Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben HAYRETTIN YESILYURT TRabzon YOMRALIYIM Pendikte oturuyorum ögrenciyim ÖLÜMÜNE TRABZON ANTI ISTANBUL

Yorum

• Merhaba Arkadaslar,

Ben Çaykara Uzungöl'den Alay. Tüm Karadenizlilere selam.
      Alay ERGIN
      0535 368 26 10

Yorum

• Yeni arkadaslar aramiza hosgeldiniz güzel ortamlarda göreüsmek dilegiyle...
        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi

merhaba arkadaslar;

uzun süredir üye olmaya çalisiyordum

adim ibrahim,fizik mühendisiyim.

su an siirtte astegmenlik yapiyorum.

gururla söylerim ki kendimi bildim bileli trabzonsporluyum,zaten türkiyede baska tutulacak takim yok.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

FOREVER TRABZONSPOR

Kolay gelsin, bende suan diyarbakir licede devam ediyorum

Yorum

• Merhaba arkadaslar;

Ben Murat 25 yasindayim Istanbul,Kadiköyde yasiyorum.Ögrenciyim ,hayatimi müzik yaparak kazaniyorum.
            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• selam hemserilerim.BEN erhan.çaykaraliyim.AMA SAMSUN-BAFRADA oturuyom.liseyi bu sene biturdum.öss yi kazanamadim ve bu sene dersaneye gidip bidaha calisacam.varsa bu civardan birileri ses versun!!!

Yorum

• ben Fatih Ustaalioglu, dogma buyume Trabzon'luyum, Rusya - Sakhalin'de calisiyorum su an (haritaya bakmayin, bulamazsiniz[img]smileys/smiley4.gif[/img]).. tum arkadaslara selamlar...

Yorum

• Benim adim

Hasan yahayoglu 43 yasindayim Trabzonda dogdum suan samsundayim ve ölene kadar trabzonluyum
                  YenICuMa MahAellesi\\BozTepe
                  EnBüYüK TrAbzoN

Yorum

• selam arkadaslar ben erdinç TRABZONLU yum ama istanbulda ym 6 yasimdan beri[img]smileys/smiley19.gif[/img]BORDO MAVI için gerekirse canimi verecek kadar çok seviyorum.....hepinizle tanisiriz ins...
                    $EY IMZAM YOK PARMAK BASSAM OLURMU?(sevdamizin adi berrak sonu toprak dönen alcak olsun)[TRAP] [ZONE]

Yorum

• İlk olarak caykarali erhan tarafından gönderildi

selam hemserilerim.BEN erhan.çaykaraliyim.AMA SAMSUN-BAFRADA oturuyom.liseyi bu sene biturdum.öss yi kazanamadim ve bu sene dersaneye gidip bidaha calisacam.varsa bu civardan birileri ses versun!!!

Bizim yayla daha güzel.Zelega[img]smileys/smiley2.gif[/img](Bayrakli)Edited by: Oflu144

Yorum

• selam olsun giresun luyum. ölümüne trabzon diyorum

Yorum

• Ben Emre Akçaabatliyim.Istanbulda oturuyorum

Yorum

• Selam arkadaslar/Abiler

Ben 5 senedir Ts taraftaryim. Ts ya hastaym!!

Ben aslen Isvicreliyim yani baba isvicreli annem Türk ( Trabzonlu )

bi kac kaz trabzona gitim benim icin cok güzel 2 kez staduyuma gitim orayi canli görmek ari bi mutluluk [img]smileys/smiley4.gif[/img] bu siteyi tesadüf buldum ve kayit oldum. benim gercek isim Patrick ama türk ismim Hakan conlukla Hakan kulaniyom.. 18 yasindayim isvicrede kendiom de top oyniyom. inssallah bu site de iyi arkadaslar olur

herkece benden selam hakan
                            EN BÜYÜK ALLAH FENERE YALLAH BESIKTAS KIS KISS TRABZONA ALKIS !!!

Yorum

• yazmayi unutum !

ben türkce yeterince bilyorum ve kendimi türk göriyorum trabzonlu -mackali ! [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              EN BÜYÜK ALLAH FENERE YALLAH BESIKTAS KIS KISS TRABZONA ALKIS !!!

Yorum

• İlk olarak latrakarak tarafından gönderildi
                                selam olsun giresun luyum. ölümüne trabzon diyorum

nickinde karakartal yaziyor adminlere uyari takip edilsin lütfen.
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X