Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hoşgeldiniz arkadaşlar.
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ben Ahmet Deveci 16 yaşındayım lise öğrencisiyim Elhamdülillah TRABZONLUYUM(Hayrat).Bütün TRABZON sevenlere selamlar.
      En son ahmetdevecı tarafından düzenlendi; 21.11.2010, 21:45.

Yorum

• Yeni katılan renkdaşlar hoş geldiniz aramıza.
        Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• herkese merhaba yurt disinda ikamet eden fanatik bir trabzonsporluyum.Bu siteye yeni rastladim ben de fikirlerimi anilarimi paylasayim dedim.
          En son Fatih Erdemir tarafından düzenlendi; 27.11.2010, 06:47.

Yorum

• Selamlar ben Yasin Ç. 1981 Ordu doğumluyum. İstanbul da yaşıyorum. Hasta borda maviliyim. İstanbul maçları kaçmaz.... Kfc şube yöneticisiyim. Burda olmaktanda gurur duydum...

Herkese selamlar

Bu arada sürekli olarak Taksimde bu gurbla çok mac izledim.. hatta Galatasaray macında Taksımde horon bile cekmiştik....
            En son Yasin Çelebi tarafından düzenlendi; 27.11.2010, 21:47.

Yorum

• slm

Slm ben samsundan furkan burak

yaş 16

aslen tonyalıyım.

tabiki bize her yer trabzon!!

Yorum

• arkadaşlar, benim gibi memuriyetini hakkari de yapan var mı?
                sürmene

Yorum

• arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
                  doğru adrestesiniz...
                  istanbul hegamanyasını 6 kez yıktık yine yıkacağız...
                  Bordo kanımızla Mavi göklere TRABZONSPOR yazacağız...

Yorum

• tanıtım

arkadaşlar yıllardır bende bordomavi nete üyeyim kendimi tanıtmayı unuttum

adım:cemilözcan
                    memleket :RİZE /Ardeşen
                    ikamet :1980 sonrası İSTANBUL/Küçükçekmece
                    Meslek:KAMU/Memur İ.Ü. İTF.
                    eğitim : halkla ilişkiler ÖNL.-işletme LİSANS
                    Takım:söylemeye gerek yok.)
                    en keyif aldığım maç 88-89 larda inönü stadında seyrettiğim 6-1 üstünlüğümüzle sonuçlanan zeytinburnu maçıydı inönü stadını fullemiştik defalarca stadın bir ucundan aynı uca meksika dalgası yapmıştık bir yandanda tatlı bahar yağmuru altında tam anlamıyla inönüde karadeniz fırtınası olmuştu.

o tarihlerden bu yana TS.nin istanbuldaki maçlarını pek kaçırmam sadece 2010 yılında 3.MANİSA-2.DENİZLİ-3.BURSA-(olmp.st.)-7.KASIMPAŞA maçlarını sayarsak 4 maçta 15 gol seyreden şanslı taraftarlardanım..
                    En son ozceksilmez tarafından düzenlendi; 01.12.2010, 10:49.
                    COEX

Yorum

• Mrb. Ben Serkan. İletişimimizin gittiği yere kadar...herkese selam.

Yorum

• Mrb. Bende Baybora Sakarya dan katılıyorum.1971 doğumluyum (yaşlandık artık).Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.İ.B.B maçında buluşmak dileği ile

Yorum

• İlk olarak Baybora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mrb. Bende Baybora Sakarya dan katılıyorum.1971 doğumluyum (yaşlandık artık).Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.İ.B.B maçında buluşmak dileği ile
                          - Hoşgeldiniz Sakarya Başlıklarına uğrayın abi tamammı...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• merhaba ben ŞAHİNTÜRK ibrahim 1980 kocaelide yaşıyorum araklılıyım uzun yol şöförüyüm
                            DİKKAT!!
                            Sözünü ( tart ) mayan;
                            cevabımdan incinmesin!!!

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Hoşgeldiniz Sakarya Başlıklarına uğrayın abi tamammı...
                              Mutlaka uğrayacam. Aramadayım Sakarya başlığını

Yorum

• İzmirden selam herkese ben Murat İmzam herşeyi anlatıyor sanırım. İzmir grubuyla bu hafta sonu halısaha maçım var çabuk kaynaştım İstanbul maçı için Olimpiyattayım tek gelecem ama çok bilmiyorum oraları hayırlısı artık...
                                1984 YILINDA 6 YAŞINDAYDIM
                                2012 YILINDA
                                7 OLACAĞIM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X