Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BEN OFLUYUM..DUMLUPINAR ÜNIVERS..SON SINIF ÖGRENCISIYIM
    KONUSMAYI BILIYORSAN KONUSTA IBRET ALSINLAR, KONUSMAYI BILMIYORSAN SUSTA ADAM SANSINLAR

Yorum

• Merhaba bende Murat.

Trabzon Çaykaraliyim. Meydan da esnaflik yapiyorum.Ölümüne Trabzon.

Yorum

• ben ünye den ethem tamtürk ögrenciyim lise 3 ü bitirdim öss yi de alacak puan aldim ama gitmedim yarismaci arkadasklara basarilar [img]smileys/smiley16.gif[/img]

ETHEM TAMTÜRK

Yorum

• İlk olarak Isvicreli_LaZz tarafından gönderildi

Selam arkadaslar/Abiler

Ben 5 senedir Ts taraftaryim. Ts ya hastaym!!

Ben aslen Isvicreliyim yani baba isvicreli annem Türk ( Trabzonlu )

bi kac kaz trabzona gitim benim icin cok güzel 2 kez staduyuma gitim orayi canli görmek ari bi mutluluk [img]smileys/smiley4.gif[/img] bu siteyi tesadüf buldum ve kayit oldum. benim gercek isim Patrick ama türk ismim Hakan conlukla Hakan kulaniyom.. 18 yasindayim isvicrede kendiom de top oyniyom. inssallah bu site de iyi arkadaslar olur

herkece benden selam hakan

artik isviçreli deil trabzonlusun babanida trabzonlu yap istersen [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Selam .... Mc_YuNuS

eheh..! ben coktan trabzonlu oldum bile![img]smileys/smiley36.gif[/img]

ne mutlu TRABZONLU DIYENE [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]SAYGILAR HAKAN

EN BÜYÜK ALLAH FENERE YALLAH BESIKTAS KIS KISS TRABZONA ALKIS !!!

Yorum

• Herkese selam,

Ben Mustafa. Caykaraliyim. Doktorum. Gecici bir sure icin egitim amaciyla Almanya`dayim.

Ne mutlu Turk futboluna ,Trabzon daima burda...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              Bir gun gelecek sadece Trabzon konusulacak...

Yorum

• Mustafa ÖZTÜRK aslan TRABZON SURMENE ama dogma büyüme ne yazikki istanbul/maltepe . Yasim 20.

Yorum

• Merhaba Arkadaslar,

adim Mehmet. 1976 Trabzon-Iskefiye(Çarsibasi) dogumluyum. 1992
                  yilinda üniversite gitmek üzere ayrildim memleketimden ve hala
                  disardayim. Gerçi ailem hala orda dolayisiyla senede birkaç defa
                  gidiyorum.

simdi Istanbul'da Küçükçekmece tarafinda oturuyorum. Bir holdingi
                  bilgi islem bölümünde Bilgisayar Mühendisi olarak çalisiyorum.

Trabzonspor benim için çok önemli. 100.000 üye kampanyasi
                  basladigi günlerde internet üzerinden ilk üye olan kisilerden biriydim.
                  (TS Üye No:11349). en son olimpiyattaki Istanbulspor maçina gitmistim.

En büyük özlemim Türkiye Ligi'nde sampiyon olmak ve Trabzon'da
                  Sampiyonlar Ligi maçi oynamak. Bunlar mutlaka bir gün gerçeklesecek.
                  Bir an önce olmasini diliyorum..,

Saygilar..

Derin Trabzonspor
                  HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• merhaba&nbsp ;

ben miraç yomraliyim yasim 19 isletme 1.sinif ögrencisiyim,saygilar...

SENI SEVMEYEN ÖLSÜN

Yorum

• BERATI YILDIRIM

TRABZON OFLUYUM

ISTANBULDA YASIYORUM

Yorum

• Merhaba ben, Necati. Spor Bilimcisi-Akademisyenim. Yeni üyelerin en yaslisi pardon en olgunuyum (Yas 41) Almanya'dan yeni döndüm. Nasip ise Çanakkale'ye yerlesecegim. Herkese selam. TS'un Avrupa yapilanmasinda aktif görev aldim
                        Futbol Toplumlarin karakterini sergileyen ayricalikli bir göstergedir

Yorum

• selam ben ferhat istanbul fatihte oturuyorum 17 yasindayim aklim futboldan çakmaya basladiginda dogru yolu buldum ögrenciyim
                          \"millete efendilik yoktur hizmet etme vardir millete hizmet eden efendi olur\"
                          M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• selam

adim Kemal Okan Balikçi

22 yasindayim. Aslen Sinopluyum.

Selamlar

Yorum

• Naber millet :P

Ben Emin Bugra SARAL ve OF'luyum, OF'tayim.. Zati imza da yazior

2005-2006 sezonunda Hepimize bol Trabzonspor'un kazandigi maçlarin oldugu günler diliyorum [img]smileys/smiley4.gif[/img]

SAYGILAR... [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              Emin Buğra SARAL ~ www.rahmetli.net

Yorum

• slm arkadaslar ben mustafa koyu trabzonsporluyum memleketim Trabzon-Sürmene[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X