlar.En son ahmetdevecı tarafından düzenlendi; 21.11.2010, 21:45.
Yorum
-
herkese merhaba yurt disinda ikamet eden fanatik bir trabzonsporluyum.Bu siteye yeni rastladim ben de fikirlerimi anilarimi paylasayim dedim.En son Fatih Erdemir tarafından düzenlendi; 27.11.2010, 06:47.
Yorum
-
Selamlar ben Yasin Ç. 1981 Ordu doğumluyum. İstanbul da yaşıyorum. Hasta borda maviliyim. İstanbul maçları kaçmaz.... Kfc şube yöneticisiyim. Burda olmaktanda gurur duydum...
Herkese selamlar
Bu arada sürekli olarak Taksimde bu gurbla çok mac izledim.. hatta Galatasaray macında Taksımde horon bile cekmiştik....En son Yasin Çelebi tarafından düzenlendi; 27.11.2010, 21:47.
Yorum
-
tanıtım
arkadaşlar yıllardır bende bordomavi nete üyeyim kendimi tanıtmayı unuttum
adım:cemilözcan
memleket :RİZE /Ardeşen
ikamet :1980 sonrası İSTANBUL/Küçükçekmece
Meslek:KAMU/Memur İ.Ü. İTF.
eğitim : halkla ilişkiler ÖNL.-işletme LİSANS
Takım:söylemeye gerek yok.)
en keyif aldığım maç 88-89 larda inönü stadında seyrettiğim 6-1 üstünlüğümüzle sonuçlanan zeytinburnu maçıydı inönü stadını fullemiştik defalarca stadın bir ucundan aynı uca meksika dalgası yapmıştık bir yandanda tatlı bahar yağmuru altında tam anlamıyla inönüde karadeniz fırtınası olmuştu.
o tarihlerden bu yana TS.nin istanbuldaki maçlarını pek kaçırmam sadece 2010 yılında 3.MANİSA-2.DENİZLİ-3.BURSA-(olmp.st.)-7.KASIMPAŞA maçlarını sayarsak 4 maçta 15 gol seyreden şanslı taraftarlardanım..En son ozceksilmez tarafından düzenlendi; 01.12.2010, 10:49.COEX
Yorum
-
İlk olarak Baybora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMrb. Bende Baybora Sakarya dan katılıyorum.1971 doğumluyum (yaşlandık artık).Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.İ.B.B maçında buluşmak dileği ileSakarya Başlıklarına uğrayın abi tamammı...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- HoşgeldinizSakarya Başlıklarına uğrayın abi tamammı...
Yorum
-
İzmirden selam herkese ben Murat İmzam herşeyi anlatıyor sanırım. İzmir grubuyla bu hafta sonu halısaha maçım varçabuk kaynaştım İstanbul maçı için Olimpiyattayım tek gelecem ama çok bilmiyorum oraları hayırlısı artık...
1984 YILINDA 6 YAŞINDAYDIM
2012 YILINDA 7 OLACAĞIM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum