ben HAYRETTIN YESILYURT TRabzon YOMRALIYIM Pendikte oturuyorum ögrenciyim ÖLÜMÜNE TRABZON ANTI ISTANBUL
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
merhaba arkadaslar;
uzun süredir üye olmaya çalisiyordum
adim ibrahim,fizik mühendisiyim.
su an siirtte astegmenlik yapiyorum.
gururla söylerim ki kendimi bildim bileli trabzonsporluyum,zaten türkiyede baska tutulacak takim yok.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
FOREVER TRABZONSPOR
Kolay gelsin, bende suan diyarbakir licede devam ediyorum
Yorum
-
selam arkadaslar ben erdinç TRABZONLU yum ama istanbulda ym 6 yasimdan beri[img]smileys/smiley19.gif[/img]BORDO MAVI için gerekirse canimi verecek kadar çok seviyorum.....hepinizle tanisiriz ins...$EY IMZAM YOK PARMAK BASSAM OLURMU?(sevdamizin adi berrak sonu toprak dönen alcak olsun)[TRAP] [ZONE]
Yorum
-
İlk olarak caykarali erhan tarafından gönderildi
selam hemserilerim.BEN erhan.çaykaraliyim.AMA SAMSUN-BAFRADA oturuyom.liseyi bu sene biturdum.öss yi kazanamadim ve bu sene dersaneye gidip bidaha calisacam.varsa bu civardan birileri ses versun!!!
Bizim yayla daha güzel.Zelega[img]smileys/smiley2.gif[/img](Bayrakli)Edited by: Oflu144
Yorum
-
Selam arkadaslar/Abiler
Ben 5 senedir Ts taraftaryim. Ts ya hastaym!!
Ben aslen Isvicreliyim yani baba isvicreli annem Türk ( Trabzonlu )
bi kac kaz trabzona gitim benim icin cok güzel 2 kez staduyuma gitim orayi canli görmek ari bi mutluluk [img]smileys/smiley4.gif[/img] bu siteyi tesadüf buldum ve kayit oldum. benim gercek isim Patrick ama türk ismim Hakan conlukla Hakan kulaniyom.. 18 yasindayim isvicrede kendiom de top oyniyom. inssallah bu site de iyi arkadaslar olur
herkece benden selam hakanEN BÜYÜK ALLAH FENERE YALLAH BESIKTAS KIS KISS TRABZONA ALKIS !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum